Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Klaipėdoje

hm.. o tai kaip tie antakiai tvarkomi su vasku? mazdaug kaip depiliacija - uztepe, nuplese ir viso gero? g.gif ar dar su pincetu koreguoja? pas mane tai daug sviesiu tokiu plaukiuku yra, tai kitos "meistres" ju neispesioja, kaip mane nervina doh.gif su vasku butu gerai, jauciu visus nupestu ax.gif o gal kas jau isbandet jelena is saturno? ar patiko?
Atsakyti
QUOTE(magnetism @ 2009 12 06, 02:35)
hm.. o tai kaip tie antakiai tvarkomi su vasku? mazdaug kaip depiliacija - uztepe, nuplese ir viso gero?  g.gif ar dar su pincetu koreguoja? pas mane tai daug sviesiu tokiu plaukiuku yra, tai kitos "meistres" ju neispesioja, kaip mane nervina  doh.gif su vasku butu gerai, jauciu visus nupestu  ax.gif o gal kas jau isbandet jelena is saturno? ar patiko?

As jau keli metai lankausi pas Jelena. Savo darba atlieka tikrai kruopsciai ir gerai. Kam is pazistamu ja rekomendavau iki siol dziaugiasi.
Atsakyti
QUOTE(magnetism @ 2009 12 06, 01:35)
hm.. o tai kaip tie antakiai tvarkomi su vasku? mazdaug kaip depiliacija - uztepe, nuplese ir viso gero?  g.gif ar dar su pincetu koreguoja? pas mane tai daug sviesiu tokiu plaukiuku yra, tai kitos "meistres" ju neispesioja, kaip mane nervina  doh.gif su vasku butu gerai, jauciu visus nupestu  ax.gif o gal kas jau isbandet jelena is saturno? ar patiko?

nia, nebuna taip kad nuplesia su vasku ir viso gero (bent jau man taip niekad nedare) ax.gif kaip tu ir supratrai, pagrindini sluoksni nuima su vasku ir butent del to man ir patinka, kad nelieka jokiu baltu mazulyciu plaukeliu, o tada su pincetu suformuoja ir sutvarko viska ax.gif smile.gif
Atsakyti
Labuka, o gal Klaipedoje yra soliariumai tik veidui , dekolte g.gif . Laukiuosi, tai nors veiduka biski parusvinciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2009 12 10, 14:30)
Tai va, ir as zinau kad negerai. Kunas dar rudumo neprarades , o veidas kazkaip greiciau isbala. Del to noreciau koki sykeli tik veiduka padeginti  smile.gif

esu macius veido soliariuma vilniuje solisun'e, taig gal ir klaipedoj solisunas turi g.gif kazkaip klaipedoj visad i sachara einu, tai bent jau dviejose sacharose veido soliariumo nemaciau, labamboj h.manto g. irgi nea.. bet gal kas turi ir pas mus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magnetism: 10 gruodžio 2009 - 16:08
Tai va, dar naujieneliu suzinojau... kosmetologe Jelena is Princeses Audrones Saturne nebedirbs... unsure.gif unsure.gif tikiuosi mamytes greitai issniukstines, i kur ji zada pereiti blush2.gif ax.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(sunny_me @ 2009 12 10, 18:18)
Tai va, dar naujieneliu suzinojau... kosmetologe Jelena is Princeses Audrones Saturne nebedirbs...  unsure.gif  unsure.gif tikiuosi mamytes greitai issniukstines, i kur ji zada pereiti  blush2.gif  ax.gif  g.gif  g.gif

O Dievuliau doh.gif Idomu nuo kada ? Reikia dar speti apsilankyti pas ja, kad mob numeriuka pasiimti .
Atsakyti
veido soliariumą turi Solisun'as Big2
čia galit pasižiūrėt

i 
Spaminės žinutės ištrintos. Neužmirškit apie ką tema
Atsakyti
vis tik turi solisunas veido soliariuma smile.gif

QUOTE(sunny_me @ 2009 12 10, 16:18)
Tai va, dar naujieneliu suzinojau... kosmetologe Jelena is Princeses Audrones Saturne nebedirbs...  unsure.gif  unsure.gif tikiuosi mamytes greitai issniukstines, i kur ji zada pereiti  blush2.gif  ax.gif  g.gif  g.gif

bet idomiai, as siandien skambinau, tai kazka numyke, kad neaisku ar dirbs, o tau jau pasake, kad nebedirbs.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(magnetism @ 2009 12 10, 19:46)
vis tik turi solisunas veido soliariuma  smile.gif
bet idomiai, as siandien skambinau, tai kazka numyke, kad neaisku ar dirbs, o tau jau pasake, kad nebedirbs..  g.gif

aha, as po taves paskambinau (kai brukstelejai kaimynu temeleje), kazka pabambejo, kad tipo ko cia taip pradejot visos rasytis, gi ji pas mus nebedirbs tuoj... ir paminejo - pareklamavo, kad "pas mus dirbs jauna mergaite Vika, labai gera, sauni ir t.t. " lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
laba vakara 4u.gif

merginos, gal kas zinot, kur isejo dirbti jelena is saturno? buvau uzsirasiusi pas ja sestadieniui, taip laukiau, o nuejus suzinojau, kad ji jau nebedirba, teko eit pas kazkokia nauja mergele doh.gif sunny_me, jauciu tau tas pats buvo, ane? ax.gif bet tai kam pas ja uzrasinejo tada nesuprantu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magnetism: 21 gruodžio 2009 - 18:04
del soliariumo einu i solemio (salia avitelos) kainos atitinka kokybe.

ieskau geros kosmetologes issivalyti odai, prasua patarkit ( ne branginike blush2.gif )
Atsakyti