Įkraunama...
Įkraunama...

VW Polo mylėtojos

4u.gif Nupirkau Poliuka 98 metu, na ziuresim kaip su juo bus ax.gif
Siaip maziukas aisku, bet kaip pirmai masinai, tai ir gerai blush2.gif Bet siaip masinyte man patinka bigsmile.gif
Irgi turbut triju cilindru, nes labai jau tas varikliukas dreba ir urzgia doh.gif
Atsakyti
ieskau pirkti maza pigu masiniuka. Kazkas panasaus i polo, tigra.. tik butinai su dujom arba dyzeliu.. gali buti kazkiek idauzta ar minimaliai parudijusi, svarbu vaziuojanti ir tvarkinga mokeciau iki 4000. Lauksiu az 4u.gif
Atsakyti
Mazgelis,cia ne skelbimu lenta schmoll.gif
as irgi pradejau zvalgytis mazo masiniuko ax.gif noriu dukrai padovanoti,nes teises issilaike mirksiukas.gif manau Polo butu tinkama jaunai panelei,na dar visai nieko GOLF IV ax.gif
ziurim ,kad butu 4 cilindru,1.9 dyzeliukas iki 10 m senumo rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki!!!
Kas turit Polo,ar labai jau ekonomiska jinai g.gif Zinau,kad Lupo,tai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2010 12 30, 22:35)
Sveiki!!!
Kas turit Polo,ar labai jau ekonomiska jinai  g.gif  Zinau,kad Lupo,tai tikrai.

turejau dyzeliuka 1.9variklis, tai valge apie 6lt.
Atsakyti
Sveikos,
Mano Polo 99m.1,9 dyzelis. Pirkau neseniai. Turejau daug bedu su kuro siurbliu, kuris brangiai atsiejo schmoll.gif . Dabar lyg tais viskas ciki, tik kazko kartais trukcioja g.gif . Bet siaip mielas masiniukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(šaškė_diktatūra @ 2007 04 14, 22:34)
As su brolio neti senesne polo 98 metu trasoje labai saugiai jauciausi 150km vaziuojant.

Kokia nesamonė jau važiuojant 120 variklis ant kelių prašosi lotuliukas.gif Pati turiu 1,7 sdi 1999 m. polo, kas diena tenka namo Vilnius-Kaunas keliu važiuoti, tikrai miesto mašina o ne užmiesčio

QUOTE(juliciukas666 @ 2010 12 30, 23:35)
Sveiki!!!

dar viena nesamonė - benzininė 3 cilindrų valgo ne kuo mažiau negu normali kokia pvz. Opel Astra ar Honda acord. Vienintelis taupus Lupo variklis ir VW Lupo 3L - dizeliukas valgo 3,5 - 5, visos kitos modifikacijos baisiausi rajunai tokio dydžio mašinai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anaf: 02 sausio 2012 - 13:18
QUOTE(anaf @ 2012 01 02, 13:17)
Kokia nesamonė jau važiuojant 120 variklis ant kelių prašosi  lotuliukas.gif Pati turiu 1,7 sdi 1999 m. polo, kas diena tenka namo Vilnius-Kaunas keliu važiuoti, tikrai miesto mašina o ne užmiesčio
dar viena nesamonė - benzininė 3 cilindrų valgo ne kuo mažiau negu normali kokia pvz. Opel Astra ar Honda acord.  Vienintelis taupus Lupo variklis ir VW Lupo 3L - dizeliukas valgo 3,5 - 5, visos kitos modifikacijos baisiausi rajunai tokio dydžio mašinai.

Kiek mačiau SDI varikliukas būna 1,9, o pas Jus 1,7? g.gif Kiek jūsiškė dyzelinė Polo valgo? Pati šiuo metu renkuosi tarp Polo ir VW GOLF IV, gal ką patarsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2010 12 30, 22:35)
Sveiki!!!

spėju,kad atsakymojau nebereikia lotuliukas.gif
pas mane 1,4 benzinas,. tikrai ekonomiška.
Atsakyti
Na stoju i jusu kluba.. smile.gif 96metu isigyjau polo. dar vazinesiu tik po poros dienu... bet.. manau pasirinkau gera varianta.. kaip nesenai isislaikusiai teises smile.gif
Atsakyti
aš savęs gerbėja nepavadinčiau, bet tokią nusipirkau, tokią turiu ir šiai dienai ją myliu lotuliukas.gif
nors norėjau kitos ir kitokios, bet ir savo poliuku nesiskundžiu labai smile.gif
Atsakyti
Išaušus 2011 su MB nusprendėm, kad mums reik antros mašinytės, tiksliau man kažko, tai susiradom faina poliuką, apžiūrėjom, liux mašinytė - 2003 metų 1,9 dyzelis, sidabrinė, valgo apie 5 l dyzelio taupiau vairuojant, na priekaištų nebuvo, tik galinis valytuvas neveikė, bet čia menkniekis palyginus, na ir ką nusipirkom, pradėjom tvarkytis dokus, ir jau kai viskas buvo sutvarkyta pamatėm, kad nusipirkom 1,4 TDI polo biggrin.gif pasipiktinom pardavėju, na bet ką, mašinytė važiuoja, viskas mums patiko joje, pasilikom, Ir ką - labai nesigailiu, nes apart pradėjusio byrėt generatorius kurio remontas kainavo 400lt, (po šito daikto nusprogimo galinis valytuvas pradėjo veikti pats biggrin.gif ) lig šiol mašina rieda kaip riedėjus, mieste nepamainoma mašina - prisiparkuoju kur noriu, visur telpu smile.gif Nekeisčiau į nieką mašiniuko, bet deja laukiam šeimos pagausėjimo, ir beliko šeimai tik POLO tai nusprednėm, kad reiks keisti, labai bus gaila, nes tikrai esu ja labai patenkinta. Ant rudens teks pardavinėti , ech unsure.gif
Atsakyti