Įkraunama...
Įkraunama...

Laisvės pr. šeimos klinika - Kardiolita

Nesuprantu, kodel sunku pasakyti, kad dali kompensuoja LK. Juk jie tuos pinigus vis tiek gauna, tik is LK, tai koks jiems skirtumas?

Palyginimui, kai buvau Medicinos diagnostikos centre, tai registratore pirmiausia paklause, ar turiu siuntima... Ir aptarnavimas ten visada malonus.

Svarsciau, gal persirasyti i Kardiolita, bet dabar abejoju, kazkaip niekas cia nieko gero apie juos neparaso schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 06, 10:40)
kasininke is viso "dejo" pasakydama, kad galejo man ir nesakyti sio fakto. tipo nera siuntimo ir moki pilna kaina. kas liudniausia, kad namie siuntima as turejau, tik jo nesiveziau vaziuodama i privacia klinika, nes NEZINOJAU apie ju bendradarbiavima su LK, o jie NESUTEIKE ISSAMIOS INFO.

del siuntimu turi informuoti registratura. kasininke tikrai neprivalo klausti, sakyti ir tt, ji tik ima pinigus pagal fakta-buvo pazymeta, kad jus su siuntimu-viena kaina, nebuvo-kita. Cia jau ne kasos darbas aiskinti, pykit nepykit. beje, kai paklausi noredamas gero, tai gauni atgal dar tokia lavina, kad tipo ko cia klausi, kur man ji gaut, kai tokios eiles ir tt. tai geriau ir tai kasai kitakart patyleti ir ramiau bus, nes, deja, zmones pas mus ne itin kulturingi... (beje, neesu as ta kasininke, manau ten sedejo tamsi moteris biggrin.gif )

o veztis visada geriau, viska, ka turite...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R_Ko: 18 rugpjūčio 2009 - 20:21
Mes esam prisiregistrave sioje klinikoje pora metu jau, bet svarstau galimybe kazkur begti, bet bijau kad nuo vilko ant meskos neuzsokus smile.gif
Pediatro konsultacija ir kraujo tyrimas nemokami, visa kita mokama. Na dar siulus istrauke nemokamai, zaizdos perisimas mokamas, papildomi kraujo tyrimai neatsimenu kokius darem, kad reikejo damoketi.
Musu gydytoja Sakson, ka paklausi atsakyma gausi ir issamu, labai maloni, paslaugi, nieko blogo negaliu pasakyti, na bet nelimpa ji man nors tu ka. Teko lankytis pas Trumpickaite, daugiau pas ja niekada schmoll.gif siurksti, nemaloni. Musu gydytojos nebuvo, is vakaro su ja asmeniskai telefonu sutariau, kad ateisiu pazymos, nes mazius nejo i darzeli kelias dienas, ji iskisusi galva isreke jus ne mano pacientas nepriimsiu, o apie susitarima nenorejo nieko prisiminti. Buvo pikta.

Ziema kai sirgo visi trys vaikai, paskambinau i poliklinika, man pasake nera vietos labai daug ligoniu vaziuokite i ligonine gun_bandana.gif mazyliui 1,5 metu, temperatura 38,5, kitai 39... turejau salia gyvenancios gydytojos telefona issikvieciau ja, teko moketi i kisene, o ka daryti? Dar neteko niekada kviesti gydytojos i namus tai kaip ten su iskvietimais nezinau iki siol, nors butu idomu.

Yra ten tokia sesute Ligita labai malonus zmogus, rupestingas ir atidus (ji daznai krauja ima) 4u.gif

Aptarnavimo kokybe suprastejo, visi ten atsipute sedi.
Atsakyti
CIa tai tiesa sakote. bet ne atsipute visi, o tiesiog niekam nera ten noro dirbt, kai ka sumazino, o pacientu, kaip pati rasete lb daug... tikra tiesa, kad jei sako, nera vietos, tai tikrai nera vietos, eiles pas terapeuta siekia 2 sav i prieki, na kaip kokioj viesoj p-koj.... Ir Trumpickiene uzsikrovus pacientais, tai priimt nenori, eiles ten pas ja...

