Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 3

QUOTE(nerka105 @ 2010 06 02, 21:48)
tai vat kad tie lietuviai ka uzsenieciai ismeta atkuria is naujo,bent man taip atrodo situ atveju,tik idomu yra kas su tuo real susidures kaip ten kas yra istikruju

Būna visaip. Pirmoji mano džiovyklė buvo iš tokių.
Svarbu, kad pardavėjas būtų patikimas. Ir akis turėt reikia...
Atsakyti
Sveiki, atiduodam savo senąją skalbyklę nuomojamam butui ir patys ieškom naujos. Pasiskaičiau temą, o dabar labai įdomu būtų išgirsti konkrečių patarimų - iš nusimanančių, turinčių, naudojančių smile.gif
Esam dviese su vyru, skalbiam nedaug, 2-3 skalbimai per savaitę, dažnai dedu po pusę mašinos, išskyrus kai reikia patalynę ir rankšluosčius skalbti smile.gif Aišku, mašina ne metams ir ne dviems, tai gal po kelių ir trise jau būsim, kas ten žino... biggrin.gif
Svarbus niuansas, kad turi būti ji gana siaura, maximum iki 54 cm. kokių, kad su šiokia tokia atsarga pro vonios duris pralįstų rolleyes.gif
Žiūriu Electrolux, Bosch ir panašias.
Čia keletas variantų:

http://www.neriba.lt...d2ad80.01996047

http://pigu.lt/buiti...0610w?id=188518

http://www4.gnt.lt/s...t...5.80&LANG=0

http://www.neriba.lt...b5a826.28123599

Būtų labai įdomu išgirsti nuomones, ačiū 4u.gif

Atsakyti
SVEIKI VISI, RENKUOSI NAUJA SKALBIMO MAŠINA, BEI DŽIOVYKLE, LABAI NOREČIAU PATARIMO
renkuosi tarp Siemens, Bosch, ir AEG variantų, gal kas turit kuri nors galit pasidalint kokie privalumai ju trukumai. ax.gif
Tiesa ar verta pirkt dziovykle su lyginimu garais ar geriau be sios funkcijos, bet A klases g.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 06 19, 18:30)
http://www.neriba.lt...b5a826.28123599

Būtų labai įdomu išgirsti nuomones, ačiū  4u.gif

Turim šią thumbup.gif Ne taip jau ilgai, bet esam labai patenkinti cool.gif
Gal kiek erzina, kad skalbimo pabaigoj pypsi ji kol neišjungi, bet iš kitos pusės nepamirštu kaip anksčiau, kad skalbiniai mašinoj doh.gif

Beje, mes ją nusipirkom, atvežė mums į namus ir pastatė prie vonios. Tik paskui pakeliam akis viens į kitą, pažiūrim į skalbimo mašiną ir tarpelį į vonios kambarį doh.gif Sakau "šakės, niekaip neįgrūsim jos ten" doh.gif Atrodo labai didelė, bet be problemų gražiai įsitaisė ji mūsų vonioj rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaile* @ 2010 06 20, 16:06)
Turim šią thumbup.gif Ne taip jau ilgai, bet esam labai patenkinti cool.gif

thumbup.gif
Tėvai mano panašią turi (berods šiek tiek kitą modelį), tai irgi patenkiti smile.gif
Išvežė jau šiandien mašiną mūsų, taip tuščia vonioj biggrin.gif Dabar trūksta jos kaip paviršiaus kam nors pasidėti labiausiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 06 20, 20:31)
thumbup.gif
Tėvai mano panašią turi (berods šiek tiek kitą modelį), tai irgi patenkiti smile.gif
Išvežė jau šiandien mašiną mūsų, taip tuščia vonioj  biggrin.gif Dabar trūksta jos kaip paviršiaus kam nors pasidėti labiausiai  lotuliukas.gif

Vis tik jei rinktis siaurą siūlyčiau rinktis Vokietijoje gaminamą WLX 24462 BY
Jei plačią, tai su "Vario Soft" su lašo formos vidaus paviršiaus dalimis ir "Softdesign" čiuptuvais, taip pat gaminamą Vokietijoje WAS 28462 SN
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2010 06 21, 14:40)
Vis tik jei rinktis siaurą siūlyčiau rinktis Vokietijoje gaminamą WLX 24462 BY
Jei plačią, tai su "Vario Soft" su lašo formos vidaus paviršiaus dalimis ir "Softdesign" čiuptuvais, taip pat gaminamą Vokietijoje WAS 28462 SN

Pirmas variantas atrodo irgi neblogas drinks_cheers.gif
Platesnės automatiškai atkrenta, nes tiesiog netilps pro duris, kurios pas mus siauros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(editavas @ 2010 06 20, 11:56)
Tiesa ar verta pirkt dziovykle su lyginimu garais ar geriau be sios funkcijos, bet A klases g.gif

Čia jau Jums vertinti ko labiau reikia ax.gif abu variantai geri
Tik nepamirškite, kad lygintuvas taip pat naudoja elektrą ir net labai nemažai...
Tad kuriuo atveju sutaupysite laiko ir elektros energijos?
Atsakyti
O kokia nuomonė apie Whirpool skalbimo mašinas?
Jei lygintume su Bosch bei Electrolux smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

mamai iskilo viena bedele su SAMSUNG skalbimo masina - traukiant skalbinius turbut dzinsu saga uzkliude ta guma, prie kurios "prilimpa" dureles ir isplyso gabalelis tos gumos. Dabar kai skalbiant bugnas prisipildo vandens, per ta skylute bega vanduo. issikviete meistra, tas paieskojo gumos ir pasake, kad su pakeitimu jai viskas kainuos beveik 200 lt doh.gif mama kaip ir sutiko, bet mane tai pyktis ima, nes garantuoju, kad ta guma bus arba pirkta is devetu detaliu, arba bet kokiu atveju kainuoja ne daugiau 50lt... Tik vat nerandu niekur, kaip ji vadinama, galvoju pati ja nupirkciau ir tik reiktu surasti koki meistra, kuris ja pakeistu...
Gal kurios vyras dirba sioje srityje ir galetu ka patarti? Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusedo @ 2010 03 20, 12:25)
turiu samsung jau 1,5 metų. esu visai patenkinta. Su silver nano techn. bet tą Ag naudojau tik vieną kartą  doh.gif  nelabai ir reikalinga  smile.gif

As turejau samsunga, labai patenkinta buvau.
Dabar jau beveik metai kai LG turiu, irgi nei vieno blogo zodziu pasakyt negaliu, jokiu problemu nebuvo.
Atsakyti
Naudoju 12 metų Whirpool skalbyklę (pagaminta Vokietijoje), ir vis dar negenda. Bet sekanti bus tikrai Miele.
Atsakyti