Mano vaikas labiau dziaugiasi kai jau i auto kedute idedam, pralinksmeja, visa soka, makaluojasi is dziaugsmo, megina dainuot savo kalba. Pagal tai sprendziant, jai visai nieko. O gal dziaugiasi, kad is namu istruko, nezinau. Tik paskutini menesi pradejo ja uzsupti, kai vazinejam kur ratais ir greiciau, net du kartus ji man apsiveme, bet nepaisant tokios nekokios patitrties, ji megsta vaziuoti masina, dar lig siolei kuo skaniausiai uzmiega vaziuojant.
o va maniskis visai i masina nelipa kazkokia baime jaucia..bandom pratinti po truputi..bet sunkiai, o kaip sunkiai jis sedasi i masina..
mano vaikai masina dievina ir dazniausiai juose uzmiega , netgi vyresnysis

Mums kaip uzeina
kita karteli labai gerai issedi, kita kartA PYKSRA,NERVINASI PRASOSI,KAD ISTRAUKTUM
Labai noreciau i Latvija nuvaziuoti
, bet stabdomes,nes nezinia kaip mazoji reaguos, ar nebus vargelio, taigi teks dar biski palaukti, gal bus didesne kitaip bus
O didzioji kai buvo mazute, tai uzmigodavo tik uzvedus varikli, yra teke i Vilniu is klp vaziuoti su ja mazute, tai ismiegdavo ir visa kelia miegodavo

Labai noreciau i Latvija nuvaziuoti

O didzioji kai buvo mazute, tai uzmigodavo tik uzvedus varikli, yra teke i Vilniu is klp vaziuoti su ja mazute, tai ismiegdavo ir visa kelia miegodavo

abu vaikai labai nemegsta vaziuoti automobiliu. O jau uzmiega labai retai, nebet labai buna isvarge
Sunelis ziauriai nori vaziuoti, situacija: iseinam i lauka salia laiptines stovi musu automobilis, iskart tiesiai prie masinos bega, as vaika uz rankytes, sakau eisim pasivaikscioti dabar niekur nevaziuojam tai tokia isterija prasideda, asaros, spiegimas,
tai kartais tenka pravaziuoti pora ratu aplink namus
o maziui dar 2 metu nera
gal bus koks ralistas

Siaip mano mazoji megsta vazinetis, ir uzmiega jei buna isvargus. Bet paskutiniu metu pastebejau, kad jei neuzmiega tai ilgainiui jai pabosta vaziuoti, pradeda verkslent, prasytis is kedutes ant ranku ir pan.
Mūsiškė pirmas 15 min mėgaujasi važiavimu, o vėliau prasideda koncertai...

Isbandem su mazaja kelione i Latvija, Estija. Mazajai 1.9 men., tai kai vaziuoji puse dienos, tai jai nepatinka, bet dazniausiai stengiames vaziuot per pietu miegeli, arba artejant jam. Tai sakyciau mergina puikiai atlaike kelione. O griztant namo, is Talino iki Vilniaus, vaziavome tik su vienu sustojimu, tai sakyciau tvirta mano mergina, galima su ja keliaut
Tik pamato masina ir saukia didi didi

nemegsta vaziuoti mano dukryte, tik isodini i kedute ir pradeda verkti, tai visokius daigtus duodu, kad tik uzsimirstu, tai kai atvaziuojam i vieta, tai puse vaiko tases turinio ant zemes buna

noriu pasidziaugti mano sunelis lyg persiverte..seda i masina ir tik vezk..dabar rekia kai is jos reikia lipti