Ligita isties puiki thumbup.gif

Na viskas ten prasteja, nes nuotaikos sklando tikrai ne kokios... ir siaip pasikartosiu, ten ne kaip privacioj klinikoj aplinka, o kaip viesoj kokioj poliklinikoj, zmoniu minios, tai jau ne sypsenos tos neisspaudi, o tik sedi pavarges ir lauki pamainos galo... teko nesenai buti Northway, tai keista, ten ramu, tuscia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R_Ko: 22 rugpjūčio 2009 - 13:24
O gal zinote kaip su iskvietimais i namus, nes mano mazasis prades eiti rudeni i darzeli, tai prasides ir ligos. Labai nerimauju del to, jei neiseina prisikviesti gydytojos, vezti mazojo nelabai nosrisi, tai kaip tokioje situacijoje elgtis? O ir gydytojos dirba tik po kelias valandas, pavaduojanti gydytoja priimti nenori...
Atsakyti
QUOTE(akai @ 2009 08 22, 00:35)
Aptarnavimo kokybe suprastejo, visi ten atsipute sedi.

stai man irgi taip pasirode. visiska nepagarba klientui. tiksliau, visiskas nebuvimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akai @ 2009 08 24, 08:32)
O gal zinote kaip su iskvietimais i namus, nes mano mazasis prades eiti rudeni i darzeli, tai prasides ir ligos. Labai nerimauju del to, jei neiseina prisikviesti gydytojos, vezti mazojo nelabai nosrisi, tai kaip tokioje situacijoje elgtis? O ir gydytojos dirba tik po kelias valandas, pavaduojanti gydytoja priimti nenori...

i namus nevaziuoja....
Papildyta:
QUOTE(Mur mur @ 2009 08 24, 10:28)
stai man irgi taip pasirode. visiska nepagarba klientui. tiksliau, visiskas nebuvimas  doh.gif

del nepagarbos skaitykit mano pasisakyma auksciau - del ivairiu pasikeitimu nera noro dirbt, o iseit nera kur, nes krizeeeeeeeee...
nors manau, kad registratores stengiasi buti mandagios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R_Ko @ 2009 08 24, 13:39)
i namus nevaziuoja....
Papildyta:
del nepagarbos skaitykit mano pasisakyma auksciau - del ivairiu pasikeitimu nera noro dirbt, o iseit nera kur, nes krizeeeeeeeee...
nors manau, kad registratores stengiasi buti mandagios  smile.gif

Krize - nepasiteisinimas. ar tai reiskia, kad prarandam zmoniskuma? daugumai algos yra apkarpomos ar sutrumpinamas darbo laikas, taciau tai nereiskia, kad suteikia teisia kazko nebedaryti. kita vertus, sioje klinikoje kainos blink.gif kai uz vizita 15min. pas ortopeda susimoki veik 200lt blink.gif tai kaip Jums cia pasakius.....matyt, kiekvienas skirtingai suprantam krize, turiu minty, pinigini masta.

manau, kad sutiksit, jog neuztenka vien malonaus balso, sypsenos. reikia ir dar si ta moketi, zinoti, ka reikia pasakyti klientui, gebejima padeti klientui, lankstuma, surasti iseiti is keblios padeties ir t.t. pati kadaise dirbau toki darba, todel kaip ir jauciu turinti teise kritikuoti, issakyti savo nuomone (kalbu apie administracini darba).

gal but ta pati krize ir sudelios prioritetus visame kame 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 24 rugpjūčio 2009 - 14:27

