Mes esam prisiregistrave sioje klinikoje pora metu jau, bet svarstau galimybe kazkur begti, bet bijau kad nuo vilko ant meskos neuzsokus
Pediatro konsultacija ir kraujo tyrimas nemokami, visa kita mokama. Na dar siulus istrauke nemokamai, zaizdos perisimas mokamas, papildomi kraujo tyrimai neatsimenu kokius darem, kad reikejo damoketi.
Musu gydytoja Sakson, ka paklausi atsakyma gausi ir issamu, labai maloni, paslaugi, nieko blogo negaliu pasakyti, na bet nelimpa ji man nors tu ka. Teko lankytis pas Trumpickaite, daugiau pas ja niekada

siurksti, nemaloni. Musu gydytojos nebuvo, is vakaro su ja asmeniskai telefonu sutariau, kad ateisiu pazymos, nes mazius nejo i darzeli kelias dienas, ji iskisusi galva isreke jus ne mano pacientas nepriimsiu, o apie susitarima nenorejo nieko prisiminti. Buvo pikta.
Ziema kai sirgo visi trys vaikai, paskambinau i poliklinika, man pasake nera vietos labai daug ligoniu vaziuokite i ligonine

mazyliui 1,5 metu, temperatura 38,5, kitai 39... turejau salia gyvenancios gydytojos telefona issikvieciau ja, teko moketi i kisene, o ka daryti? Dar neteko niekada kviesti gydytojos i namus tai kaip ten su iskvietimais nezinau iki siol, nors butu idomu.
Yra ten tokia sesute Ligita labai malonus zmogus, rupestingas ir atidus (ji daznai krauja ima)
Aptarnavimo kokybe suprastejo, visi ten atsipute sedi.