mergaites,o kaip manot,ar vartojant aspirina,gali buti netikslus tas ASF tyrimas?
aciu mergaites uz patarimus..
ka tikis daktares..tai sake galvirusas del to ta temp uzkilusi..
siaip ne gripas, truputi sloga ir gerkle bet kad 37.4 nuo tiek tai keistai man..
na gal tikrai
bet nebuvo nei karto kad su vyru pavarytume iki galo (sorry nezinaojau kaip pasakyti)
bet zinot visko buna

ka tikis daktares..tai sake galvirusas del to ta temp uzkilusi..
siaip ne gripas, truputi sloga ir gerkle bet kad 37.4 nuo tiek tai keistai man..
na gal tikrai

bet nebuvo nei karto kad su vyru pavarytume iki galo (sorry nezinaojau kaip pasakyti)

bet zinot visko buna

gerai, kad neperskaičiau jūsų pokalbių vakar, būčiau ėjusi pas Abraitį su baime
niugi man visiškai malonus gydytojas pasirodė, nė nežinau... čia jis gal nuotaikos žmogus. Tik įėjau, sako mes pažįstami, sakau, na kad ne. sako, o man atrodo, kad pažįstami... poto issikalbėjom, kad birželį čia gulėjau, kad darė valymą. sako tai va kur tave mačiau, prisimenu. Aš atsimenu, kad tam pačiam 3 kabinete mane apžiūrėjo, bet neatsimenu iš to strioko kas, o jis per tiek pacienčių atsimena...
Poto paklausinėjo apie persileidimus, dave patarimu... na ir paskyre tyrimus. Psake kada ateiti, kad jis pakomentuos, duos nurodymus gydytojai mano.
labai nustebino tai, kad tyrimas mokamas, kad ir su siuntimu. Prieš porą sav sakė kaip pabrango, sumokėjau 113lt.
Labai maloni sesutė buvo.
O vat registratūroje tikros žiežulos dirba... pradėjo burbuliuoti, kad darbas baigiasi, o atėjau už tyrimą mokėti. reikėjo mokėti 113.03 cnt, tai neėmė 3 cnt, atodavė gražą centais. kai paskambini ir neina susikalbėti...
Dirba mano mamos druagė ginekologiniam ir dar viena pažįstama, sakė Abraitis šiaip toks ale jumoristas, tik dirbti sunku su juo, per tuos jo bajerius. Tai sakau gal pas ji juodas humoras, jei nepatiko jums... nžn man paprastas medikas pasirodė...

Poto paklausinėjo apie persileidimus, dave patarimu... na ir paskyre tyrimus. Psake kada ateiti, kad jis pakomentuos, duos nurodymus gydytojai mano.
labai nustebino tai, kad tyrimas mokamas, kad ir su siuntimu. Prieš porą sav sakė kaip pabrango, sumokėjau 113lt.

O vat registratūroje tikros žiežulos dirba... pradėjo burbuliuoti, kad darbas baigiasi, o atėjau už tyrimą mokėti. reikėjo mokėti 113.03 cnt, tai neėmė 3 cnt, atodavė gražą centais. kai paskambini ir neina susikalbėti...
Dirba mano mamos druagė ginekologiniam ir dar viena pažįstama, sakė Abraitis šiaip toks ale jumoristas, tik dirbti sunku su juo, per tuos jo bajerius. Tai sakau gal pas ji juodas humoras, jei nepatiko jums... nžn man paprastas medikas pasirodė...
QUOTE(vixiuke @ 2009 02 11, 21:47)
gerai, kad neperskaičiau jūsų pokalbių vakar, būčiau ėjusi pas Abraitį su baime
niugi man visiškai malonus gydytojas pasirodė, nė nežinau... čia jis gal nuotaikos žmogus. Tik įėjau, sako mes pažįstami, sakau, na kad ne. sako, o man atrodo, kad pažįstami... poto issikalbėjom, kad birželį čia gulėjau, kad darė valymą. sako tai va kur tave mačiau, prisimenu. Aš atsimenu, kad tam pačiam 3 kabinete mane apžiūrėjo, bet neatsimenu iš to strioko kas, o jis per tiek pacienčių atsimena...

