Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelių metų palikti vieną namuose?

QUOTE(fainulkina @ 2011 07 27, 21:56)
Na ir mužikizmu trenkia  doh.gif Aišku dabar iš kur tos nepriežiūros vaikams šaknys  4u.gif

Iš kur tokia nuomonė? blink.gif
Mes gyvename nuosavame name, savo keturmetę palieku vieną 10-15 min (džiaunu skalbinius, laistau gėles kieme ar kt.) ir nematau nieko blogo, savarankiškumą (be abejojo tai irgi turi ribas) ugdyti reikia nuo mažumės. Aišku, išvažiuodami iš namų, apsipirkti nepaliekame vienos.
Atsakyti
Nemanau , kad kalba cia eina apie isejima 10-15min i namo kiema, kur vaikas visiskai sale. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 07 29, 13:43)
Nemanau , kad kalba cia eina apie isejima 10-15min i namo kiema, kur vaikas visiskai sale. unsure.gif

Ką reiškia vaikas šalia? Ji ne su manimi, nes aš lauke, o ji namie tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 07 26, 10:25)
Mano toks ir tokio pat amziaus 4u.gif

mums irgi sunkiai sekas pabut vienam, nors nuosavas namas, bet ir i kiema kvieciasi kartu iseit. Keista, kad taip elgiasi jei eina vienas i laika, bet jei yra vaiku lauke - be problemu isbega. Matyt butina kompanija smile.gif
Tiesa mums 5,5 m
Atsakyti
Manasis vienas nebuna lekia is paskos smile.gif smile.gif o palikti minciu nekilo nes ju fantazi lakesne nei mano lotuliukas.gif galiu ir namu nerast biggrin.gif na 9 metu antraji jau palikdavom pabut viena ,nieko viskas gerai...aisku budavo uzuolaidos pakarpytos papiesta kazkur lotuliukas.gif
Atsakyti
Palikusi buvau vaikus apie pusvalandį namie, daugiau nenoriu... Vaikams baisu buvo, kai grįžau abu verkė kad net upeliais ašaros tekėjo. Jau taip gaila buvo... Tai dabar net baisu palikti...
Atsakyti
manoji nenori buti viena, na jai dar tik 4, bet netgi iseidama skalbiniu dziauti turiu ijungti filmuka ar kazka tokio, nepalikciau vienos ne uz ka, nes dar maza pridirbtu visko, o be to cia as ne lt, tai ko gero ir vaika atimtu jei kas suzinotu g.gif
Atsakyti
Vyresnėlis nuo 6 m kažkur, jau būdavo paliekamas trumpiems ( iki 1-2 val) laiko tarpams vienas, mažoji beveik 5.6metų, bet nėra nė minčių vienos palikt....bijo "kažko" tai biggrin.gif
Atsakyti
Nekilo net mintis palikt schmoll.gif
Nežinau kada tai įvyks, gal kai mokyklon eis g.gif
Atsakyti
Na savo jau nuo vieneriu palieku kai man reik i tualeta ar skalbinius iskabint, bet cia maximum 10 minuciu. Dabar tiesiog ijungiu koki multika, anksciau buvo sunkiau nes reikejo imtis priemoniu kad vaikas negaletu kur uzlip ar nukrist.Ilgesniam laikui kol kas nesiruosiu palik.
Atsakyti
7 m palieku pusvalandziui, bet kas 3 minutes skambinu smile.gif
Atsakyti
As saviske 5metu esu palikus du kartus apie 30 min. tai skambindavau kas 5min smile.gif
Atsakyti