o kaip daryti, kad nebutu "glazuruotos", juk jei nenaudosim krakmolo - neimanoma bus sulipinti bulviu. ar imanoma?
QUOTE(jovitae @ 2008 12 11, 23:43)
o kaip daryti, kad nebutu "glazuruotos", juk jei nenaudosim krakmolo - neimanoma bus sulipinti bulviu. ar imanoma?
as zemaiciams dedu miltu ir kiausini. krakmolo visai nededu

QUOTE(jovitae @ 2008 12 11, 21:43)
o kaip daryti, kad nebutu "glazuruotos", juk jei nenaudosim krakmolo - neimanoma bus sulipinti bulviu. ar imanoma?
Dek miltu ,as niekad krakmolo nededu



QUOTE(brashke77 @ 2008 12 11, 22:44)
Va, kiek zmoniu, tiek skoniu



sveikos..
vakar velai vakare norejau pagirti Elena su Srove..bet beziuredama nusiverciau nuo kedes..
, tai tik shiandien atsigavau..
nerealus skanumynai..
o Nerytes zirniu pasiulysiu mb, tegu ziuri per ekrana..
...
vakar velai vakare norejau pagirti Elena su Srove..bet beziuredama nusiverciau nuo kedes..

nerealus skanumynai..
o Nerytes zirniu pasiulysiu mb, tegu ziuri per ekrana..

QUOTE(6663 @ 2008 12 11, 22:34)
sveikos..
vakar velai vakare norejau pagirti Elena su Srove..bet beziuredama nusiverciau nuo kedes..
, tai tik shiandien atsigavau..
nerealus skanumynai..
o Nerytes zirniu pasiulysiu mb, tegu ziuri per ekrana..
...
vakar velai vakare norejau pagirti Elena su Srove..bet beziuredama nusiverciau nuo kedes..

nerealus skanumynai..
o Nerytes zirniu pasiulysiu mb, tegu ziuri per ekrana..

SM virto kankinimo priemone

QUOTE(6663 @ 2008 12 11, 23:34)
Vargsiuke




QUOTE(Srove @ 2008 12 11, 14:49)
Vargsiuke
, uzjauciu, man rodos ne pirmas kartas, kai vartaisi, tai gal geriau sesk ant sopkutes, kad nenugriutum





juokites juokites..
..Kulinarine mafija

BRIEDIENOS FARSU IDARYTOS PAPRIKOS SU SOJOS IR SAKES PADAZU

reikes:
keliu raudonu arba geltonu papriku
briedienos farso
skilteles cesnako
centimetro imbiero saknies
zverienos prieskoniu
druskos pipiru
padaziukui:
100 ml sojos padazo
100 ml sakes
saukstelis cukraus
saukstelis druskos
sumaisome farsa su prieskoniais, ishspaustu cesnaku ir sutarkuotu imbieru ir prikemsame paprikas. sumaisome padazo ingridientus. paprikas dedame i keptuve i kuria ipilta siek tiek sviesto ir lengvai apkepame is visu pusiu. dedame paprikas i formele apipilame padazu ir sauname i orkaite 25 minutems, ant 190 laipsniu. pries patiekiant paslakstome padaziuku kuriame kepe. patartina valgyti su ryziais. labai neiprastas ir gurmaniskas skonis

reikes:
keliu raudonu arba geltonu papriku
briedienos farso
skilteles cesnako
centimetro imbiero saknies
zverienos prieskoniu
druskos pipiru
padaziukui:
100 ml sojos padazo
100 ml sakes
saukstelis cukraus
saukstelis druskos
sumaisome farsa su prieskoniais, ishspaustu cesnaku ir sutarkuotu imbieru ir prikemsame paprikas. sumaisome padazo ingridientus. paprikas dedame i keptuve i kuria ipilta siek tiek sviesto ir lengvai apkepame is visu pusiu. dedame paprikas i formele apipilame padazu ir sauname i orkaite 25 minutems, ant 190 laipsniu. pries patiekiant paslakstome padaziuku kuriame kepe. patartina valgyti su ryziais. labai neiprastas ir gurmaniskas skonis

QUOTE(balanduke @ 2008 12 11, 15:24)
wow, kokia egzotika..briediena, sake..

Balanduke,vau,kažkas nerelaus.
Aš įsivaizduoju,kaip,kaip skanu.GERULIS RECEPTAS.
Aš įsivaizduoju,kaip,kaip skanu.GERULIS RECEPTAS.

Virtu bulviu cepelinai,tik nepadariau jau isvirtu foto,tiesiog bandau ideti foto nes nemoku ziuresiu ar iseis
[img=http://img208.imageshack.us/img208/7917/dsc01340wm5.th.jpg] jai neisejo labai atsiprasau
ir prasau patarimo kaip ikelti nuotraukas


