QUOTE(Marija Kotryna @ 2009 03 02, 10:02)
cia ir su pagulinejimais kituose papludimiuose?

per kiek dienu galima apvaziuoti sala, aplankant idomias, grazias vietas?
 per kiek dienu galima apvaziuoti sala, aplankant idomias, grazias vietas? 

tikrai verta ir netgi butina, toki grozi mazai kur pamatysi,o as pasaulio tikrai esu macius
 tikrai verta ir netgi butina, toki grozi mazai kur pamatysi,o as pasaulio tikrai esu macius  Mes vaiku neturim ir likom be galo suzaveti tuo ,ka pamatem
 Mes vaiku neturim ir likom be galo suzaveti tuo ,ka pamatem  sakem ir dar karta vaziuotume ten...o vat i sostine tikrai ner ko ten vaziuot, miestas kaip miestas ir dar su parkavimusi didziule problema
 sakem ir dar karta vaziuotume ten...o vat i sostine tikrai ner ko ten vaziuot, miestas kaip miestas ir dar su parkavimusi didziule problema  pasukom pasukom ratus po ta miesta, masinos neradom kur pastatyt, nuvaziavom i kazkoki prekybos centra, pabludijom ir isvaziavom, tik laika sugaisom
 pasukom pasukom ratus po ta miesta, masinos neradom kur pastatyt, nuvaziavom i kazkoki prekybos centra, pabludijom ir isvaziavom, tik laika sugaisom  

nes siaip man yra idomiau naturali, laukine gamta
 nes siaip man yra idomiau naturali, laukine gamta  

.
 . . na, mes važiuojam tik savaitei ir panašu, kad reiks dar grįžti toliau eksplorinti
 . na, mes važiuojam tik savaitei ir panašu, kad reiks dar grįžti toliau eksplorinti