Musiskiai abu tikri keliauninkai nuo pat pirmu dienu. Seneliai musu tolokai gyvena, tenka vaziuoti 3 val. Retai kada darome koki sustojima. Ypac kai kedute 3 paedeciu, tai pakeiti kartas nuo karto ir valio. Na, kelione i Palanga buvo ilgelesne, o ir vasara karsta buvo, tai taip, teko stoti ilsetis.
Sunus 2,7 men. labai megsta vaziuoti su masina

Evute kiek pamenu masinoje nuolat miegodavo. Jei tik sustoji kur,pvz degalu,prasimerkdavo ir rodydavo savo nepasitenkinima
vel pradedavom vaziuoti ji nurimdavo ir kimarindavo
O stai mazoji tai nlb megdavo vaziuoti masina
db kiek ramesne. Gal ko bijodavo,net nz

O stai mazoji tai nlb megdavo vaziuoti masina

Kaip kada,mazesnė labai mego vaziuoti,o dabar retkarciais parodo oziukus

O mes vaziuojam be problemu
Seneliai toli gyvena, tai priprates yra

o mano lelia nesėdi kėdutėj nors tu ka.. nei žaislai nepadeda niekas, jau nebežinau ka sugalvoti, kuo ją sudominti... Važiuojant sėdi ant kelių arba malasi po visą mašiną, viską reikia pažiūrėti, pačiupinėti. Tad mes vienos niekur nevažiuojam, jeigu kur reikia visada nuveža tėtis, senelis arba dėdė. Tik man labai baisu dėl jos saugumo..
musu suneliui kovo men bus 2m bet su vaziavimu jokiu problemu neturejom ir dar pakolkas neturim
esam tikri keliauninkai pas mano sesers vaziuojam 3val kelio jokiu bedu tik va dabar kelinta diena vis atsikeles praso kad kurnors vaziuotume
dazniausia vaziuojant uzmiega o jei ira po miegelio tai dairosi sau

VAziuoti labai megsta,bet kedute tik priekineje sedyneje,nes gale pykina ir vemia

Stengiuosi kuo mažiau važiuoti su mažium, nes žiauriai nepatinka važiuoti mašina, tad pragaras būna mums abiems

megsta bet neilgai