Nu tikrai matyt nuotaikos zmogus,o kiek pas tave buvo persileidimu,atleisk,kad lendu i dusia,ir ar jis tik konsultavo,ar ir siaip tikrino kokiu ehoskopu ar kaip/
Nesuprasi cia tu daktaru
Vienas isvaro, kitom patarimus meiliai dalina
Cia turbut tinka tas variantas, kiek zmoniu, tiek nuomoniu......Bet vis tiek kazkokia iseiti rasti galima

QUOTE(Rožė 35 @ 2009 02 11, 20:55)
Nu tikrai matyt nuotaikos zmogus,o kiek pas tave buvo persileidimu,atleisk,kad lendu i dusia,ir ar jis tik konsultavo,ar ir siaip tikrino kokiu ehoskopu ar kaip/
pagimdžiau sveiką dukrytę, o po jos turėjau 5sav ir 17 sav nesivystančius.
Man tik tyrimą darė, nes ant siuntimo buvo parašyta, kad dėl jo siunčia. Esu tirta pas genetikus Santariškėse, abu su vyru tyrė, chlamidijų tyrimą darė, skydliaukės ir visur viskas ok. kažkodėl man tokia nuojauta durba, kad turiu šį sindromą...
O dėl tikrinimo ant kėdės, tai manu kad tikrina, nes kai registravausi pakartotinai (sirgo jis vieną sav) tai sako o nebus jūsų ciklas, sakau, o koks skirtumas, juk tik tyrimui einu, sako gali bet kada ant kėdės pažiūrė. Čia gal ir nuo nuotaikos priklauso

o ir tikrino?
as ir buvau is praeito antradienio atkelta. ir ant siuntimo buvo parasyta istirti del afs.
as ir buvau is praeito antradienio atkelta. ir ant siuntimo buvo parasyta istirti del afs.
QUOTE(anileve @ 2009 02 12, 08:49)
o ir tikrino?
ne, netikrino

bet ir nezinom del ko ji buvo atvykusi. manau pas ji ir nestukes juk lankose, gal echo vedesi. nes tam kabe tai nera.
na ir gerai kad yra ivairiu nuomoniu, pacientes jo busimos gali is karto apsisarvuoti kantrybe, nusiteikti jei ka del saves pakovot. o jei bus malonus vizitas tai tas nusiteikimas gal nepamaisys.
na ir gerai kad yra ivairiu nuomoniu, pacientes jo busimos gali is karto apsisarvuoti kantrybe, nusiteikti jei ka del saves pakovot. o jei bus malonus vizitas tai tas nusiteikimas gal nepamaisys.
Sveikutės,nu viskas dabar aišku man,teks visvien važiuot pas jį,kaip priims taip,tik dabar nebežinau ar gert tą aspiriną ar ne.Ačiū mergaitės už informaciją.

QUOTE(Rožė 35 @ 2009 02 12, 13:00)
Sveikutės,nu viskas dabar aišku man,teks visvien važiuot pas jį,kaip priims taip,tik dabar nebežinau ar gert tą aspiriną ar ne.Ačiū mergaitės už informaciją. 

Gal pirma tyrimus pasidaryk, nes aspirinas gali iskraipyti rodiklius.
Is tikruju, gal visai normaliai tave priims. O jei ne, tai mes cia aptarem variantus, kur tokiu atveju galima butu kreiptis. Sekmes

QUOTE(Rožė 35 @ 2009 02 11, 21:55)
sveikutės. siaip as pas ji buvus gal cia is jūsų visų duiagiausiai,(apie 10 kartų) tai nė karto nebuvau ant kėdės- išskyrus kai darė valymą- dar pabarė, kad nemoku kaip reik atsisėsti, turėjus tiek kartų... - juk sindromą nustato iš kraujo, o visa kita ,,neidomu"... o kai yra besikartojantys nesivystantys- sako, geriau į vidų nelįsti, nes ten ir taip jautru ir nežiia ar auga ar ne... manęs net nežiūrėjo savas dakataras guldydamas į ligoninę... užteko kad pasakiau, jog testas rodo 2 juosteles... Bėdas, jei tai nėštumo metu, mato echoskopu... o echoskopijai Abraitis vedasi visai į kitą koridorių... kartą net kilome liftu į skyrių...
aš patyrus visokio jo bendravimo... iš pradžių gal su ,,jumoru", paskui jau matė , kad nebe ,,jumoras", tai buvo rimčiau... o kai eini su besikartojančiom bėdom, tai labiau rūpi ne tiek tas bendravimas, kiek - ar galės padėti... o šiaip ir telefoną kiek kartų skambinau, kėlė... kai savas gin. niekada nekelia...