Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 3

QUOTE(elzeda @ 2010 04 12, 19:18)
Tai va tame ir esmė, kad durų stakta neišsiima, nes metalinė įmūryta į bloką, tokią tik su bulgarke galima išpjaut. Gal kas turit tą AEG ELECTROLUX L72850A ir galit pažiūrėt kas ten gale darosi- ar galima nuėmus dangtį sutaupyt porą cm? Blogiausia, kad turiu rinktis iš internetinių foto, nes pas mus miestelyje ekspozicijose galima tik Ardo, Beko ar pan. pamatyti. Kiek googlinau nerandu AEG ELECTROLUX reikiamų matmenų. Būkit geri, patarkit į kokias tada žiūrėt, pasimečiau visai.

pas mane išimdavo tik duris, ir tai rasdavosi papildomų mm (kažkaip), staktų tai aiškų, kad ne blush2.gif
Mano ir yra AEG, tik seno modelio, tai nuėjau pažiūrėti:
iš nugaros tokiu atveju atliek apie 1,5 cm, o iš priekio, nuėmus reguliatorius dar virš 1 cm. Nueik pažiūrėti bet kokią skalbyklę - iš nugaros dangtis yra išsikišęs mažiausiai 2,5 cm , kad prie sienos neprisispaustų visokie "šlangai", kažkoks valdymo prietaisiukas - skydelis. Peržiūrėk visas mašinas, ir jei ant visų iš galo tas viršutinis dangtis bus išsikišęs, tai 99 procentai, kad ir nusižiūrėtai mašinai bus t.p. g.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2010 04 12, 22:15)
pas mane išimdavo tik duris, ir tai rasdavosi papildomų mm (kažkaip), staktų tai aiškų, kad ne  blush2.gif
Mano ir yra AEG, tik seno modelio, tai nuėjau pažiūrėti:
iš nugaros tokiu atveju atliek apie 1,5 cm, o iš priekio, nuėmus reguliatorius dar virš 1 cm. Nueik pažiūrėti bet kokią skalbyklę - iš nugaros dangtis yra išsikišęs mažiausiai 2,5 cm , kad prie sienos neprisispaustų visokie "šlangai", kažkoks valdymo prietaisiukas - skydelis. Peržiūrėk visas mašinas, ir jei ant visų iš galo tas viršutinis dangtis bus išsikišęs, tai 99 procentai, kad ir nusižiūrėtai mašinai bus t.p.  g.gif

Ačiū 4u.gif , varysiu ryt žiūrėt. Ale širdis jaučia, kad teks siaurą pirkt, kurios aš taip kratausi. Bosch kiek žiūriu siauras tik 4,5 kg skalbinių kraunasi, kaip ir mažoka man. Bet galvoju, gal didesnė įkrova nekaip veikia skalbyklę, jei vokiečiai gamina tik 4,5. Nu ka, googlinu toliau, jau kelias valandas. Ot vargas komunalkėj gyvent doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2010 04 12, 20:25)
Ačiū 4u.gif , varysiu ryt žiūrėt. Ale širdis jaučia, kad teks siaurą pirkt, kurios aš taip kratausi. Bosch kiek žiūriu siauras tik 4,5 kg skalbinių kraunasi, kaip ir mažoka man. Bet galvoju, gal didesnė įkrova nekaip veikia skalbyklę, jei vokiečiai gamina tik 4,5. Nu ka, googlinu toliau, jau kelias valandas. Ot vargas komunalkėj gyvent doh.gif

Pirkite 60x60. Daugumos skalbykliu nuemus virsutini dangti, galima sutaupyti apie 2 cm. Jei nepakanka to, galima nuimti liuka, valdymo panele.
Papildomai rupesciu, bet patartina pirkti platesne skalbykle.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas @ 2010 04 12, 23:51)
Pirkite 60x60. Daugumos skalbykliu nuemus virsutini dangti, galima sutaupyti apie 2 cm. Jei nepakanka to, galima nuimti liuka, valdymo panele.
Papildomai rupesciu, bet patartina pirkti platesne skalbykle.

Ačiū, Žilvinai, tą jau išsiaiškinau, bet neduoda ramybės klausimas-ar nebus panaikinta garantija, jei vyras pats ten praardys?
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2010 04 12, 21:54)
Ačiū, Žilvinai, tą jau išsiaiškinau, bet neduoda ramybės klausimas-ar nebus panaikinta garantija, jei vyras pats ten praardys?

Dar negirdejau ne is vieno gamintojo, kad del to butu panaikinta garantija.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas @ 2010 04 13, 11:58)
Dar negirdejau ne is vieno gamintojo, kad del to butu panaikinta garantija.

Labai ačiū, Žilvinai, nuraminot. Planuojam važiuot į Vilnių savaitgalį gyvai išsimatuoti, nes vistik nedrąsu nemačius pirkt. Dar dėl visa ko paprašyčiau Jūsų rekomenduoti siaurą Aeg-elektroliux (pati nusižiūrėjau LS 62840 L) ar Bosch (o gal siaurų dar kas geresnio yra iki 1700Lt), cia atsarginiam variantui. Jei Jums nesunku, būčiau labai dėkinga už pagalbą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 13 balandžio 2010 - 16:56
QUOTE(elzeda @ 2010 04 13, 18:55)
Labai ačiū, Žilvinai, nuraminot. Planuojam važiuot į Vilnių savaitgalį gyvai išsimatuoti, nes vistik nedrąsu nemačius pirkt. Dar dėl visa ko paprašyčiau Jūsų rekomenduoti siaurą Aeg-elektroliux (pati nusižiūrėjau LS 62840 L) ar Bosch (o gal siaurų dar kas geresnio yra iki 1700Lt), cia atsarginiam variantui. Jei Jums nesunku, būčiau labai dėkinga už pagalbą.

Kiek žinau didelės AEG netelpa net nuėmus viršutinį ir įkrovos dangčius. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2010 04 13, 18:21)
Kiek žinau didelės AEG netelpa net nuėmus viršutinį ir įkrovos dangčius.  schmoll.gif

Daugumos modeliu dar galima nuimti visa priekini dangti, tik daug ardymo.
Papildyta:
QUOTE(elzeda @ 2010 04 13, 16:55)

Labai didelio skirtumo nematau yra keletas AEG, Electrolux modeliu, taip pat Siemens, Bosch. Ju kainos irgi daug nesiskiria, galima tiek viena tiek kita firma rinktis.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Na va, parsivežėm šiandien AEG ELECTROLUX L72850A. Eisim vakare ardyt ir bandysim į vonią įkišt, o jei ne tai statysim sandėliuke, tik elektrą reikės atsivesti. Ačiū visiems padėjusiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2010 04 14, 19:18)
Na va, parsivežėm šiandien AEG ELECTROLUX L72850A. Eisim vakare ardyt ir bandysim į vonią įkišt, o jei ne tai statysim sandėliuke, tik elektrą reikės atsivesti. Ačiū visiems padėjusiems 4u.gif

na va, pagaliau, sveikinu su pirkiniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2010 04 14, 20:18)

Tai kaip? Sandėliukas?
Atsakyti