Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(LEDINE20 @ 2006 06 30, 17:23)
Jau baigiu isnaudoti aliejuka plauku galiukams man tai jis labai patiko, plaukai po to taip graziai blizga. Jis vadinasi atrodo CEHKO Energie jo yra 50 ml kaina apie 30 lt

as irgi ji turiu, tikrai saunus, plaukuciams mano irgi patinka, bet nuo skilinejimo tai NIEKO jis nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
o kur ta aliejuka pirkot???gal eurovaistineje? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(siii @ 2006 06 30, 19:51)
o kur ta aliejuka pirkot???gal eurovaistineje? g.gif  blush2.gif

Parduotuvėse, skirtose kirpėjams. Jei Kaune, tai tikrai yra Gabijoj 4u.gif
Atsakyti
Kaune urmo bazeje Vakaru rampoj 1 sandely prie iejimo

yra skyrius, ten visa C/enko produkcija, ir to aliejaus irgi yra.
Ir buteliukuose ,ir kapsulytese.
Atsakyti
O jei esi Sialiete - Klaipediete, tai jo yra medinese sukose 4u.gif
Atsakyti
As vis bandau visokius aliejukus, taciau vis griztu prie alfa parf semi di lino. neseniai buvau susizavejusi tigi aliejuku, taciau panaudojus, kad alfa parf nepamainomas, daugiau jo i nieka nebekesiu
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 06 30, 23:26)
As vis bandau visokius aliejukus, taciau vis griztu prie alfa parf semi di lino. neseniai buvau susizavejusi tigi aliejuku, taciau panaudojus, kad alfa parf nepamainomas, daugiau jo i nieka nebekesiu

O kokia jo kaina? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tolerancija @ 2006 07 01, 01:20)

"Eurovaistinej" maciau, 57Lt, atrodo.
Atsakyti
QUOTE(siii @ 2006 06 30, 19:51)
o kur ta aliejuka pirkot???gal eurovaistineje? g.gif  blush2.gif

nžn iš kurio tu miesto esi, tačiau jei iš Vln , tai gali rasti kirpėjoms skirtose parduotuvėse, viena iš jų yra Mindaugo g. priešais Maximą yra pastatytas naujas namas, jame pirmo aukšto apačioje yra stomatologinis, o šalia ir yra įsikūrusi ta parduotuvė, tačiau joje ir šiaip visokio gėrio yra plaukučiams, nagams ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tolerancija @ 2006 06 30, 23:20)

taip, jo kaina 57-58 lt, jo yra ir eurovaistinese ir sarmose
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2006 06 30, 18:04)
as irgi ji turiu, tikrai saunus, plaukuciams mano irgi patinka, bet nuo skilinejimo tai NIEKO jis nepadeda  schmoll.gif

Tai del to, kad jis kosmetinis, o ne gydomasis.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 07 02, 21:56)
Tai del to, kad jis kosmetinis, o ne gydomasis.

teisingai, ta ir norejau pasakyti.
Nes cia viena mamyte klause ka nors nuo skilinejimo plauku galiuku, o kita - iskart paminejo sia priemone, tai ir sakau, kad neapsigautu, jog nieko nepadeda ji nuo skilinejimo 4u.gif
Atsakyti