Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2009 02 04, 14:21)

Taip ir bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Princese22 @ 2009 02 04, 12:37)
as nuvaziavau su tyrimais darytais santariskese..
tai sake per mazai tyrimu ir siaip ko su vienu nesivystanciu ieskau cia ligu..

plius nemegsta vilnieciu ir siaip labai piktas ir vienu zodziu isejau apsizliumbus nes dar tokios nepagarbos gyvenime neturejau...buvau sokiruota..
viska galima ir graziai pasakyti nereikia elgtis taip arogantiskai..

Pasirodo A savam stiliuj, po vieno nesivystančio jo nuomone nėra ko tirtis... O elgesys irgi kaip supratau nepasikeitė nuo mano apsilankymų paskutinių.... Kaip supratau labai maloniai elgiasi ir daro tyrimus kai jau min 3 nesivystantys... Pažiūrėčiau ką jis darytų mūsų vietoje... o dar kai pastoti gali tik po dirbtinio... tai pamąsto tas avigalvis kiek reikia iškęsti ir dar siūlo ateiti po trečio nesivystančio fool.gif o tas jo palinkėjimas išeinant iš kabineto "sėkmingos motinystės", kaip su šlapia mazgote per veidą...
Atsakyti
ouj nugasdinot
bet gales bumbet kiek nori man svarbu siuntima tyrimams duoda
Atsakyti
QUOTE(Laimuze509 @ 2009 02 04, 21:27)
Pasirodo A  savam stiliuj, po vieno nesivystančio jo nuomone nėra ko tirtis... O elgesys irgi kaip supratau nepasikeitė nuo mano apsilankymų paskutinių.... Kaip supratau labai maloniai elgiasi ir daro tyrimus kai jau min 3 nesivystantys... Pažiūrėčiau ką jis darytų mūsų vietoje...  o dar kai pastoti gali tik po dirbtinio... tai pamąsto tas avigalvis kiek reikia iškęsti ir dar siūlo ateiti po trečio nesivystančio  fool.gif o tas jo palinkėjimas išeinant iš kabineto "sėkmingos motinystės", kaip su šlapia mazgote per veidą...

ne taip ir maloniai po to 3 ar 4to karto... na taip, kiek maloniau, bet tiesa, aš pirmą kartą pas jį ir nuvaziavau po 3-iojo persileidimo, nes iki tol niekam nešovė į galvą mane kažkur siųsti... tik tada, kai abrazijai patekau pas A kursioką... kaip jau ir anksčiau rašiau, pamatęs mane 5-tą kartą sakė - na. Jūs ir drąsi kad rizikuojat...žodžiu davė suprast, kad nėra čia ko jau ir rizikuot.... po 4-ojo karto (pats tada pasiliko abrazijai už tam tikrą pinigų sumelę...) buvo žadėjęs per sekantį pastojimą iškart pasiguldyt pas save į skyrių, prižiūrėt, tai atvažiavus per 5-ąjį pastojimą, nei už nemenką pinigų sumelę nepasiliko (manęs nepasiliko, pinigus tai pasiliko)... o kiek prieš važiuojant skambino mano gin. su juo tartis, tai liepė laukt iki 3-io mėn. ir nevaziuot pas jį... bet įsisiūlydavau... tai echoskopu pažiūrėdavo, kad nesivysto... dar liepdavao savaitę palaukt... gal pradės vystytis ir .... namo... Tia va... nei malonus daktaras, nei nemalonus... nors kai vazavau pirmą kartą, tai ištiesų jaučiau tokias replikutes ir ironiją... paskui kike rimčiau... na, bet nemalonesnės dakatrės už Ūsonienę neteko patirti...
Atsakyti
Sidrulka is tiesu esi drasi ir labai stipri. tik neprarask vilties...
Atsakyti
QUOTE(rasiuke29 @ 2009 02 04, 12:50)
Labutis,
Ir man smagu tave matyti. Kaip tu laikasi, kaip tavo pilvinukas? ax.gif Aš tada pas reumatologę taip ir nenuvažaiavau, šeimos daktarė truputį pakomentavo, kad tai reiškia nepaaiškinamas sąnarių skausmas, t.y. neaiškios kilmės.Ir kad ateityje ghali reikt vartot vaistus.
Na mano sveikatytė pusėtina. Vakar visą diena pykino buvo labai bloga, tai vakare net teko pabendrauti su WC, net nežinau nuo ko tai, ar čia nuo  nestuke.gif ar apsinuodijau maistu. Bijau, kad jei apsinuodijau maistu, tai nepakenktų mano žirniukui.Šiandien irgi toks lengvas negerumas ima. Pažiūrėjau, kad  po vakar pabnedravimo su WC ir mažai valgymo net pilvukas toks mažesnis pasidarė. Kaip galvoji, jei tai apsinuodijimas ar gali tai pakenkti leliukui. Plius dar gerklytę pradeda skaudėti, kuo patartum ją gydyti?

