Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

QUOTE(jurgita84 @ 2009 01 30, 21:30)
panos..nu nepatingekit pasiskaityti visas temas , susijusias su pasalpom nuo pradziu iki galo..ir tada kalusimu nekils  doh.gif  doh.gif  o jeigu  nerasit , ko norit..tada ir klauskit musu mamyciu zinoviu... blush2.gif  blush2.gif  As kai pirma karta prisedau viska skaityti man rupimu klausimu, tai gal kokias 8 val. skaiciau  blush2.gif  blush2.gif Nes kartais jau erzina, kai kas trecia pastraipa kartojasi... doh.gif  Sorry, jei ka izeidziau... Bet jau taip yra  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
o jums gaila atsakyt? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte mamyte @ 2009 01 31, 08:32)
o jums gaila atsakyt? g.gif  biggrin.gif

O jums sunku paskaityti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 01 31, 09:19)

Ypac, kai pirmam psl viskas surasyta drinks_cheers.gif
Kas darys kita tema, o gal ir dabar galima paprasyti Taures, kad irasytu po antraste, kad reikia skaityti pirma psl ax.gif

O del pilietybes- nesuprantu, negi mokykloj ar aukstojoj siais laikais politologijos nera ar pan, kad niekas nezino, kad pilietybes gavimo "po saule" istatymas jau seeeeniai nebegalioja (net mano sesuo pries kelis metus tai mokesi), taip, kad jei cia gime, tai automatiskai niekas pilietybes neduos, va Airijoj berods dar galioja
Atsakyti
QUOTE(a-paprasta-a @ 2009 01 30, 19:44)
laba visoms 4u.gif .esu naujoke.ir turiu klausima.pzv.as db nescia,bet kolkas esu lt,bet zadu vaziuoti i anglija gimdyti.norejau idomumo deliai suzinoti,jei as pagimdziusi uk ar suteikia jie savo salies pilietybe?ir ar priklausys vienkartine pasalpa rolleyes.gif .....is anksto dekuj 4u.gif

del pilietybes-tikrai NE
vienkartine pasalpa uk mokama tik mazas pajamas turintiems,taip kad ja gauna mazai kas
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(inesaS @ 2009 01 31, 09:19)

man tai nesunku 4u.gif ,bet zinai kartais juk lengviau pasiklaust jau pas tikrai isbandziusias.ir gaunancias ar kazkas panasiai.juk ten dar kol prisitaikai sau.pvz:as irgi vat galvoju gausiu vienus pinigelius ar ne.nes susiduriau su dviem skirtingom nuomonem.taip,kad skaityk neskaites biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte mamyte @ 2009 02 01, 10:47)
biggrin.gif
man tai nesunku  4u.gif ,bet zinai kartais juk lengviau pasiklaust jau pas tikrai isbandziusias.ir gaunancias ar kazkas panasiai.juk ten dar kol prisitaikai sau.pvz:as irgi vat galvoju gausiu vienus pinigelius ar ne.nes susiduriau su dviem skirtingom nuomonem.taip,kad skaityk neskaites  biggrin.gif

Bet daug geriau kai nors kiek pasiskaitai, o paskui kai jau kas neaisku klausi, nes kiekviena karta viska nuo 0 aiskint ne visada turi laiko ar noro, ypac, kai tas pats buvo rasyta praeitam psl. O kai nors ka nutuoki, jau daug lengviau kalbeti blush2.gif
Atsakyti
Ot taip thumbup.gif thumbup.gif gerai, baigiam sia diskusiju sou..Ir nenukrypstam nuo temos drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,noreciau suzinoti ar man teisingai mokami pinigeliai.zinau,jog isejus motinystes atostogu pirmas sesias sav.mokama 90%algos,o veliau po 117(tiksliai nepamenu kiek)o mano atlyginimas pries iseinant nesieke tu 117,tai jie kaip turetu moketi po tu sesiu sav.ar 117 ar toks koks buvo mano uzdarbis,taip iseina,jog jie moka mazesni varianta?ar taip suprantu?
perskaiciau visa temele,bet kazkaip atsakymo ir neradau,taigi nepykit jei kartojuosi ir uzduodu,jum juokingai atrodanciu klausimu.
ir dar vienas dalykas,kuris mane domina-girdejau,jog po motinystes atostogu,galima sugryzti i darba menesiui,padirbti,o paskui iseiti ir gauti pinigelius kazkokius.ar taip imanoma,nes tikrai,nors ir keliom valandom,bet gryzti i darba kaip ir nera galimybiu.aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandralija @ 2009 02 02, 14:39)
sveikos mergaites,noreciau suzinoti ar man teisingai mokami pinigeliai.zinau,jog isejus motinystes atostogu pirmas sesias sav.mokama 90%algos,o veliau po 117(tiksliai nepamenu kiek)o mano atlyginimas pries iseinant nesieke tu 117,tai jie kaip turetu moketi po tu sesiu sav.ar 117 ar toks koks buvo mano uzdarbis,taip iseina,jog jie moka mazesni varianta?ar taip suprantu?
perskaiciau visa temele,bet kazkaip atsakymo ir neradau,taigi nepykit jei kartojuosi ir uzduodu,jum juokingai atrodanciu klausimu.
ir dar vienas dalykas,kuris mane domina-girdejau,jog po motinystes atostogu,galima sugryzti i darba menesiui,padirbti,o paskui iseiti ir gauti pinigelius kazkokius.ar taip imanoma,nes tikrai,nors ir keliom valandom,bet gryzti i darba kaip ir nera galimybiu.aciu uz atsakymus 4u.gif

Jei tavo alga nesieke £117 tai tuomet moka varianta kuris yra mazesnis, tavo atveju tau turi moketi 90% algos visas dekretines... o gryzus i darba tikrai nera jokiu papildomu ismoku, nebent dirbai geroje kompanijoje ir ji tau skire koke ismoka vaiko gimimo proga ar tai duoda daugiau apmokamu dekretiniu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2009 02 02, 17:57)
Jei tavo alga nesieke £117 tai tuomet moka varianta kuris yra mazesnis, tavo atveju tau turi moketi 90% algos visas dekretines... o gryzus i darba tikrai nera jokiu papildomu ismoku, nebent dirbai geroje kompanijoje ir ji tau skire koke ismoka vaiko gimimo proga ar tai duoda daugiau apmokamu dekretiniu.. ax.gif

aciu tau uz atsakyma,vadinasi man moka teisingai,o del antro klausimo,tai gal as ne taip pasisakiau,as klausiau ne apie papildomas ismokas dirbant,bet zinau keleta vietiniu,kurios gryzo i darba menesiui ar dviem,o po to isejo ir gauna pinigelius kazkokius tai toliau,vat ir noreciau suzinoti kokius,ar imanoma taip?
Atsakyti
Sakykit, mamukai, ar Self-Employed'ai gali prašytis valstybinio buto/namo? Kaip tada su Child ir Working Tax'ais, ar kas priklauso? Direct.gov.uk man kažko nebeveikia, tai prašau jūsų patarimo. Moteris vieniša, su vaikučiais, dirba apie 4 mėn (tvarko namus privačiai).
Atsakyti