Įkraunama...
Įkraunama...

Infliacija auga, ekonominė krizė artėja

Apie šitą "pletkas" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 31, 22:19)

Neskaitau "Žmonių", matyt, todėl pirmą kartą apie tokias girdžiu ax.gif
Atsakyti
Mmmm, aciu Subjektyvi . Tik gal mergaites is naujesniu zvaigzdziu - negirdetos deja... biggrin.gif
p.s. nepretenduoju i dideles stiliaus zinoves, bet ta str. iliustruojanciose nuotraukose sveciai kai kurie laaaaaabai pasipuose biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
o apie Vilniaus vartus (kuriems jau vieni vartai artėja) su prabangių butikų rinkiniu esi girdėjusi? Įdomu, kiek mėnesių išsilaikys. Mūsų "kaimui" sočiai vienos - trijų butikų, bet ne tiek, kiek dabar. Nebeliko turtingųjų rusų su maišais pinigų, kas ten dar pirks? Delfyje kaip tik straipsnis apie Rusijos oligarchų rudenį. Neoligarchams panašiai..
Papildyta:
QUOTE(KibirVibir @ 2009 01 31, 22:35)
Mmmm, aciu Subjektyvi . Tik gal mergaites is naujesniu zvaigzdziu - negirdetos deja...  biggrin.gif 
p.s. nepretenduoju i dideles stiliaus zinoves, bet ta str. iliustruojanciose nuotraukose sveciai kai kurie laaaaaabai pasipuose  biggrin.gif  cool.gif

Oi, jos jau seniai "trinasi" po žurnalus ax.gif Kas iš to svečių grožio, jei niekam nebereikia prabangos.. Pasirodė tam kartui ir ate. Pas mus daug tokių prezentacijų, šampano, žavesio, bet viskas labai greitai išsivadėja kaip vakarykščio neišgerto šampano burbuliukai... Pasikedeno visi, pasitrynė, o pirkimo įpročių deja niekas nekeičia. Arba keičia sezoniškai, kas ant bangos. Kaip ir restoranai, naktiniai klubai.

pvz. gal kam bus įdomu, bet Vln mieste yra tik apie 1000 žmonių, kurie nuolat, beveik nuolat ar dažniau lankosi restoranuose, naktiniuose klubuose. Visi kiti valgo namuose, svečiuose arba apsilanko itin retomis progomis (arba kažkieno pakviesti). Taip pat kažkiek atsitiktinių žmonių. Viskas.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 31, 22:42)
Oi, jos jau seniai "trinasi" po žurnalus ax.gif Kas iš to svečių grožio, jei niekam nebereikia prabangos.. Pasirodė tam kartui ir ate. Pas mus daug tokių prezentacijų, šampano, žavesio, bet viskas labai greitai išsivadėja kaip vakarykščio neišgerto šampano burbuliukai... Pasikedeno visi, pasitrynė, o pirkimo įpročių deja niekas nekeičia. Arba keičia sezoniškai, kas ant bangos. Kaip ir restoranai, naktiniai klubai.

Tuštybės mugė ax.gif
Atsakyti
Ne, tai yra verslas. 4u.gif Būti, rodytis, trintis. Be šito deja niekaip. Patinka tai ar nepatinka. Bet tai jau kita tema.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 31, 23:07)
Ne, tai yra verslas.  4u.gif Būti, rodytis, trintis. Be šito deja niekaip. Patinka tai ar nepatinka. Bet tai jau kita tema.

Žiauru unsure.gif
Atsakyti
Kodėl? Juk tai tam tikra verslo dalis. Ne veltui perkami viršeliai ar/ir straipsniai įvairiuose žurnaluose.

Į temą Užeigos neriasi iš kailio dėl lankytojų
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 02 01, 00:00)
Kodėl? Juk tai tam tikra verslo dalis. Ne veltui perkami viršeliai ar/ir straipsniai įvairiuose žurnaluose.

Viską aš suprantu - tiesiog toks gyvenimo būdas man atgrasus ax.gif

P. S. Niekada nepagalvojote, kad galbūt kažkam gaila jūsų rolleyes.gif
Atsakyti
Apie savo asmenį šioje temoje nenorėčiau kalbėti, nes mano asmeninis gyvenimo būdas toli gražu nesutampa su taip įsivaizduojamų žurnalų herojų gyvenimu. Mes gyvename kitaip, tarkim taip, kad niekam net nekyla minties mūsų gailėti.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 02 01, 10:27)
Mes gyvename kitaip, tarkim taip, kad niekam net nekyla minties mūsų gailėti.

O gal jums tik taip atrodo rolleyes.gif
Pvz., aš gyvenu taip, kaip man tinka ir patinka, bet esu tikra, kad yra žmonių, gal net ir nemažai, kuriems manęs gaila smile.gif Ir tam tikra prasme man gaila jų, kad jiems manęs gaila biggrin.gif
Viskas šitam gyvenime labai reliatyvu bigsmile.gif
Atsakyti
Tikrai žinau, kad mano gyv. būdas niekam nesukelia gailesčio. Ar man gaila kitų? Būna, pasitaiko, bet man jų gaila dėl įvairių dalykų. Tikriausiai kaip ir tamstai. 4u.gif Ir tai filosofijos ir subjektyvūs asmeniniai dalykai, visiškai nesusiję su šia tema.
Atsakyti