Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Kaune

Sveikos, KAUNIETĖS soliariumų mylėtojos 4u.gif cool.gif
parduodu soliariumų kuponėlius (soliariumas Kaune,Varnių gatvėje, vadinasi Egypt sun). Kuponėliai dvejopi:
1. Gulimas kuponėlis, jo vertė 12Lt (galėsite degintis bet kuriame gulimame soliariume tirk minučių, kiek išeis už 12Lt, arba mažiau, tada ant kuponėlio užrašys kiek min išnaudojote ir kiek liko) Šį kuponėlį parduodu su 30proc. nuolaida-8,40.
2. Stovimas kuponėlis, kurio vertė 15Lt. (galėsite degintis stovimame soliariume tiek minučių, kiek išeis už 15 Lt, arba mažiau, tada ant kuponėlio užrašys kiek min išnaudojote ir kiek liko) Šį kuponėlį parduodu su 30proc nuolaida-10,50

Perkant daug kuponėlių, pritaikysiu didesnę nuolaidą 4u.gif
Atsakyti
Gal parekomenduotumet labai gera kirpeja Kaune? blush2.gif
Atsakyti
sweikos smile.gif man yra tokia problemele kad artejant vestuvems norisi pasirudinti , bet kaip veido neidegti? nes esu biski strazdane, o po soliariumo veidas mano klaikiai atrodo, tos strazdanos taip issimusa ir dar visoki kitoki slakai, kuriu taip tai nesimato.... MB man neleidzia eiti i soliaruma nes paskui veidas jam nepatinka mano sad.gif man ir paciai negrazu. tai va, skaiciau kad kakzokias veido lempas galima isjungti?
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 06 06, 09:35)
sweikos smile.gif man yra tokia problemele kad artejant vestuvems norisi pasirudinti , bet kaip veido neidegti? nes esu biski strazdane, o po soliariumo veidas mano klaikiai atrodo, tos strazdanos taip issimusa ir dar visoki kitoki slakai, kuriu taip tai nesimato.... MB man neleidzia eiti i soliaruma nes paskui veidas jam nepatinka mano sad.gif man ir paciai negrazu. tai va, skaiciau kad kakzokias veido lempas galima isjungti?

Tai manau kiekvienam padoresniam soliariume (gulimam) turi veido lempos išsijungti. Labamboj, Saulės link tikrai yra nes tik į tuos ir ėjau smile.gif Tai soliariume paklausk ar gulimam išsijungia veido lempos ir tegul parodo kaip. Nes aš kai eidavau tai po pusės laiko išsijungdavau.
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 06 06, 09:35)

...tai tada kokias kelias dienas prieš eik ten kur nupurškia....labai gražu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(patranka @ 2009 06 06, 12:36)
...tai tada kokias kelias dienas prieš eik  ten kur nupurškia....labai gražu... 4u.gif

o sukneles netepa tas purskiamas idegis? g.gif
Atsakyti
...neturėtų.......na pati nešioju šviesiu rūbus tai ne... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patranka: 06 birželio 2009 - 12:59
QUOTE(patranka @ 2009 06 06, 14:58)
...neturėtų.......na pati nešioju šviesiu rūbus tai ne... ax.gif

o kokia kaina to idegio kaune? kiek zinau geriausias sunfix savanoriuose g.gif
Atsakyti
mano drauges dvi purskesi, tai viena orandzine buvo, tik po kiek laiko nusiplove, ir mazdaug ruda buvo.
o kita tai siauliuose purskesi pries vestuves, tai jetau subego ties krutine viskas, prastai labai atrode..
pries vestuves nerizikuociau
Atsakyti
....prieš tokį "daginimasį" reikia gerą kūno pilingą pasidaryti..ir bet kur nesipurkšti...o kaina apie 60...
Atsakyti
gal zinote nebrangu gera soliariuma kalnieciu raj.? kur nors aplink SAVAS arba netoli HYPER MAXIMA savanoriuose?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Na, asmeniskai man labai geri soliariumai SPA centre "Sauleja" ir Silainiu Maximos "Nefertitej". Tiesa, "Saulejoj" brangesni ir erdvesni, o "Nefertitej" pigesni, taciau senesni mirksiukas.gif Nagus man geriausiai tvarko "Ampeloj", taciau ten kainos ne is minimaliu, o veido proceduros labiausiai patinka taip pat "Saulejoj" arba grozio centre "High Care" rolleyes.gif
Atsakyti