Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų 1- 2 m. vaikai mėgsta važiuoti mašina?

QUOTE(inrinke @ 2009 06 12, 08:17)
Labai patinka vaziuoti masina. thumbup.gif Jei ilgesnis kelias, tai gana greitai uzmiega ir beveik visa laika pramiega. rolleyes.gif

Musu taip pat. Jei norim, kad neuzmigtu vaziuojant trumpa atstuma, duodam ka nors pagrauzti, tik po to buna didele netvarka masinoje doh.gif
Atsakyti
Musu mazei ir labai patinka vaziuoti su masina thumbup.gif Ir beveik visada uzmiega biggrin.gif
Atsakyti
Anksciau kai tik vaziuodavom miegodavo, o dabar pradejo pykint kai vaziuojam verysad.gif
Atsakyti
Mano mazelei negaliu pasakyt kad nepatiktu vaziuot, bet jai laaaaabai nepatinka sedet kedutei doh.gif 5 min pasedi, ir prasideda koncertas... doh.gif tada jau niekas nedomina nei zaislai, nei kokia baronka ar dar kas nors schmoll.gif mum pries aky ilga kelione masina apie 3,5 val, o dar ne Lietuvoi, o UK, o ten kiek zinau labai grieztai su tuo, tai nezinau kaip bus g.gif
Gal zinot kokiu stebuklingu budu kad sedetu kedutei? lotuliukas.gif
Atsakyti
musu mazyliui laaabai patinka vaziuoti masina,jis pats sedasi i savo kedute,praso uzsegti dirzus ir pirmyn,na yra dar vienas prasymas jo vaziuojant tai turi buti muzikytes. smile.gif
Atsakyti
Kažkaip su sūnum nekyla labai didelių problemų dėl važiavimo. Dėl artimų kelionių, tai iš vis gerai, sėdasi noriai, segam abu diržus. Būna retkarčiais kad ilgesnėj kelionėj užeina pykčiai, bet dabar jau įmanoma kuom nors sudominti smile.gif
Atsakyti
maniškis nesikundžia vežamas.
arba miega, arba žaidžia. dar būna, kad dainuoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplauke @ 2008 11 28, 02:12)
Sveikos mamytes smile.gif
Visgi idomu kaip su tais pasivazinejimais,mano dukryte nuo pat gimimo nemegsta vaziuoti nors tu ka ax.gif duodu koki zaisliuka,pagarsinu muzika,nu vistiek jai nusibosta ir rekia visa gerkle unsure.gif o atrodo vaziuojam vos pora km.
Kaip jums sekasi vazinetis?

mano tai irgi meksta vazineti miega sau laimingi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(giedreirsieras @ 2009 07 14, 15:08)
mano tai irgi meksta vazineti miega sau laimingi biggrin.gif

mano sunus tai prasosi ,kad duotu pavairuoti masina ,labai meksta paima vyras ant kelieniu ir pavazineja sode su juo tai kelnes pilnos laimes thumbup.gif
Atsakyti
Musu pipirui taip pat patinka vaziuoti masina, bet tik neilgus atstumus. Jei perilgai vaziuojam tai lenkiasi i prieki ir sako "opa"- lipam tongue.gif
Atsakyti
geriausia pramoga vyresneliui ir geriausias raminimo budas mazajam biggrin.gif
Atsakyti
Jei tetis nevairuotu masinos tai butu labai liudna vaikuciams,nes su autobusais nelabai kur privazynesi,o kad patinka tai taip,labai,tik vezk thumbup.gif
Atsakyti
maniskei labai patinka vaziuoti,bet jei ilgesne kelione tai kartais oziukus parodo doh.gif
Atsakyti