QUOTE(*Šešėlio_Mirtis*~ @ 2008 12 09, 18:00)
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 09, 18:21)
jau matai kazka labai skanaus, turbut sprandines kepsi, tik kad neparasytas kas ir kaip
QUOTE(Nerytė @ 2008 12 09, 19:11)
Patvarkiau.
.kumpine mesa pamusau ir pamarinavau su prieskoniais-cesnakas ,druska,pipirai,majonezas.mirkiau kiausinio plakiny ir miltuose.ant iskepusio kepsnio uzdejau troskintu morku su svogunais ir apibarsciau suriu.keliom minutem idejau i mikrobange,kol isilyde suris.valgem su pekino salotom,ir morku.i morku salotas dejau cesnako ir kepintu zemes riesutu.buvo labai skani vakariene.
[quote=balanduke,2008 12 05, 20:50]
vyras gamino svediskus mesos kukulius

reikia:
1 svoguno
2 dideles virtos bulves
2 kiausiniai
2 sauksteliai druskos
1 saukstelis cukraus
1 saukstelis pipiru
800 gramu gerai sumalto farso
balanduke,o koks butent farsas?ar kiauliena/jautiena,ar tik kiauliena,ar kita
nes pastebejau,kai pati gaminu kotletus ir is skirtingos mesytes,gaunasi skirtingi skoniai
vyras gamino svediskus mesos kukulius

reikia:
1 svoguno
2 dideles virtos bulves
2 kiausiniai
2 sauksteliai druskos
1 saukstelis cukraus
1 saukstelis pipiru
800 gramu gerai sumalto farso
balanduke,o koks butent farsas?ar kiauliena/jautiena,ar tik kiauliena,ar kita
ka tik parase, kad nuotrauku necituot
QUOTE(brashke77 @ 2008 12 09, 19:14)
čia nelabai padeda prašymai, kelis kartu anksčiau rašiau, prašiau, nes aš prie tų, kur darbe internetas lėtas, kompas senelis, man lėtai varto puslapius, bet nelabai kas kreipė dėmesį
Nepykit gi taip, gal ne visi moka cituot be foto
QUOTE(Irmama @ 2008 12 09, 19:04)
balanduke,o koks butent farsas?ar kiauliena/jautiena,ar tik kiauliena,ar kita
maisytas
QUOTE(Geiša @ 2008 12 09, 18:21)
nereikia didelio mokslo











