Įkraunama...
Įkraunama...

Mirra Lux kosmetika

atsiliepkit kas naudoja krema "OBEREG". ar padeda nuo spuogu?

nes as naudoju geli su bakteriofagais, tai toks jausmas kad spuogai kaip tik daugiau kyla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2007 10 23, 13:10)
atsiliepkit kas naudoja krema "OBEREG". ar padeda nuo spuogu?

nes as naudoju geli su bakteriofagais, tai toks jausmas kad spuogai kaip tik daugiau kyla  doh.gif

man obereg labiau patinka nei tas gelis. bet as dar kas 3-4 nakti uzsitepu akrima ir pora kartu per sav. pasidarau xvojos kauke.
Atsakyti
O ar bande kas nors kokia nors pudra misriai odai? a nekemsa poru? 4u.gif
Atsakyti
Mielos MirraLux vartotojos, koki labai drekinamaja kremuka galetumete patarti?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anafi @ 2007 10 22, 08:33)

4u.gif
Bandziau- labai skalsus ir kvepiantis aliejukas...poveikis pasimate po kokiu 3 savaiciu...vietose, kur buvo isreteja blakstienos, pridygo daug nauju mazyciu mazyciu ir blakstienos nuo saknu ataugineja tamsesnes biggrin.gif Jau matau, kad senu blakstienu aliejukas neatgaivins g.gif o pades ataugti naujomas thumbup.gif
Atsakyti
labai sudomino sios priemones..
ar kam yra padejes kreamas oberg?ar pagerejo problematiskos odos bukle?
o kaip priemone albina?ar tinka swiesinti paraudimus nuo spuogeliu ar veikia?
dekuj smile.gif
Atsakyti
Ir aš naudoju šios firmos maisto papildus ir kosmetiką. Dabar norėčiau pabandyt kreminę kompaktinę pudrą PATA CREAM. Štai šitą:
http://www.mirra.lt/...on=ViewArticles
Gal kas bandėt? Lauksiu atsiliepimų.
Atsakyti
iewootia, pasikartosiu, bet negaliu tylėt. "Obereg" tikriausiai mano metų atradimas. Naudoju kokį jau mėnesį, ir nagaliu atsidžiaugti. Taaaip oda susitvarkė. Anksčiau turėjau daug spuogelių ant kaktos, dabar kakta švari švari, vos vienas kitas spuogelis pasitaiko. Oda žymiai švaresnė ir lygesnė. Tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kootwellaa: 02 lapkričio 2007 - 14:57
QUOTE(kootwellaa @ 2007 11 02, 14:56)
iewootia, pasikartosiu, bet negaliu tylėt. "Obereg" tikriausiai mano metų atradimas. Naudoju kokį jau mėnesį, ir nagaliu atsidžiaugti. Taaaip oda susitvarkė. Anksčiau turėjau daug spuogelių ant kaktos, dabar kakta švari švari, vos vienas kitas spuogelis pasitaiko. Oda žymiai švaresnė ir lygesnė. Tikrai rekomenduoju.

o kaip jus jo kvapa pakenciat? as ji naudojau bet jau kvapas sakes doh.gif
Atsakyti

nu aciu, butinai bandysiu 4u.gif

o del kvapo tai tegu dvokia kaip nori, svarbu padetu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2007 10 23, 12:26)
hm.. visai idomu bus ka isbandyt smile.gif o sampunai kaip sitos firmos? daznai perku, bet daznai ir neitaikau  doh.gif

sampunus as bandziau du: nuo pleiskanu ir kasdienini.

nuo pleiskanu, tai nelabai patinka, nes kazkokie keisti plaukai po to buna, sunkiai sukuojasi, ir saip neaiski bukle g.gif (as balzamu siaip nenaudoju, tai po sito karts nuo karto tenka) nors as tu pleiskanu nelabai turiu, bet kazkodel nusprendziau del profilaktikos, nes sirgau, geriau antibiotiku ir pabijojau kad koks grybelis neisimestu, nes anksciau (pries kokis metus, kol dar nebuvau "zalia", visuomet jus siek tiek budavo). beja, kazkas siame forume minejo, kad su juo tikrai pavyko atsikratyt pleiskanu ax.gif

kitas sampunas, skirtas kasdieniniam galvos plovimui patiko labai labai isskyrus pati fakta, kad su juo tikrai tenka kasdien plauti plaukus. kai kasdiena vaiksciojau i sporto kluba - ji ir nusipirkau, po jo plaukai tikrai labai minksti, mieli zvilgnatys.

beja, kad pajustum efekta, tuos sampunus turbut reikia naudot ilgai. as jau kokis metus naudoju tik naturalius (anksciau ilga laika naudojau Laksmi, irgi labai labai patiko) susitvarke bedos del plauku sausumo, dabar net balzamo nenaudojau thumbup.gif o anksciau budavo issauseje kaip siaudai doh.gif

Mielos MirraLux vartotojos, koki labai drekinamaja kremuka galetumete patarti?
Aciu 4u.gif

Tiesa sakant pati nebandziau mirra priemoniu sausai odai, bet manau pades bet kuris drekinantis kremas. as naudoju gelio tonika, bet jis skirtas riebiai odai. drekina jis thumbup.gif siaip kol nebuvau atradus naturalios kosmetikos, mano oda buvo tiesiok dehidratavus. manau ji dehidratavo po meginimo atsikratyti spuogu. ivairiu augaliniu ir eteriniu alieju pagalba ja atsigaivinau, ir tie spuogai vel gryzo. dabar sia problema issprende mirra thumbup.gif
is patirties dar galiu patarti viena maitinancia ir drekinancia priemone naudoti kaip kauke - tai propolio aliejus. tik butinai is pradziu isitikink ar neesi alergiska medaus produktams!

beja del kvapo. man tai tu priemoniu kvapas netgi patinka, nes jas tepdamasi savo uosle jauciu kad tepu produkta, su naturaliais eteriniais aliejais lotuliukas.gif juk beveik visi (iskyrus citrusinius) eteriniai aliejai smirda lygiai taip pat kaip mirra produkcija mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorela: 03 lapkričio 2007 - 18:34
o nuo spuogu geriausia OBEREG kremas ar yra kokiu kitu? ax.gif
Atsakyti