Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 3

Mes irgi isirinkom 3 Bosho variantus... dabar reikia tik musu temeles zinovu patarimo galutiniam apsisprendimui ax.gif bigsmile.gif

1. BOSCH WLX 24461BY
user posted image
2. BOSCH WLX 24462BY

user posted image
Sitos kaip suprantu yra surinktos Vokietijoje. Antras variantas 100 brangesnis nei pirmas todel kad turi kazkokia papildoma trumpo skalbimo funkcija. Kazzin ar reikalinga ta papildoma funkcija g.gif g.gif
Noreciau Jusu nuomones apie situs variantus. Kokie pliusai, kokie minusai. Siap paziurejau kad funkciju kaip ir uztenka... bet gal yra kazkokiu minusu. Ir aisku domina kokybe kaip pacios masinos, taip skalbimo...

Dar mums butu labai idomus sis variantas, skalbykle kartu su dziovykle. Bet neaisku kur ji surinkta, ir as verta ja pirkti..... Siap mes labai linkstam pirkti sia masina, gazdina tik tai kad ne Vokietijoje surinkta. Gal yra panasiu modeliu surinktu Vokietijoje g.gif Nors parduotuves konsultantas sake, kad tikrai neturetumem bijoti kad ji ne Vokietijoj surinkta, ka jus manot???

BOSCH WVD 24520
user posted image[/IMG]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 07 lapkričio 2009 - 19:31
del tos trumpesnes programos funkcijos tai as esu uz thumbup.gif nes kai reikia isskalbt kazka greiciau, nes eileje laukia dar 4 skalbimai ar reiks istraukt skalbinius, bet esant ilgesnei programai matai kad nespesi, tai tas sutrumpinimas leidzia sutaupyt 20-40 min wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laikrastis @ 2009 11 07, 21:07)
del tos trumpesnes programos funkcijos tai as esu uz  thumbup.gif  nes kai reikia isskalbt kazka greiciau, nes eileje laukia dar 4 skalbimai ar reiks istraukt skalbinius, bet esant ilgesnei programai matai kad nespesi, tai tas sutrumpinimas leidzia sutaupyt 20-40 min wink.gif

O jus gal butent tokia Bosh turit???
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 08, 00:50)
O jus gal butent tokia Bosh turit???

nea, pas mane miele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terė @ 2009 11 06, 17:31)
ir mane domintų kaip su tuo laiko atidėjimu, kokia iš jo nauda, (pvz indaplovėj taip ir nepanaudojau dar nei karot  blush2.gifrolleyes.gif , nes senojoj nebuvo, o naujoj (dar supakuota, bet vakare išpakuosim  biggrin.gif ) yra

nauda tokia jei turite 2 tarifu elektros skaitikli.ir norite,kad masina pradetu sklabt tada kada elektra pigesne.
Atsakyti
mūsų gorenje prological 4u.gif
jai jau beveik 10 metų ir nieko neteko dar taisyt. tais laikais kai pirkom buvo pakankamai brangi bet kaina atitiko kokybę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2009 11 06, 18:22)
WAS28461SN — jau nebegaminamas, jį pakeitė naujas WAS28462SN
"3D AQUA-SPAR" — tai vandens padavimas iš trijų pusių, tai leidžia maksimaliai efektyviai plauti skalbinius ir tos sistemos dėka skalbiniai greičiau sušlampa

ziurinejau as sia masina, bet ji rodos neturi apsaugos nuo vaiku ir tos fuzzy... unsure.gif

o tos kurios turi, tai radau tik senukuose ir brangesnes apie 400 lt. kazin verta tiek brangiau del tu funkciju moketi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poshkyte: 10 lapkričio 2009 - 11:19
QUOTE(poshkyte @ 2009 11 10, 13:17)
ziurinejau as sia masina, bet ji rodos neturi apsaugos nuo vaiku ir tos fuzzy...  unsure.gif

o tos kurios turi, tai radau tik senukuose ir brangesnes apie 400 lt. kazin verta tiek brangiau del tu funkciju moketi  g.gif

Tas modelis kur baigiasi "1" pakeistas vasaros gale modeliuku su "2". "Fuzzy" ar kitaip vadinamą sistemą turi daugelis vidutinės-aukštesnės klasės skalbyklių, taigi turės ir šios. Pagrindinis šių modelių privalumas naujoviškas skalbinius tausojantis, didelis, efektyvesnis būgnas ir vokiška gamyba.
Atsakyti
Sveiki,
Dairomės į http://www.imk.lt/sk...f-7452-s9c.html šią skalbimo mašiną.
Gal galite pakomentuoti. Aš bent jau linkstu prie jos, bet yra dar kitas mus sudominęs variantas http://www.imk.lt/in...listtype=search
Smalsu ar verta primokėti daugiau ir pirkti pirmąją ar tas primokėjimas realios naudos duos?
Atsakyti
Ar galit kas nors man papasakoti apie skalbiankių KLASES?
Atsakyti
QUOTE(netarsiu @ 2009 11 16, 23:06)
Sveiki,
Dairomės į http://www.imk.lt/sk...f-7452-s9c.html šią skalbimo mašiną.
Gal galite pakomentuoti. Aš bent jau linkstu prie jos, bet yra dar kitas mus sudominęs variantas http://www.imk.lt/in...listtype=search
Smalsu ar verta primokėti daugiau ir pirkti pirmąją ar tas primokėjimas realios naudos duos?

Jei jau primokėti - tada geriau Bosch. Kad ir minėtas WLX 24461. Jie kompaktinių skalbyklių lyderiai, bent jau kokybės ir komforto srityje.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2009 11 17, 14:33)
Jei jau primokėti - tada geriau Bosch. Kad ir minėtas WLX 24461. Jie kompaktinių skalbyklių lyderiai, bent jau kokybės ir komforto srityje.

Specifikacijos tikrai geros, tačiau ir kaina didelė. Tas samsungas, kur nusižiūrėję esam, kainuoja 1349lt (čia topocentre). Nesinori daugiau 1400lt išleist skalbimo mašinai.
Atsakyti