žinai, atsakiau į Plepesių temą, nes paskui mus iš čia išmes už offtopikus.... blush2.gif

tfu tfu tfu, kaip gerai, kad nieko rimto ir nerado tau tų baisiųjų ligų. bet vis tiek sakyčiau neapleisk to reikalo, jei tik sąnariukus daugiau skaudėtų, tai vėl pasikonsultuok su reumatologe.

o kai tavo skausmai šone, ar praėjo, apmažėjo?
Papildyta:
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2009 02 04, 14:34)
Sveikos 4u.gif
ziuriu sis skyrelis tai apmirsta, tai vel atsigauna.
As tai zaviuosi Fedesperanza, kaip ji turi tiek jegu ir kantrybes visokios informacijos paieskai. Kartu noriu ir padekoti, nes tie visi straipsniukai labai padeda. As pati pasiskaicius, pasidariau isvada. Kiek as vargau su tais anti beta, kol kazka suzinojau doh.gif Dabar zinau, kad jei jie itraukti i ta tyrima, tai kazkokia itaka vistik daro.
Princese klause, ar verta eiti pas hematologe. As buvau. Bet ejau tik todel, kad neturejau giniaus, kuris viska tuo klausimu normaliai paaiskintu. Parodziau tyrimus, tai tiesiog ramiau pasidare ir tiek, nors 100 proc. AFS nepatvirtino (nes tik anti beta buvo teigiami), taciau aspirina patare gerti. Tu, kiek pamenu is kito AFS skyrelio, rasei, kad tavo ginius tau patvirtino AFS ir paskyre gydyma. Tai reikia juo ir pasitiketi, nes R, tai neaiskiai pakomentuoja (pati buvau), o su A, kaip matai, neiseina susisneketi...ir ner ko pas ji vaikscioti. Daug daktaru, po vienos nelaimes, sako, kad nieko tirti nereikia. Bet nebutina ju visu klausyti mirksiukas.gif
Rasiuke, laikykis, si karta tau pasiseke ir jei jau tiek kelio nuejei, tai turi buti viskas gerai smile.gif

nėra už ką žinok, aš pait norėčiau daugiau dar pasiknist, labiau susitemint, nes dabar tik tokiom nuotrupom pasiieškau, kiek nelūžtu nuo miego ir vaikas už skverno netampo, tai galiu pasėdėt prie savo vėžliško interneto...

paskaitau jūsų istorijas ir šiurpas ima... niu kodėl toks nežmoniškumas verysad.gif
nors mano ginė irgi tokia žemaitiška, viskas tiesiai šviesiai ir konkrečiai, liuliu nebus, bet visad žinau, kad sulauksiu profesionalios pagalbos ir po persileidimo iš karto surašė, kaip ką išsitirti, tame tarpe ir AFS, be jokių užuominų, kad per mažai čia tavo tos patirties...
Atsakyti
As nors naturaliai negaliu pastot,bet per 8 metus nieks nepasiule man AFS tyrimu pasidaryt,bet kai pradejau savo maratonus test ne lt,tai kazkodel buvo iskart padaryti tyrimai AFS,ANTIBETA ir kruva kitu,kuriu savo akyse nesu macius bigsmile.gif
Tai pas mane jie buvo teigiami ir kiek supratau tragiski,nes tokiais tyrimais gydytojas sake ,galimybe pastot 3 proc.
O be to gydyma iskart pries IVF menesi,o gal pusantro ,leidausi clexane,net po 40mg,o po isodinimo dar dadejo trombo ASS,PO 10O mg.
Bet deja nepasiseke tas IVF,GAL KITAS PASISEKS g.gif
gaila,kad pas mus ginekologai nevisi ismano apie ta AFS,o gal nenori ismanyti?
Atsakyti
Laimuze509, nepasisakei kaip tau sekasi.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(late @ 2009 02 04, 22:15)
As nors naturaliai negaliu pastot,bet per 8 metus nieks nepasiule man AFS tyrimu pasidaryt,bet kai pradejau savo maratonus test ne lt,tai kazkodel buvo iskart padaryti tyrimai AFS,ANTIBETA ir kruva kitu,kuriu savo akyse nesu macius bigsmile.gif
Tai pas mane jie buvo teigiami ir kiek supratau tragiski,nes tokiais tyrimais gydytojas sake ,galimybe pastot 3 proc.
O be to gydyma iskart pries IVF menesi,o gal pusantro ,leidausi clexane,net po 40mg,o po isodinimo dar dadejo trombo ASS,PO 10O mg.
Bet deja nepasiseke tas IVF,GAL KITAS PASISEKS g.gif
gaila,kad pas mus ginekologai nevisi ismano apie ta AFS,o gal nenori ismanyti?

