Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

QUOTE(sandralija @ 2009 02 17, 15:24)
tai reikia sugryzti padirbti ir tik tada galima gauti neapmokamas?
Turbut labai neaiskiai parasiau blush2.gif
pvz musu kompanijoje jei nesi isdirbes metu,tada tos papildomos 13 savaiciu nepriklauso,tik isdirbus metus laiko galima pasiimti,bet pranesti reikia is anksto kiek laiko atostogausi smile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif noreciau paklausti jusu tokio dalykelio ax.gif pasidariau self-employdu, kad gauti maternity allowance, nes is darbo mane ismete unsure.gif ir dabar turiu pati moketis NI, deti i saskaita po 120 svaru kas savaitele, kad matytu, kad dirbu, bet man iskilo toks klausimelis - ar man reikes moketi mokescius kokius nuo uzdirbtos sumos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(EZUIKA @ 2009 02 17, 21:26)
sveikos mergaites 4u.gif  noreciau paklausti jusu tokio dalykelio ax.gif pasidariau self-employdu, kad gauti maternity allowance, nes is darbo mane ismete unsure.gif  ir dabar turiu pati moketis NI, deti i saskaita po 120 svaru kas savaitele, kad matytu, kad dirbu, bet man iskilo toks klausimelis - ar man reikes moketi mokescius kokius nuo uzdirbtos sumos? g.gif

jeigu virsysi neapmokestinama minimuma per finansinius metus (apie 6000, kartu ir su ano darbo pajamom) - reikes susimoket mokescius kai deklaruosies balandi ax.gif aisku kazkiek tu mokesciu tau jau sumokejo darbovite, tai jei tvarkaisi pas buhalteri paskaiciuos arba is vis nurasys islaidom jei nedaug
Atsakyti
kuo daugiau idesi tuo daugiau taksu moketi reikes. o siaip parasyta kad ne maziau 30 svaru per savaite. tik nezinau ar reikia vesti invoice knygute ar ne kad tipo kazkur dirbi. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(madagaskaras @ 2009 02 18, 14:17)
kuo daugiau idesi tuo daugiau taksu moketi reikes. o siaip parasyta kad ne maziau 30 svaru per savaite. tik nezinau ar reikia vesti invoice knygute ar ne kad tipo kazkur dirbi. unsure.gif

nebutinai manrods, nes ta knygute tik del pacio zmogaus, kad darbdavys neapgautu, tipo irodymai g.gif
as tai dabar dar neinesineju, puse metu tik NI moku doh.gif inesinesiu kai pagaliau gandras atskris blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madagaskaras @ 2009 02 18, 16:17)

Knygele ar kokius bilus susijusius su darbu reikia vest butinai, nes kazkur prabuvus sel-empl. 3 metus HM revenue gali paprasyti pateikti irodymus, t.y. padaryti revizija, paprasyti jusu invoice knygos, banko isklotiniu ir kaip paskui irodysit? Kazkuriam tinklapyje net yra skyrelis lietuviu siuo klausimu. Siaip tai kaupkit visa medziaga, maza kas.
Atsakyti
QUOTE(mazaaudrute @ 2009 02 18, 03:44)
jeigu virsysi neapmokestinama minimuma per finansinius metus (apie 6000, kartu ir su ano darbo pajamom) - reikes susimoket mokescius kai deklaruosies balandi ax.gif  aisku kazkiek tu mokesciu tau jau sumokejo darbovite, tai jei tvarkaisi pas buhalteri paskaiciuos arba is vis nurasys islaidom jei nedaug

Deja virsysiu matyt neapmokestinama minimuma, nes paziurejau, kad senam darbe kaip tik uzdirbus buvau 6500 svaru, o dabar nuo gruodzio men. pasidariau self-employdu dar, tai matyt tex moket kazka dar ir valstybei verysad.gif
Atsakyti
Na, dabar i kita tema nukrypsiu..Tai va, mamytes noriu paklausti..gal kuri daret toki dalyka.. blush2.gif blush2.gif Mano darboviete dave knygele kuri vadinasi care4 CHILDCARE VOUCHERS. Per metus gali sutaupyti £1173 , tai yra tau maziau nuskaiciuos taxu ir insurance. Cia reikia uzsiregistruoti..Tai wa..gal kuri turi kanors apie tai papasakot??? mirksiukas.gif
Atsakyti
gavau is chil benifit laiska,ten net niekas nepaaskinta kas bloagai ar pan atsiunte,kad vel uzpildyt is naujo!kodel?ma advais biure uzpylde taip kaip turi buti .nesuprantu jie btaip spiceliai daro,kad neismoketi matermity ir ,kad nuo sausio nereiketu visu pinigeliu atiduot,nes atsiunte lapus kur viska uzpildyt tik ,kad ju visur paciu datos parasytos.ir net neisivaizduoju kodel pamineta geguzes menuo,jei dabar tik vasaris.....
Atsakyti
QUOTE(jurg1ta22 @ 2009 02 19, 00:24)
gavau is chil benifit laiska,ten net niekas nepaaskinta kas bloagai ar pan atsiunte,kad vel uzpildyt is naujo!kodel?ma advais biure uzpylde taip kaip turi buti .nesuprantu jie btaip spiceliai daro,kad neismoketi matermity ir ,kad nuo sausio nereiketu visu pinigeliu atiduot,nes atsiunte lapus kur viska uzpildyt tik ,kad ju visur paciu datos parasytos.ir net neisivaizduoju kodel pamineta geguzes menuo,jei dabar tik vasaris.....

tai tau gal atsiunte antra dali, del to kad is lietuvos, ten visai apie kitka ir tik keli klausimai, ir datos ten buna surasytos ranka, nes kiekviena salis skirtingai iejo i europos sajunga, lietuva - geguzes menesi jau nepamenu kuriu metu blush2.gif
Atsakyti
mamytes, kur galima pasiskaityti apie motinystes atostogas..Nes mano drauge pasake, kad dabar istatymas , kad apmoka visus metus, tai as net susigincijau...Juk tik 39 sv.apmokamos , o visos likusios iki metu, jei negryzti i darbe neapmokamos ax.gif
Papildyta:
nes kur pirmame puslapyje yra nuoroda. tai ji man neatsidaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita84 @ 2009 02 23, 23:05)
mamytes, kur galima pasiskaityti apie motinystes atostogas..Nes mano drauge pasake, kad dabar istatymas , kad apmoka visus metus, tai as net susigincijau...Juk tik 39 sv.apmokamos , o visos likusios iki metu, jei negryzti i darbe neapmokamos ax.gif
Papildyta:
nes kur pirmame puslapyje yra nuoroda. tai ji man neatsidaro  g.gif

Kurios gimdys po 2010metu balandzio,toms priklausys MA 12 men.
Atsakyti