Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų 1- 2 m. vaikai mėgsta važiuoti mašina?

Mūsų ilgai neišsėdi, greitai atsibosta, reikia stotis eiti. Dabar nupirkau Džimbos vaikų kompaktą ir kažkaip teigiamai suveikė: kai užleidžiu kompaktą važiuodamas išsėdi kokią valandžiukę smile.gif
Atsakyti
Musiskiai abu tikri keliauninkai nuo pat pirmu dienu. Seneliai musu tolokai gyvena, tenka vaziuoti 3 val. Retai kada darome koki sustojima. Ypac kai kedute 3 paedeciu, tai pakeiti kartas nuo karto ir valio. Na, kelione i Palanga buvo ilgelesne, o ir vasara karsta buvo, tai taip, teko stoti ilsetis.
Atsakyti
Sunus 2,7 men. labai megsta vaziuoti su masina smile.gif
Atsakyti
Evute kiek pamenu masinoje nuolat miegodavo. Jei tik sustoji kur,pvz degalu,prasimerkdavo ir rodydavo savo nepasitenkinima biggrin.gif vel pradedavom vaziuoti ji nurimdavo ir kimarindavo lotuliukas.gif
O stai mazoji tai nlb megdavo vaziuoti masina g.gif db kiek ramesne. Gal ko bijodavo,net nz g.gif
Atsakyti
Kaip kada,mazesnė labai mego vaziuoti,o dabar retkarciais parodo oziukus smile.gif
Atsakyti
O mes vaziuojam be problemu thumbup.gif Seneliai toli gyvena, tai priprates yra 4u.gif
Atsakyti
o mano lelia nesėdi kėdutėj nors tu ka.. nei žaislai nepadeda niekas, jau nebežinau ka sugalvoti, kuo ją sudominti... Važiuojant sėdi ant kelių arba malasi po visą mašiną, viską reikia pažiūrėti, pačiupinėti. Tad mes vienos niekur nevažiuojam, jeigu kur reikia visada nuveža tėtis, senelis arba dėdė. Tik man labai baisu dėl jos saugumo..
Atsakyti
Maniske tikra keliauninke thumbup.gif Laaaabai megsta vaziuoti! savatgaliais buna tragedija, nes eina pietuku miegoti be vaziavimo masinoje (paprastom dienom, po pietu vaziuojam brolio is mokyklos pasiimti)
Atsakyti
musu suneliui kovo men bus 2m bet su vaziavimu jokiu problemu neturejom ir dar pakolkas neturim smile.gif esam tikri keliauninkai pas mano sesers vaziuojam 3val kelio jokiu bedu tik va dabar kelinta diena vis atsikeles praso kad kurnors vaziuotume doh.gif dazniausia vaziuojant uzmiega o jei ira po miegelio tai dairosi sau thumbup.gif
Atsakyti
VAziuoti labai megsta,bet kedute tik priekineje sedyneje,nes gale pykina ir vemia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo setute: 01 vasario 2011 - 20:04
Stengiuosi kuo mažiau važiuoti su mažium, nes žiauriai nepatinka važiuoti mašina, tad pragaras būna mums abiems blush2.gif
Atsakyti
megsta bet neilgai g.gif
Atsakyti