Įkraunama...
Įkraunama...

Mirra Lux kosmetika

QUOTE(mamaSandra @ 2009 01 23, 15:20)
Sveikutes, nelabai turiu kada visa tema perskaityt, todel buciau dekinga jei galetumet pasakyt kur galiu Klaipedoj sios kosmetikos isigyt. O gal turit platintoju kontaktus? buciau dekinga jei parasytumet AZ.

"IKI" (buvusioje "Draugysteje"), Debreceno gatveje.
Papildyta:
[quote=Maserati,2008 03 31, 19:30]

[/quote]
visgi man idomu is kur zinoma,kad dalis ingridientu nuslepiama,jei ju nieks ant apraso taip ir nemate?ka,pajaute kai patepe,kad ,,va ,cia stai glicerinas nepaminetasis,cia dar tas.." rolleyes.gif
[/quote]

Ant savo jautrios ir plonos odos esu daug ka ir isbandziusi, ir pajautusi. Teko ydytis ir dermatologiskai (nuo kvieciu zelmenu aliejaus, kuris kimso poras), ir nuo svelniu, "jautriai odai" skirtu vaisiniu rugsciu. Po visu bandymu pagaliau suzinojau, kad jautriai odai netinka:
VAISIU RUGSTYS, RETINOLIS, SUTRAUKIANCIO POVEIKIO PRIEMONES, TONIKAI SU ALKOHOLIU ir kt. Kiekvienam, zinoma, individualiai. Ir jautrumas jautrumui nelygu.
Atsakyti
Gal kas platinat sia kosmetika,Vilniuje,man baigesi visi mano kremai,o man ner kada i centra navykt doh.gif Reikalingas Gelis-tonikas.. 4u.gif I az,cia neseku..
Atsakyti
pasiziurejau kainas rusu internetinese parduotuvese ir musu lietuviskoje, nu tai skirtumas ~40procentu... doh.gif
Rusiskose daug pigiau g.gif
kazi kodel taip?
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2009 02 13, 15:40)
pasiziurejau kainas rusu internetinese parduotuvese ir musu lietuviskoje, nu tai skirtumas ~40procentu...  doh.gif
Rusiskose daug pigiau  g.gif
kazi kodel taip?

muitai muitai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2009 02 18, 11:14)
muitai muitai  ax.gif

kazkaip ziuriu,si temele apmirus.Gal mazai kas naudoja sia kosmetika g.gif .O as galvoju tapti platintoja,gal neverta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2009 02 21, 10:32)
kazkaip ziuriu,si temele apmirus.Gal mazai kas naudoja sia kosmetika g.gif .O as galvoju tapti platintoja,gal neverta? g.gif

manau vilnietės (bent jau aš) tai apsiperka Jakšto g 4u.gif
o dar turiu savo kosmetologės 20 proc. nuolaidą.
Atsakyti
Merginos, gal žinot pas ką Šiauliuose būtų galima tos kkosmetikos nusipirkti? 4u.gif
Atsakyti
Gal galetumet pasidalinti nuomone apie sios firmos priemones mirksiukas.gif Ar ji tinkam tik kosmetinei prieziurai ar gal turi ir gydomuju savybiu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 26 vasario 2009 - 11:52
QUOTE(Di72 @ 2009 02 26, 11:04)
Merginos, gal žinot pas ką Šiauliuose būtų galima tos kkosmetikos nusipirkti?  4u.gif

Stoties gatvėj yra jų firminė parduotuvė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile01 @ 2009 03 02, 22:14)
Stoties gatvėj yra jų firminė parduotuvė  mirksiukas.gif

Aš ten niekur jokios iškabos nemačiau verysad.gif
Atsakyti
man kosmetika beverte, jokios naudos, naudojau tik aliejuka blakstienom - is pradziu labai fainas, bet dabar pradejo alergizuoti akytes ir akiu voku oda bash.gif
p.s. mano kosmetologe irgi nieko gero apie sia kosmetika nepasake schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyte @ 2009 01 21, 21:10)
o as noreciau suzinoti, ar esat kas bande tu aliejuku (po 5 ml) - raminantis, energizuojantis ir pan  g.gif

as naudoju mirros eterinius aliejus: raminanty ir apsauginy.Nesu tikra del apsauginio poveikio,bet raminanciu labai patenkinta,pvz.kai mazoji suserga ir pradeda koseti uzlasinu kelis lasus ant pagalves pries miega,labai gerai jis inhaliacijoms laringito atveju.Ir dar kai bunu pati susinervinus uzlasinu ant delnu ir pakvepuoju ...padeda smile.gif
Mirros kosmetikos naudoju veido krema ir paakiu zele,man patinka.
Taip pat labai patenkinta mirros druska vonelems,labai padeda nuo kosulio.
Naudoju ir kremus nuo skausmo ir ivairius maisto papildus thumbup.gif
As tik uz Mirra,jos produktus simta kartu yra geriau naudoti negu chemija is vaistines.Susirgus vaikams tik su mirros pagalba viskas greitai praeina. thumbup.gif
Atsakyti