na as jau zinokite ten nebedirbu, isejau i dekreta ir gryzt neketinu.
Kas konkreciai nemandagiai elgiasi? Neesu pastebejus tikrai g.gif man atrodo visi stengiasi dirbti pagarbiai su pacientais. Pacientu labai daug, gal ne visi gauna reikiama ta vadinama psixologine pagalba? Sakau Northway tai tuscia, kai pacientu mazai, gal jie ir labiau malonus, o cia tai masuote gi....
Del kainu jo - jos lb dideles, bet sito komentuoti as negaliu. Viskas vyksta kaip ir visose imonese, kai krize... kad zmoniu labai ir labai daug, kainos dideles, o... suprantate. Kiekvienas direktoriu supranta krize, taip, kaip reikia jam neziurint i pacientus ar darbuotojus.
Atsakyti
tik del p.Ligitos tik ir delsiu pabegti....o daugiau tai Trumpickiene iki isteriju dvaryt gali nieko neaiskindama, Sakson aciu dievui isejo - nes tik jos deka mano vaikas tokia alergija turi kad....pypt, be to per puse metu ligu sugebejo israsyti klaidingus vaistus, surasyti blogai antibiogtiku recepta penkt vakare ir mums po to tiesiog antibiotiku niekas nepardave, nrpadaryti nri vienos plauciu nuotrukos kartojantis plauciu uzdegimams, israsyti geriama vakcina nuo kvepavimo ligu - kurios negalima gert virusiniu metu laiku ir t.t. Trumpickiene - na lyg ir nieko blogo nepadare, bet ir nieko gero. sugeba prigazdinti, nieko nepaaiskina. idomu kaip Vaicekauskiene, dar nemacau...? bendrai i namus nevaziuoja - pas mane buvo situacija abiem vaikam metuku ir triju 39temp, uz lango -25 - NEVAZIAVo nei uz pinigus NERA tokios paslaugos, net asmeniskai prasiau- jos net neisivaizduoja ka reiskia vienai du vaikus su tokia temp net aprengti...nx dar sugebejo man aukleti kad as neatvzu vaiku vn z apsaugok ir apsviesk. galu gale kai po poros dienu atvaziavau - sedi trumpickiene visa be sveikatos ir dar tyciojasi va as dar jus ir gripu uzkresiu.... geriau tiesiai i santariskiu priemima- naudos daugiau bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo friculis: 28 gegužės 2010 - 23:14
labas , noriu paklausti del Kardiolitos poliklinikos. As noriu ten prisiregistruoti, ir kiek zinau automatiškai as issiregistruoju is savo poliklinikos. As esu nescia 5 men., mane uzrase pas ginekologe Jolanta Buro bet prieš tai man reikia nueiti pas seimos gydytojaTrumpickiene, Vaicekauskiene ir dar kazkokia ir tipo as turėsiu pasirinkti kokios seimos gydytojos as noriu, ir tipo ji man israsys siuntima pas ginekologe. Idomu ka ten klausines pas seimos gydytoja, kas zino, - kokie klausimai, kokius dikumentus nesti???? schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Matrioska777,2011 06 08, 18:26]
labas , noriu paklausti del Kardiolitos poliklinikos. As noriu ten prisiregistruoti, ir kiek zinau automatiškai as issiregistruoju is savo poliklinikos. As esu nescia 5 men., mane uzrase pas ginekologe Jolanta Buro bet prieš tai man reikia nueiti pas seimos gydytojaTrumpickiene, Vaicekauskiene ir dar kazkokia ir tipo as turėsiu pasirinkti kokios seimos gydytojos as noriu, ir tipo ji man israsys siuntima pas ginekologe. Idomu ka ten klausines pas seimos gydytoja, kas zino, - kokie klausimai, kokius dikumentus nesti???? schmoll.gif
Be to, kokie atsiliepai apie J.Buro?? ir aplamai kas patars kokia seimos gydytoja ten fajniausia??? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Nelly_K @ 2009 08 24, 15:36)
na as jau zinokite ten nebedirbu, isejau i dekreta ir gryzt neketinu.
Kas konkreciai nemandagiai elgiasi? Neesu pastebejus tikrai  g.gif  man atrodo visi stengiasi dirbti pagarbiai su pacientais. Pacientu labai daug, gal ne visi gauna reikiama ta vadinama psixologine pagalba? Sakau Northway tai tuscia, kai pacientu mazai, gal jie ir labiau malonus, o cia tai masuote gi....
Del kainu jo - jos lb dideles, bet sito komentuoti as negaliu. Viskas vyksta kaip ir visose imonese, kai krize...  kad zmoniu labai ir labai daug, kainos dideles, o... suprantate. Kiekvienas direktoriu supranta krize, taip, kaip reikia jam neziurint i pacientus ar darbuotojus.

labas , noriu paklausti del Kardiolitos poliklinikos. As noriu ten prisiregistruoti, ir kiek zinau automatiškai as issiregistruoju is savo poliklinikos. As esu nescia 5 men., mane uzrase pas ginekologe Jolanta Buro bet prieš tai man reikia nueiti pas seimos gydytojaTrumpickiene, Vaicekauskiene ir dar kazkokia ir tipo as turėsiu pasirinkti kokios seimos gydytojos as noriu, ir tipo ji man israsys siuntima pas ginekologe. Idomu ka ten klausines pas seimos gydytoja, kas zino, - kokie klausimai, kokius dikumentus nesti????
Be to, kokie atsiliepai apie J.Buro?? ir aplamai kas patars kokia seimos gydytoja ten fajniausia???
Atsakyti