Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(rasiuke29 @ 2008 12 10, 22:26)
Labai tau ačiū už palaikymą  4u.gif  4u.gif. Bet jei nuo AFS skauda, tai kaži ar geriant aspiriną, jis neturėtų aprimti skausmas. g.gif Reiks apvynioti kojytes kuo nors šiltai, o saviškiui tai manau patiksiu  mirksiukas.gif Būtinai paklausiu kai eisiu pas reumatologę, ką reiškia ta išvada  g.gif

Jei tave nors kiek nuramins,tai galiu pasakyt,kad geriu aspiriną jau ketvirtas mėnuo,o sąnariukai man atrodo nelabai supranta,kad turi mažiau skaudėti schmoll.gif smile.gif ,kai jiems nepatinka,tada jie ir skauda,o ar tas aspirinas turi sumažinti tą skausmą,ar ne taip ir nesuprasi g.gif Svarbu,kad nors kraujuką skystina,o sąnariukus pagydysim tepaliukais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2008 12 10, 21:32)
Jei tave nors kiek nuramins,tai galiu pasakyt,kad geriu aspiriną jau ketvirtas mėnuo,o sąnariukai man atrodo nelabai supranta,kad turi mažiau skaudėti  schmoll.gif  smile.gif ,kai jiems nepatinka,tada jie ir skauda,o ar tas aspirinas turi sumažinti tą skausmą,ar ne taip ir nesuprasi  g.gif Svarbu,kad nors kraujuką skystina,o sąnariukus pagydysim tepaliukais  mirksiukas.gif

Aišku tada bigsmile.gif Labai ačiū, kad nuraminai mirksiukas.gif Linkiu, kad ir tu greitai prisijungtum prie nestuke.gif būrelio 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuke29 @ 2008 12 10, 22:37)
Aišku tada bigsmile.gif Labai ačiū, kad nuraminai  mirksiukas.gif Linkiu, kad ir tu greitai prisijungtum prie  nestuke.gif būrelio  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na norėčiau ir aš kuo greičiau prisijungti prie nestuke.gif ,nes kaip matau nėštukių temelei mergaičių mažėja ,dauguma jau pagimdė,tai reikėtų jų gretas papildyti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Rasiuke, sveikinu su nestuke.gif topsecret.gif
Del tu sanariuku, tai turbut daugiau maziau cia visiems paskauda, tik nelabai atkreipi demesio paprasciausiai, kol neissitiri. Siaip tai gerai, kad nuejei pas reumatologe, zinosi kas yra. Dabar tik reikia pasisaugoti, o po to galima bus ir labiau pasigydyti. Kazkur skaiciau, kad skiria ir vaistus nuo artrito, o tie tepaliukai, tai manau laikinai padeda nuo skausmo. Man atrodo dar lyg kazkokios proceduros gerai, bet cia jau gydytoja turi skirti.
Atsakyti
Sveika,rasiuke29,noriu tau pasiulyti siokios tokios info apie sanariuku ligas.siulau isigyti gele kambarine,kuri vadinasi ,,auksinis usas,, taip pat dar nusipirk knyga apie sia gydomaja gele,kuri taip pat vadinasi.A.Korogeckis Auksinis usas.Su ta gele mano mama issigyde rankas,kurios ziauriai skaudejo nuo peciu,ataugas ant kulnu,ir siaip naudoja nuo kitu bedu.Pasidomek,dar yra tepaliuko tokio, tik jis rusiskas,siulau pabandyti-manau blogiau nebus,nes vartojama tepant.Tu dar paklausk savo mamos,manau ji zino sita gele.
Sekmes smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 12 11, 08:53)
Rasiuke, sveikinu su  nestuke.gif  topsecret.gif
Del tu sanariuku, tai turbut daugiau maziau cia visiems paskauda, tik nelabai atkreipi demesio paprasciausiai, kol neissitiri. Siaip tai gerai, kad nuejei pas reumatologe, zinosi kas yra. Dabar tik reikia pasisaugoti, o po to galima bus ir labiau pasigydyti. Kazkur skaiciau, kad skiria ir vaistus nuo artrito, o tie tepaliukai, tai manau laikinai padeda nuo skausmo. Man atrodo dar lyg kazkokios proceduros gerai, bet cia jau gydytoja turi skirti.

