Įkraunama...
Įkraunama...

Infliacija auga, ekonominė krizė artėja

QUOTE(JaHarta @ 2009 01 18, 14:42)
įdomiai g.gif
sakėt kad dirbate banke. Kaip galit nejausti? Ar nesidomite savo darbovietės reikalais? g.gif visiem bankam ji jaučiama.

JaHarta, pati per kelias vietas rašėte kad uždirbate labai gerai(uždirbote?) tai ar jus krizė palietė?
prieš rašant atsaką į žinutę, įsiskaitykite, nežadu diskutuoti, jaučiama ji mano klientams ar ne mirksiukas.gif
MAN nesijaučia, kitiem matau kaip keičiasi kažkas į gerą, kažkas į blogą.

Bet aš sugebu atsiriboti nuo to kas yra darbe ir to - kas namuose.
Labiausiai pastebiu kaip klientai pradeda iš BS perkelti pinigus į TI bet ar tai dėl krizės? galbūt, juk iki 100 000EUR TI apdrausti.

Džiaugiuosi kad stovime stabiliai ir abiem kojomom, abu su vyru.

Subjektyvi, kodėl sakai kad tai tik maža gniūžtė? kuri turi pavirsti į didelį gniužulą? Juk tikrai vienus palies tai vienaip, kitus - kitaip.
Kaip prasidėjo taip ir pasibaigs vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2009 01 18, 15:27)
o jus ka, ne LT gyvenat, kad nezinot, jog cia megstamiausias lietuviu uzsiemimas- knaisiojimasis po kito, geriausia - " buozes"  kisenes ir verkslenimas biggrin.gif

nu gi LT, bet kad taip. doh.gif Džiaugiuosi, kad neteko susidurti su šia dėstytoja.

O šiaip tai, jei bankai ir toliau nefinansuos verslo, Lietuvai bus šakės. Bent jau pas vežėjus, tai verslas žlunga vien tik dėl finansavimo trūkumo.
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 18, 16:22)
JaHarta, pati  per kelias vietas rašėte kad uždirbate labai gerai(uždirbote?) tai ar jus krizė palietė?
prieš rašant atsaką į žinutę, įsiskaitykite, nežadu diskutuoti, jaučiama ji mano klientams ar ne  mirksiukas.gif
MAN nesijaučia, kitiem matau  kaip keičiasi  kažkas į gerą, kažkas į blogą.

Bet aš  sugebu atsiriboti nuo  to  kas yra darbe ir to - kas namuose. 
Labiausiai pastebiu kaip klientai  pradeda iš BS perkelti pinigus į TI bet ar tai  dėl krizės? galbūt, juk iki 100 000EUR TI apdrausti.

Džiaugiuosi kad stovime stabiliai ir abiem kojomom, abu su vyru.

Subjektyvi, kodėl sakai kad tai tik maža gniūžtė? kuri  turi pavirsti į  didelį gniužulą?  Juk  tikrai  vienus palies tai  vienaip, kitus - kitaip.
Kaip prasidėjo taip ir pasibaigs  vacation4.gif

MAN ir vyrui nesijaučia, nes nedirbame nei viename iš jautriausių sektorių,čia kaip viena iš priežasčių...
o jei žmogus dirba banke ir sako kad visiškai nejaučia, tas skamba keistai mažų mažiausiai g.gif nes VISI bankai jaučia...NE KLIENTAI o bankai ... Taigi keista kaip banko darbuotojas gali nejaust..
nu nebent tie kur prie langelių vadybininkėliai g.gif
kito atvejo neįsivaizduoju.
bet jei jūs tiesiogiai dirbate su klientais, tai daug šansų kad sėdit prie to langelio....Tada suprantu kodėl nebejaučiate
smile.gif
Atsakyti
Tikrai pastebėjau, kad žmonės sumažino pirkimo apsisukimus: po ilgesnės pertraukos teko pabūvoti Akropolyje: renkasi prekes žymiai atidžiau ir vežimėliai tiek neprikrauti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2009 01 18, 22:11)
MAN ir vyrui nesijaučia, nes nedirbame nei viename iš jautriausių sektorių,čia kaip viena iš priežasčių...
o jei žmogus dirba banke ir sako kad visiškai nejaučia, tas skamba keistai mažų mažiausiai g.gif nes VISI bankai jaučia...NE KLIENTAI o bankai ... Taigi keista kaip banko darbuotojas gali nejaust..
bet jei jūs tiesiogiai dirbate su klientais, tai daug šansų kad sėdit prie to langelio....Tada suprantu kodėl nebejaučiate
smile.gif