kaip liūdna girdėti tokias istorijas verysad.gif daug stiprybės reikia, ypač jei nuvažiavus į užsieny galų gale sužinai, kad Lietuvoje į tavo problemą tiek laiko žiūrėta atmestinai.

man rodos Lietuvoje tiesiog visi mokslo pasiekimai vėliau ateina, nes skaičiau ir užsieny prieš keliolika metų trombozę tiesiog traktuodavo kaip atsitiktinę trombozę ir dėl AFS ar panašių dalykų nėščiosioms nesivargindavo tirti. gal ir pas mus greit pagaliau apie šį susirgimą daugiau sužinos ir priims rimtai.... doh.gif

atsiprašau už smalsumą, bet ar jūs išvažiavote gyventi į užsienį, ar tik tirtis važiavai specialiai?
Atsakyti
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2009 02 05, 09:07)
Laimuze509, nepasisakei kaip tau sekasi.... 4u.gif

Nieko naujo, geriu Thrombo ASS po 150 mg ir tiek, daugiau tirtis ir konsultuotis nebuvau, nematau prasmės. Darėm sausio mėn dirbtinį su šaldytais, bet nepavyko, daugiau jokių tyrimų daręs dirbtinį gyd. nerekomendavo verysad.gif galvoju keist kliniką ir "laimės" ieškot kitur...
Atsakyti
QUOTE(Laimuze509 @ 2009 02 05, 12:14)
Nieko naujo, geriu Thrombo ASS po 150 mg ir tiek, daugiau tirtis ir konsultuotis nebuvau, nematau prasmės. Darėm sausio mėn dirbtinį su šaldytais, bet nepavyko, daugiau jokių tyrimų daręs dirbtinį gyd. nerekomendavo  verysad.gif  galvoju keist kliniką ir "laimės" ieškot kitur...

Tikrai nenusimink ir kol turi nors kiek jegu, tai isbandyk viska, juk kazkada buvo pavyke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 02 03, 21:02)
aš ir  nuvažiavau ir veltui... sad.gif kitą sav jau liepė pasiskambinti, nes gali dar būti nepasveikęs... sakau galėjot informuoti, neva neturi telefono mano, nors kortelė užvesta. Dėl abrazijos, tai man ją darė birželio 4d., o dabar tik tą tyrimą darys... o čia svarbu, kiek laiko praėję?

Tai jus geriau pasiskambinkit pries vaziuodamos,as tai 2kartus pas ji vaziavau ir abu skambinau i registratura,klausiau ar jis tikrai bus blush2.gif ,bijojau,kad nuvaziuosiu is Vilniaus ir nerasiu.

QUOTE(Laimuze509 @ 2009 02 04, 21:27)
Pasirodo A  savam stiliuj, po vieno nesivystančio jo nuomone nėra ko tirtis... O elgesys irgi kaip supratau nepasikeitė nuo mano apsilankymų paskutinių.... Kaip supratau labai maloniai elgiasi ir daro tyrimus kai jau min 3 nesivystantys... Pažiūrėčiau ką jis darytų mūsų vietoje...  o dar kai pastoti gali tik po dirbtinio... tai pamąsto tas avigalvis kiek reikia iškęsti ir dar siūlo ateiti po trečio nesivystančio  fool.gif o tas jo palinkėjimas išeinant iš kabineto "sėkmingos motinystės", kaip su šlapia mazgote per veidą...

Tai,kad ir po 3-u nelabai kaip priima blush2.gif .Na,bet svarbu tyrimus padaro mirksiukas.gif .Dabar man lengva kalbeti,bet po antro vizito pas ji visa kelia atgal i Vilniu depresijoj buvau doh.gif .Bet pvz.pirmo vizito metu labai plepus buvo,bet kalbejom ne i tema blush2.gif .Na,zodziu,keistas zmogus ir tiek.
Atsakyti