Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 3

QUOTE(Zilvinas @ 2010 02 18, 23:27)
Siulyciau pirkti gilesne skalbykle 60x60.
Bet jei reikia siauros (negilios), pasirinkimas neblogas.

Man gilesnė netilptų. O ką patartumėte tada geriau pirkti: ar per viršų įdedamą, ar iš šono tokią siauresnę?
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2010 02 19, 01:02)
aš pirkčiau tik miele  rolleyes.gif

Sunkoka būtų Miele įkalbėti, kad pagamintų 45 cm gylio iš priekio įkraunamą skalbyklę biggrin.gif
O šiaip, tas Bosch bene geriausias pasirinkimas šiai dienai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 19 vasario 2010 - 16:00
QUOTE(speedy @ 2010 02 19, 17:59)
Sunkoka būtų Miele įkalbėti, kad pagamintų 45 cm gylio iš priekio įkraunamą skalbyklę  biggrin.gif
O šiaip, tas Bosch bene geriausias pasirinkimas šiai dienai  thumbup.gif

Aš tai siaip asmeniškai ir už MIELE, nes jau turiu 12 metų, bet dar nė karto nebuvo manęs pavedusi. Dabar kaip tik naršiau čia nete, nes jau norečiau naujesnio modelio tai radau labai geras MIELER kainas www.enamams.lt nes maniškė jau labai sena, tai tėvukams atiduosiu:)
Atsakyti
Na va ir mes dziaugemes 1.5 metu savaja miele w4146. thumbup.gif viskas puiku, skalbia gerai, gan sausai isgrezia (1600aps/min.) - cia labai didelis pliusas, apsviecia bugna, zodziu dziaugemes, bet va pries menesi pradejo grybaut displejus - nukanda zodzio apacia. kaip as suprantu tai ne displejaus gedimas, o skalbenkes "kompo". unsure.gif iskvietem servisa, viskas ok, saunuoliai vyrukai, bet deja nieko nerado, nes gedimas pasikartoja tik retkarciais, kas 3-5 skalbima, o jiems apziurint gedimo nustatyt nepavyko. ax.gif taigi, is esmes nieko blogo, bet visgi jau neramu pasidare, nes nesulaukiam atsakymo is mieles, kas tai per gedimas ir kazin ar neatsilieps tai po puses metu, kada baigsis garantinis ir pasakys jog reikia keist skalbenkes smegenis g.gif
ir dar beda, kad pasak meistru neimanoma pailgint bugno apsvietimo laiko, lempute sviecia per trumpai, idet skalbinius matai kaip idet, na o isimt tai vos 1/3 skalbiniu speji padziaut kol sviecia lempute. verysad.gif
ka norejau tuom pasakyt - ogi kad nusipirkus sia skalbenke, skaitant forumus, karta kazkas pasidalino mintimi, jog geriau nusipirkt perpus pigesne skalbenke nei miele ir sugedus tai pigesnei nusipirkt dar viena, negu kad moket 2 ar net 3 kartus daugiau uz patikima technika.
taigi tada tik nusijuokiau sirdyje is tokio pasisakymo, bet dabar, kai dar rasau "ant karstuju" (tik ka teko kalbet ir su kazkuom is mieles atstovu, nes garantinio darbuotoja vis zada man paskambint ryt-poryt su atsakymu, kazka kliedi kad ju serveris jau visa savaite neveikia, negalim susisiekt su vokieciais, bla bla... ) visgi pagalvoju, kad gal ir reiketu geriau apgalvot pries perkant tokia brangia technika, ar nevertetu pasizvalgyt i pigesne....
Atsakyti
geriau nusipirkt perpus pigesne skalbenke nei miele ir sugedus tai pigesnei nusipirkt dar viena, negu kad moket 2 ar net 3 kartus daugiau uz patikima technika

Miele - perfekcionistams. Man atrodo, kad geriau pirkti antra pagal geruma (dvigubai pigiau) ir pasikeisti (sugedusia ar tiesiog nusibodusia) po kokių penkių metų į kitą antrą pagal gerumą. thumbup.gif
Pagalvokite, kaip atsilikusiai atrodo 6-8 metų senumo mieles (jos skaičiuojamos 10-čiai metų) lyginant su kokiais dabartiniais Bosch ar Siemens. blink.gif Gal dar po 10 metų nei vandens nebereikės? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2010 02 20, 17:02)
... Man atrodo, kad geriau pirkti antra pagal geruma (dvigubai pigiau) ir pasikeisti (sugedusia ar tiesiog nusibodusia) po kokių penkių metų į kitą antrą pagal gerumą. thumbup.gif

Ir ziauriai skamba " tiesiog pabodusia" - gerai zmones gyvena, kad uz tiesiog pabodima gali keisti skalbimo masina.