o kodėl Jums ir Jūsų vyrui nesijaučia - negi Jūsų sektoriuje nėra klientų kurie vėluoja apmokėti sąskaitas? kurie daro mažiau užsakymų ir, ar... begalė gali būti sektoriu kurių tiesiogiai krizė neliečia bet kad nepaliečia - nežinau nei vieno ax.gif

rašote "man ir mano vyrui nesijaučia" - o kodėl man ji turi jaustis?
taip, banke jaučiame, bet aš esu ne bankas o jo darbuotojas, darbe jaučiu, namie ne - natūralu todėl ir rašau kad MAN kaip žmogui nesijaučia, ar special for you reiktų rašyti darbe jaučiama krizė, namuose nesijaučia, ir etc g.gif

...tie vadybininkėliai... - kaip gerai skamba rolleyes.gif , tie kurie ne lygis JUMS ane? bigsmile.gif

o kur aš dirbu tai tik mano reikalas,galbūt valytoja banke bigsmile.gif Jūs kelis kart rašėte tiek savo algą forume tiek kuo dirbate - mano darbe laikosi visi elementarių etikos taisyklių, kurios neleidžia forumuose kalbėti apie DU.
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2009 01 18, 23:11)
nes VISI bankai jaučia...NE KLIENTAI o bankai ... Taigi keista kaip banko darbuotojas gali nejaust..

mano diedas tas vadybininkelis kaip tamsta sakot. Krizes jokios nejaucia visai, premijas geras gauna. Zmones kasdien nesa po puse milijono indeliu biggrin.gif bankui ne krize dar tikrai
Atsakyti
JaHarta, ka jus veikiate siame forume, jei niekas neva neprilygsta jums nei proto astrumu, nei ypatingais sugebejimais, nei pajamomis, nei nuostabiu vyru? 4u.gif Rasykite analitinius straipsnius i rimtus forumus, kurkite bloga, cia mamos (esamos ir busimos) dauguma jusu visai nesupranta ir patarimu neivertina 4u.gif Neeikvokite energijos ir laiko siais krizes laikais mamu vedimui i doros ir teisingo gyvenimo suvokimo kelia 4u.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
ingakalni> beviltiska su ja gincytis biggrin.gif Kiek pastebiu visus postus tai.... biggrin.gif Kaip su pliku pesiotis wink.gif

As taip pat nejauciu krizes kol kas... Dirbu mokykloje, atlyginimai kol kas nekrenta o po truputi kyla (tiesa nzn kiek bus pritaikius nauja NPD), vyras susirado nauja, geriau apmokama darba... Ir kiekviena karta nuvykus i didesne parduotuve apsipirkt (o ne prie namu esancia mazyte) kyla pyktis - tiek visi SAUKIA kokia krize, o neimanoma eilese isstovet tiek zmoniu. doh.gif
Atsakyti
Man taip pat yra keista, žmonės vis kalba, krizė... krizė... bet kodėl tuomet parduotuvės pilnos? suprantu maisto prekių... bet kad ir kitos, kad ir savatgalis europos mexx parduotuvė, na gerai akcijos, bet kiek gi galima, eilutės prie kasų, moteriškės zuja kaip bitės ties naujais rūbais ir tikrai ne tais kurie nupiginti... Įdomu, krizė...
Sutinku kad yra žmonių kuriem tai siaubingai jaučiama, statybos, NT, transportas tiek sunkusis tiek lengvasis...
Banke pastebėjau tik viena tendenciją - klientų sąskaitų likučiai mažėja o terminuoti indeliai kylą. Vadinasi linkę visi taupyti, apsidrausti. Džiugu, mažiau išleisti turėtų smile.gif

o dėl JaHartos, ji juk vadovas, matyt generalinis nes skyriaus ar padalinio vadovėliu jei būtų taip pat ne lygis..
bet kaip vadovas taip dažnai kabo SM?

Atsakyti
Krizė palies ar jau palietė tikrai visus. Nebūtinai tiesiogiai (prarandant darbo vietą), bet netiesiogiai tai tikrai visus. Pažiūrėkite kaip kyla kainos.
Atsakyti
bet ir be kainų, vėluoja įmokos, daugėja skolininkų...
Atsakyti
Restoranų, kavinių apyvarta Vilniuje krito 50% , parduotuvėse 30 - 40% neparduoti likučiai iš paskutinių kolekcijų, kaikuriose parduotuvėse daugiau nei 50%, prabangos parduotuvės apyvartą slepia.
Atsakyti