Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 3

QUOTE(kasnis @ 2009 10 01, 09:44)
Su spaudimu viskas ok, reikiamas slegis sistemoje palaikomas, tik vanduo labai kiektas... stovi kasetiniai filtrai ivairus, viens is ju minkstinantis vandeni(burbuliukai), pastatem nesenai, neaisku ar jis duos naudos.

Patalpa šildoma, tik temperatura bus palaikoma iki 5 laipsniu. Radiatoriai bus salia skalbykles, gal nebus per salta... Nes kiti irenginiai kolkas nesugedo smile.gif

Jeigu ziuret pigius modelius tai kaip sitas Electrolux'as EWF 12270W ? Arba Siemens WM12E46PL ? Jei nemeluoja kas yra aprasymuose, tai minimalius poreikius tenkina... Tik siemens'e ner greito plovimo kaip suprantu...

Sąlygas skalbyklei siūlote žiaurias. Asmeniškai, po kelių metų, pasirūpinčiau kad uzsidegus nekiltų problemų. Drėgmė viduj neabejotinai kaupsis. Kol nauja tai problemų kilti neturėtų, bet vėliau - kas žino ...
Atsakyti
g.gif Gal pagelbėtumėte ?
Reikalinga nauja skalbiankė, bet vietos vonioje mažoka. Galvoju, gal taupant vietą geriau imti iš viršaus kraunamą ? Šiaip telpa 60x60, bet va tas durelių darinėjimas atima papildomus 40 cm.
Ar jos kuo nors blogesnės už kraunamas iš priekio ? g.gif
Aplamai, tai mano pageidavimai skalbiankei būtų:
1 Patikimumas, sąnaudų ekonomiškumas (vandens, elektros);
2 Talpa 5-6 kg
3 Kaina 1500LT (+-300LT).
4 Nebūtina man daug programų, bet norėčiau kad būtų Fuzzy logic sistema

Gal galite ką rekomenduoti...Man širdis linksta prie Electrolux, arba AEG produkcijos.
Dabar turiu senuką PRIVILEG-ą, bet po vonios remonto norisi jį keisti, nes prekinė išvaizda jau ne ta unsure.gif
Atsakyti
Skaitau ir mastau ka reikes rinktis kai sustos mano senute ARDO. Jei jau 13 metu, 400 apsuku ir remontavome tik 1 karteli. Jauciu kad kitos tokios niekada nebenusipirksiu. Siais laikais jos kazkokios visos "padelkos" Persikrausteme i nama ir ja vezemes, galvojau- tikrai neatlaikys, bet va jau antri metai skalbia thumbup.gif , nei jai kokie spaudimai vandens trukdo, nei senatve. o siaip tai turbut rinkciausi kokia Miele, bet kuo maziau elektronikos ir svarbi funcija man butu kad butu galima laika nustatyti (nes dieninis naktinis skaitliukas name) o daugiau ... nesvarbu niekas.
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2009 10 02, 12:02)
Skaitau ir mastau ka reikes rinktis kai sustos mano senute ARDO. Jei jau 13 metu, 400 apsuku ir remontavome tik 1 karteli. Jauciu kad kitos tokios niekada nebenusipirksiu. Siais laikais jos kazkokios visos "padelkos" Persikrausteme i nama ir ja vezemes, galvojau- tikrai neatlaikys, bet va jau antri metai skalbia  thumbup.gif , nei jai kokie spaudimai vandens trukdo, nei senatve. o siaip tai turbut rinkciausi kokia Miele, bet kuo maziau elektronikos ir svarbi funcija man butu kad butu galima laika nustatyti (nes dieninis naktinis skaitliukas name) o daugiau  ... nesvarbu niekas.

Šiais Turkijoje gamintų wolksvagenų, tailandietiškų Adidas ir kinietiškų IBM laikais verta rinktis Vokietijoje gaminamą Bosch. thumbup.gif
Na o skalbyklei Miele "paleidimo atidėjimas" brangiai kainuojantis privalumas. Tokie modeliukai garokai per 4000.
Atsakyti
Gal profai pakomentuos ar geras sitas modelis http://pigu.lt/buiti...2270w?id=365849.
Pigesnis variantas, bet galvoju, kad tikrai neverta kazko mandresnio det kai tokios salygos.
Atsakyti
kas geriau butu Indesit ar AEG elktrolux ar tiesiog elektrolux? g.gif
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2009 10 04, 11:49)
kas geriau butu Indesit ar AEG elktrolux ar tiesiog elektrolux? g.gif

uztenka elctrolux, nebent norit ta pati, bet grazesni brangiau tai aeg wink.gif
Atsakyti
dekui bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki, padekit apsispresti.. ax.gif
renkames is:
Indesit IWSD5125 arba LG F1256LD.
Gal kas naudojate viena ar kita skalbimo masina, zinote ju pliusus ir minusus..
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2009 10 05, 17:01)
Sveiki, padekit apsispresti.. ax.gif
renkames is:
Indesit IWSD5125 arba LG F1256LD.
Gal kas naudojate viena ar kita skalbimo masina, zinote ju pliusus ir minusus..

Gal geriau rinktis EWS 10470 W ir gamintojas patikimas ir įkrova 6 kg.
Jei dar šiek tiek pinigėlių rastumėt, tai aišku geriausia rinkris Vokišką, ir triukšmingumas ir kokybė atitinkama, kaip pvz. Bosch WLX 24461 BY
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2009 10 05, 20:04)
Gal geriau rinktis EWS 10470 W ir gamintojas patikimas ir įkrova 6 kg.
Jei dar šiek tiek pinigėlių rastumėt, tai aišku geriausia rinkris Vokišką, ir triukšmingumas ir kokybė atitinkama, kaip pvz. Bosch WLX 24461 BY

aciu. Dar pasidairysim vokisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kasnis @ 2009 10 04, 09:18)
Gal profai pakomentuos ar geras sitas modelis http://pigu.lt/buiti...2270w?id=365849.
Pigesnis variantas, bet galvoju, kad tikrai neverta kazko mandresnio det kai tokios salygos.

Ne profas bet nematau kuo ji bloga,yra joje viskas ko reikia, pasikartosiu, bet nepasitikiu tų sąlygų, kuriomis bus naudojama skalbyklė tinkamumu,tai siūlau rinktis iš pigesnių, na bent ne brangesnių nei ši.
Atsakyti