As nusipirkau poros metu senumo Miele is antru ranku - mokejau gal ir daugokai - tiek kiek naujas Bosch'as kainuoja - bet kaip bebutu Miele yra Miele - o jei kokius 7metus laikys - juk visos dabartines skalbenkes tokiam tarnavimo laikui yra gaminamos - tai tiek jau to, bet visada yra rizika kad MIELE tarnaus ilgiau nei kita... mano kazkada nauja pirkta ARDO po 7 metu sustreikvo - manau ji dar veiktu geram meistriu prisilietus - nes musiskis kazkoks truputi keistuolis pasitaike.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2010 02 20, 18:02)
blink.gif  Gal dar po 10 metų nei vandens nebereikės?  lotuliukas.gif

jau mazdaug pries 6-8 metus skaiciau kad yra israstos ir bandomos skalbenkes skalbiancios be vandens ir milteliu - purvas "isdauzomas" ultragarsu smile.gif na bet prekyboje dar nematau.. smile.gif
Ir istikro pries pat perkant miele labai stipriai svarsteme tarp "antro pagal geruma" ir mieles ir visgi nutarem isbandyt, ka reiskia moket vien tik uz varda biggrin.gif
beje, pabandziau palyginti skirtumus tarp mamos 15 metu senumo bompani ir saviskes mieles, tai skirtumai tik tame, kad bompani atrodo lyg is vis negreztu skalbiniu, istraukus dar netgi su rankom gali kazkiek isspaust, o miele kai kuriuos drabuzius sintetinius beveik gali iskart devet istraukus wink.gif
kas dar... dureles apvalios pas abieju skalbenkiu, miltelius reik pilti i labai panasu loveli istraukiama..., pas miele daugiau skalbiniu telpa ir dureles didesnes, ant bompani telpa maziau daiktu susidet, nes pati skalbenke mazesne...
taigi, speedy, as kartais irgi pagalvoju kad esu perfekcionistas ir po to kai mieles ekspertai pasakys man diagnoze (skalbenkes smile.gif ), tada as pasakysiu ar kad labai gailiuosi jog permokejau dvigubai uz varda ir galejau nusipirkt 2 ardo ar pan. arba arba.... na dar nezinau, gal geriau palauksiu mesitriuku isvadu mirksiukas.gif
Atsakyti
"Reiktų nepamiršti, kad dujinė viryklė būna gilesnė negu stalviršis, tad, jeigu norite orkaitę montuoti po virykle, reiktų įsigyti specialiai skirta komplektuoti su dujine virykle."

Tai kad Ardo jau 3 gaunasi už vieną mielę ir (dar ne prie geriausių) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2010 02 25, 20:27)
Tai kad Ardo jau 3 gaunasi už vieną mielę ir (dar ne prie geriausių)  biggrin.gif

cool.gif zinau cool.gif siaip pagal siandienines nuotaikas tai jau beveik ir nesiulyciau niekam permoket vien tik del vardo.. ir dar netgi 3 kartus doh.gif nors ardo turbut irgi nepirkciau, geriau visgi rinktis tuos "antra pagal geruma" gamintojus blush2.gif , nes siandien galutinai susinervinau, kad istraukdamas skalbinius turejau net 3 kartus isjunkt ijunkt skalbenke, tam kad ijunkt bugno apsvietima ir skalbinius doh.gif nes kai pradedu dziaut rubus, rubai uzstoja sviesa ir zodziu skalbenke skendi tamsoje blink.gif
na o garantinis mieles visgi nutare pakeist visa valdymo pulta, nes kaip ir tikejausi su smegenais kazkas negerai skalbenkei schmoll.gif
tik va dabar galvoju, jei sis gedimas islindo po 1,5 metu, tai kazin ar neislys ir naujajam valdymo pultui jau po garantinio koks gedimukas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alyy @ 2010 02 20, 19:28)
Miele yra Miele - o jei kokius 7metus laikys - juk visos dabartines skalbenkes tokiam tarnavimo laikui yra gaminamos - tai tiek jau to, bet visada yra rizika kad MIELE tarnaus ilgiau nei kita...

mano Beko 10 metų tarnavo. bigsmile.gif dabar ieškau jau naujos, bet irgi gundausi Beko g.gif
Atsakyti
mano Beko 10 metų tarnavo.  dabar ieškau jau naujos, bet irgi gundausi Beko
retokas reiškinys, anot apklausų organizatorių, Lietuvoje - lojalumas prekiniam ženklui biggrin.gif
Atsakyti
šitam prekiniam ženklui ar iš viso - prekiniam ženklui?
Atsakyti