Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinės nuolaidos vaikiškiems žaislams

QUOTE(Elizabeth** @ 2013 12 10, 19:01)
ant čekio kuo aiškiausiai parašyta " apsipirkite pirmieji! 40 proc. nuolaida visiems žaislams su šiuo kvitu  ir jūsų AČIŪ kortele" . kadangi tuos kvitus turėjau du , tai vienas liko nepanaudotas. ant čekio juk ir barkodas yra, kurį nuskaito kasoje ir tada pritaiko nuolaidą.  o kai jau visiems "mirtingiesiems" būna akcija 40 proc, tada jau tik kortelės reikia.

Apie ką jūs čia? g.gif Visi žinome kas ant čekio parašyta buvo, o bet tačiau... kalbėjome apie tai, jog ne visoms reikėjo tą kuponą rodyti, taikė ir taip nuolaidą tik su kortele.
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2013 12 10, 21:23)
Apie ką jūs čia? g.gif Visi žinome kas ant čekio parašyta buvo, o bet tačiau... kalbėjome apie tai, jog ne visoms reikėjo tą kuponą rodyti, taikė ir taip nuolaidą tik su kortele.

ar tikrai nereikėjo rodyt ar dabar taip sumastėt? biggrin.gif
nes bent jau aš kai pirkau tą čekį rodyt reikėjo.
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2013 12 10, 21:23)

čekio tikrai reikėjo, nes pati neparodžiau, tai nuolaidos nepritaikė ir tik sumokėjusi pamačiau, todėl grąžinau žaislus ir pirkau su čekiu blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Ermitaže žaislams 35proc. akcija iki 2013-12-30
čia
tik nežinau ar didelis asortimentas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 12 10, 22:40)
ar tikrai nereikėjo rodyt ar dabar taip sumastėt?  biggrin.gif
nes bent jau aš kai pirkau tą čekį rodyt reikėjo.

Prie ko čia aš, Dereša rašė, jog kupono prie kasos nereikėjo rodyti. Apie tai ir buvo kalba.

Norfoje 13-22 d. 40 proc. nuolaida žaislams (taikoma su norfos nuolaidų kortele).
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2013 11 29, 12:12)
tai, kad apsipirkus maximoj gavau ceki kuriame parasyta, kad su aciu kortele zaislams 40 % o to kupono rodyt kasoj nereikia  g.gif

čia užklausimas

QUOTE(Ingada @ 2013 11 29, 23:46)
Bet kompiuterine sistema mato, ar tai kortelei teko kuponas.

čia jūsų atsakymas

QUOTE(Ingada @ 2013 12 13, 02:17)
Prie ko čia aš, Dereša rašė, jog kupono prie kasos nereikėjo rodyti. Apie tai ir buvo kalba.

pati bent skaitot ką rašot? ar rašot tik tam, kad rašyt? g.gif
o jūs prie to, kad atsakinėjat žmogui, pati nežinodama atsakymo ...
cituoju dar kartą, jei taip nebeprisimenat ką kalbat biggrin.gif pati rašot taip (ne Dereša rašė), kad čekio nereikia, nes " sistema mato, ar tai kortelei teko kuponas."
o mes, kurios pirkom, sakom, kad to čekio tikrai reikėjo. štai ir visa matematika.
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2013 12 13, 01:17)

as gale mastanti veiduka uzdejau jeigu ka tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 12 13, 07:58)
čia užklausimas

čia jūsų atsakymas

drinks_cheers.gif
Atsakyti
dabar tik Norfoje yra nuolaida -40 proc ir lego ir kitiems zaislams smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingada @ 2013 12 10, 22:23)

REiKEJO dar ir kaip reikejo- mano net sutikrino kasininke ar5 tas cekis ir tos korteles. Is viso ta ceki tegavauu penktadieni (o kita antradieni buvo 40 visiems zaislams) ir taip nusivyliau- kad daug ir nepirkau- susinervinau visko negalejau vienoje pardeje nusipirkti tai isiutau ir pirkinius sumazinau 50 proc... ir nebepirkau zinokit- labai nudziugau sutaupiau
Atsakyti
Mamos, be Norfos nusimato gal kur zaislams -40proc? Prazioplinau pirmaja akcija sad.gif
Atsakyti