Ačiū blush2.gif blush2.gif Gal tavo ir teisybė, kad iš pradžių mažiau atkreipi dėmesį. Juk gali skaudėti ir nuo AFS sąnariukus. Dabar pakentėsiu, o vėliau pasigydysiu. mirksiukas.gif Sausio mėn. važiuosiu vėl pas reumatologę.

QUOTE(spuogelis @ 2008 12 11, 08:59)
Sveika,rasiuke29,noriu tau pasiulyti siokios tokios info apie sanariuku ligas.siulau isigyti gele kambarine,kuri vadinasi ,,auksinis usas,, taip pat dar nusipirk knyga apie sia gydomaja gele,kuri taip pat vadinasi.A.Korogeckis Auksinis usas.Su ta gele mano mama issigyde rankas,kurios ziauriai skaudejo nuo peciu,ataugas ant kulnu,ir siaip naudoja nuo kitu bedu.Pasidomek,dar yra tepaliuko tokio, tik jis rusiskas,siulau pabandyti-manau blogiau nebus,nes vartojama tepant.Tu dar paklausk savo mamos,manau ji zino sita gele.
  Sekmes smile.gif  4u.gif

Ačiū už patarimą 4u.gif 4u.gif Namie aš turiu auksinį ūsą, tik jį reikia dar paruošti, o tada naudoti, t.y daryti kompresiukus. ax.gif
Atsakyti
Kiekviena is musu turi savu problemu,as-neisimtis.Merginos,noriu patarimu;as turejau trys persileidimus,man po pirmo is karto buvo paskirtas siuntimas pas gyd,Abr.ir is karto padaryti tyrimai be jokiu isvedziojimu,man nustate AFS tik as tu normu nezinau,nes tai buvo pries 6m.O kodel ivyko kiti du persileidimai,tai galeciau kaltinti tik savo gyd.aspirino man neuzteko.
Sakykit,jei noreciau pastoti dar karta,ar reiketu pakartotinai pasidaryti AFS tyrimus?gaj jau atstojo ta bacila nuo manes?aciu visoms! g.gif
Atsakyti
QUOTE(spuogelis @ 2008 12 11, 10:13)
Kiekviena is musu turi savu problemu,as-neisimtis.Merginos,noriu patarimu;as turejau trys persileidimus,man po pirmo is karto buvo paskirtas siuntimas pas gyd,Abr.ir is karto padaryti tyrimai be jokiu isvedziojimu,man nustate AFS tik as tu normu nezinau,nes tai buvo pries 6m.O kodel ivyko kiti du persileidimai,tai galeciau kaltinti tik savo gyd.aspirino man neuzteko.
  Sakykit,jei noreciau pastoti dar karta,ar reiketu pakartotinai pasidaryti AFS tyrimus?gaj jau atstojo ta bacila nuo manes?aciu visoms! g.gif

Sveika 4u.gif Taip supratau, kad tu gerei tik aspirina, o vaistuku nesileidai ir del to ivyko kiti du persileidimai. Gal nukrypimai nedideli buvo, kad skyre tik aspirina. Manau, kad pasidaryk vel tyrima del visa ko. Neaisku del to AFS, ar jis isnyksta, o gal nestumo metu ir vel pasireiskia....Manau, tau reiktu bandyti su aspirinu+vaistukais.
Atsakyti
QUOTE(spuogelis @ 2008 12 11, 09:13)

