Mano berniukui tik nuo metu pradejo patikti vaziuoti masina, pries tai ilgai neistverdavo kelioniu ir nepatikdavo keduteje sedet. Gal dabar patinka, nes sedi didesneje kedeje ir viska geriau mato

Musiškiai vaikučiai labai mėgsta važiuoti

Beda ne ta, kad labai nori vaziuoti, o beda, kad iskelt neina. Jei kelione baigesi, nesvarbu kiek ji truko, tai iskelt neleidzia, nori sedet ir vaziuot. Karta keliavom 3 valandas be sustojimo ir nemiegojo mazius, o zvalgesi per lanaga, tai kai nuvaziavom dar turejom isklausyt jo skundu, kodel taip trumpai, jis nori dar

mano suneliui kad tik vazuoti,kai pasiulom vazuoti,tai laimingas vaikas. neduok dieve be jo isvazuoti,asaru pakalne.

Mums buna visaip... Siaip stengiames didesnes keliones derintis per miegeli...

Musu panelei ir patinka vaziuoti

Dukra iki kokių dviejų metų tai sunkiai važiuodavo,db tik jau visur gerai važiuoja,o sūnelis tai nuo gimimo puikiausiai važiuoja

o mano sunui visada patikdavo, o dabar nenori sedeti
sunku net iki parduotuves nuvaziuoti
mum 2 metukai.

sunku net iki parduotuves nuvaziuoti

Maniske kai buvo kudikelis,tai visa laik masinoj uzmigdavo, dabar irgi problemu nera, buna kartais jai pabosta, bet kazkaip labai ilgu neturim

sakyciau nelabai patinka,labiau nori vaziuoti ant keliu, kol nenupirkome patogios naujos kedutes ,nes jau senai reikejo pratinti,pacios pirmos kedutes jau nebeturime ,tai kuri laika vazinejome ant keliu, be kedutes ,nes nedaznai vaziuojame, o dabar tai jau naujoje keduteje dideleje jau gerai ir patogu ir mums ramu-reikia vaziuoti saugiai