QUOTE(wow.as @ 2008 12 15, 21:02)
Nu Karvute tu ir nuteiki mane optimistiskai!!! Aciu tau! ::
As irgi galvoju, kad viskas bus gerai, reik tik tinkamo laiko islaukt. O ta slaikas manu jau ne uz klanu:)))

smagu, kad padeda, kartais spyis i uzpakali padeda
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2008 12 15, 14:35)
Buvau siandien Santariskese pakartot to vieno teigiamo savo rodiklio (anti beta2), vienas gydytojas rekomendavo. Tai ziuresiu, ka dabar rodys. Sake daryt tyrima be aspirino, bet as jau ji geriau beveik menesi

Tai pries tyrima kelias dieneles negeriau...po to bus matyt. Siaip tas anti beta2 daromas ir prie kitu susirgimu, ne tik prie AFS (man taip sesele Santaruose sake).
po aspirino beta2 gali patapti neigiamas, nepraras budrumo ir vistiek gerk aspirina
QUOTE(spuogelis @ 2008 12 15, 14:58)
:: Sveikos visos,aciu karvute uz palaikyma,atrodo,kag man sparnai isaugo perskaicius tavo zinute,net gyventi norisi.
Visoms noriu palinketi beprotiskos stiprybes,kantrybes,sveikatos!
Imarta,ne tu viena tokia nelaiminga, yra daugiau tokiu kaip tu,pvz:as.Svajokim visos paslapcia ir tikekimes- musu norai issipildys! :

aciu ir tau , saunuole
QUOTE(sauda @ 2008 12 15, 17:14)
Sveika mergyt :: Ar važiavai kur toliau tirtis ( lyg žadėjai ne Lietuvoje dar darytis kažkokius tyr.),kaip sekėsi.Ir kodėl tau paskyrė
varfariną,juk jo senai niekas neskiria,kaip rašė mergaitės skiria flaxipariną ar clexane,beje ir ką reiškia tavo parašyta iš anksto,ar ,kai tik pamatysi teigiamą testuką ir nelauksi širdutės plakimo

,bent jau kaip girdėjau užsienyje taip daro
O dėl pastojimo tai reikia save nugalėti,dabar esi jauna ir kol gali REIKIA PADARYTI VISKĄ,kad paskui nereikėtų sau pačiai priekaištauti,kad jau per vėlu

Laikykis mergyt,viskas bus gerai,mūsų angeliukai mus stebi ir tikrai tikrai ateis pas mus :: ::
Papildyta:
Ach Karvut :: Buvau ir aš tada
sužvierėjusi,bet.. :: ,bet dabar ir vėl pradedu zvėrėti ) ::
varfarina leidzia sirdininkams po operaciju ir man rodos, nekas nenukraujavo, ir mums viskas bus gerai
todel ir vadinuosi karve, bulio zmona
QUOTE(Žoana @ 2008 12 15, 20:44)
Aciuks Dovidenia
Labai as jau issigandau, kad gal turetu mazesnis C baltymas buti, nes pamaniau, jei daugiau nei 120 s (Sekundes cia?), tai gal kraujas kresa ilgai, nu jau spejau prisigalvot visko.... :
Bet atleiskit, panikuoju ( o dabar kaip
ir nescia po IVF :: )
man tyrimai - tamsus miskas
laikome kumstukus