Manau, kad vėl reiktų pasidaryti AFS tyrimuką. Gal tau dar reikėjo ir vaistukus leistis, nes nėščiai moteriai ir taip kraujas dar patirštėjo nėštumo metu, nes taip yra jau sutvarkyta gamtos, kad moteris gimdydama nenukraujuotų.
Atsakyti
QUOTE(spuogelis @ 2008 12 11, 10:13)

užjaučiu labai, mergyt 4u.gif
jei jau buvai pas A ir jis tau nustatė AFS, tai manau protingiausia dabar būtų vėl pas jį užsirašyti ir kreiptis. manau, peržiūrės tavo visą gydymą ir paskirs ir leidžiamus vaistukus pastojus. gali būti, kad tavo ir Lupus tyr buvo teigiami, o jie pakankamai komplikuoja situacija, kaip tik po vieno persileidimo tau gal dar paskyrė tada tik aspiriną, o dabar jau visai kitokia situacija.

beje, AFS atstoti kaip ir negali, jis yra ir tiek, tik su vaistų pagalba neutralizuojamas kažkiek.
Papildyta:
QUOTE(sauda @ 2008 12 10, 22:43)
Na norėčiau ir aš kuo greičiau prisijungti prie  nestuke.gif ,nes kaip matau nėštukių temelei mergaičių mažėja ,dauguma jau pagimdė,tai reikėtų jų gretas papildyti  mirksiukas.gif  4u.gif

oj pildykit pildykit, labai laukiamos wub.gif dauguma jau čiūčiuoja savo mažutėlius, reikia naujos nestuke.gif invazijos biggrin.gif

Rasiukė va dar kaip suprantu nedrįsta ten prisistatyt, na, bet praeis savaitėlė kita, tai jau tikimės pamatyti AFS nėštukėse wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FedeSperanza: 11 gruodžio 2008 - 09:55
QUOTE(FedeSperanza @ 2008 12 11, 09:59)
užjaučiu labai, mergyt  4u.gif
jei jau buvai pas A ir jis tau nustatė AFS, tai manau protingiausia dabar būtų vėl pas jį užsirašyti ir kreiptis. manau, peržiūrės tavo visą gydymą ir paskirs ir leidžiamus vaistukus pastojus. gali būti, kad tavo ir Lupus tyr buvo teigiami, o jie pakankamai komplikuoja situacija, kaip tik po vieno persileidimo tau gal dar paskyrė tada tik aspiriną, o dabar jau visai kitokia situacija.

beje, AFS atstoti kaip ir negali, jis yra ir tiek, tik su vaistų pagalba neutralizuojamas kažkiek.
Papildyta:
oj pildykit pildykit, labai laukiamos wub.gif  dauguma jau čiūčiuoja savo mažutėlius, reikia naujos  nestuke.gif invazijos  biggrin.gif

Rasiukė va dar kaip suprantu nedrįsta ten prisistatyt, na, bet praeis savaitėlė kita, tai jau tikimės pamatyti AFS nėštukėse  wub.gif  wub.gif

Aha dar nedrąsu blush2.gif blush2.gif Kuo daugiau laiko yra žirniukui tuo kažkaip saugiau aš jaučiuosi, nes žinau, kad pragyventa savaitė duoda viltį, kad viskas bus gerai. Aš kartais įlendu pas jus paskaitinėti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
verysad.gif Aciu merginos uz atsakymus,as taip pat manyciau,kad reiketu pasidaryti AFS tyrimus is naujo.Dar noriu siek tiek paatvirauti apie save.Man gyd.A.liepe gerti ir aspirina ir leistis vaistukus i pilva.Bet, kai as visa tai pasakiau savo privataus kab.gyd. tai,tai sulaukiau nemalonaus atsakymo;viena vaika turit...dar sesele pridejo;vaiksciosi su melynu pilvu,kasdien badyti pilva turesi...dar paklausiau gyd.ar jis turejo tokiu pacienciu?atsake,kad ne.Tai mes labai rimtai susimastem namuose,nebuvome girdeje nieko panasaus,neturejau tokiu pazistamu nestukiu,kad buciau galejusi pasikalbeti apie tai.Tai,kai pastojau antra karta,su savo nestumo gydymo taktika lankiausi pas kt.gyd.privac.kab.ta irgi bijojo leidziamu skirti,pasake,kad musu nestukems uztekdavo aspirino,tai ir man skyre tik ji.Ko pasekoje as vel persileidau 11sav.Pasiskundziau gyd.A. verysad.gif verysad.gif
Atsakyti