QUOTE(spuogelis @ 2008 12 11, 10:13)
Kiekviena is musu turi savu problemu,as-neisimtis.Merginos,noriu patarimu;as turejau trys persileidimus,man po pirmo is karto buvo paskirtas siuntimas pas gyd,Abr.ir is karto padaryti tyrimai be jokiu isvedziojimu,man nustate AFS tik as tu normu nezinau,nes tai buvo pries 6m.O kodel ivyko kiti du persileidimai,tai galeciau kaltinti tik savo gyd.aspirino man neuzteko.
Sakykit,jei noreciau pastoti dar karta,ar reiketu pakartotinai pasidaryti AFS tyrimus?gaj jau atstojo ta bacila nuo manes?aciu visoms!
užjaučiu labai, mergyt
jei jau buvai pas A ir jis tau nustatė AFS, tai manau protingiausia dabar būtų vėl pas jį užsirašyti ir kreiptis. manau, peržiūrės tavo visą gydymą ir paskirs ir leidžiamus vaistukus pastojus. gali būti, kad tavo ir Lupus tyr buvo teigiami, o jie pakankamai komplikuoja situacija, kaip tik po vieno persileidimo tau gal dar paskyrė tada tik aspiriną, o dabar jau visai kitokia situacija.
beje, AFS atstoti kaip ir negali, jis yra ir tiek, tik su vaistų pagalba neutralizuojamas kažkiek.
Papildyta:
QUOTE(sauda @ 2008 12 10, 22:43)
Na norėčiau ir aš kuo greičiau prisijungti prie

,nes kaip matau nėštukių temelei mergaičių mažėja ,dauguma jau pagimdė,tai reikėtų jų gretas papildyti
oj pildykit pildykit, labai laukiamos

dauguma jau čiūčiuoja savo mažutėlius, reikia naujos

invazijos
Rasiukė va dar kaip suprantu nedrįsta ten prisistatyt, na, bet praeis savaitėlė kita, tai jau tikimės pamatyti AFS nėštukėse