Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

QUOTE(grin @ 2009 05 02, 14:48)
aš net nekaltinu porų, kurios spec. išsiskiria, kad didesnę paramą gautų. man tai nepriimtina, bet ir kitų neįskundinėsiu.
tai tiek teisybės tema biggrin.gif

Kokia tu fajna bigsmile.gif o kodel kiti saziningai, neapsimetinejantys ir sunkiai dirbantys tokius atseit vargsus turi islaikyti? as suprantu, kai zmogui is tikro reikia, deja dauguma su tokio poziuriu kaip tamstos -nesvarbu reikia ar nereikia, bet va pameluosiu truputeli, su vyru issiskirsiu, tada dar daugiau gausiu, taip juk nuskriaudziami tie, kuriems is tikro ta parama reikalinga, ar ne? ai nu bet ka cia, kai kurie daugiau apie teisinguma nusimano rolleyes.gif
Atsakyti
Labas grin,man atrodo,kad tu dabar del tu pasalpu labai nesiparink,nes pirma turi atvaziuoti cia,susitvarkyti dokumentus,ieskotis darbelio ir tada jau tas pasalpeles tvarkytis smile.gif CHB gausi nei metu neisdirbusi,o kitos pasalpos jau skaiciuojamos ir pagal seimos pajamas,ir turi buti isdirbus metukus.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2009 05 01, 19:49)
Kuzia, kiek laiko jau laukiat?

7men doh.gif

Is pradziu sake, kad uztruks ~16sav, dabar sake, kad maximalus tvarkymo laikas 6men. Kazi, ka sakys dar po menesio rolleyes.gif ? Gal kad ne anksciau kaip per metus laiko sutvarko child benefitus doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mazaaudrute @ 2009 05 02, 01:22)
tai ir gerai kad metus bent reikia isdirbt biggrin.gif  kas cia butu jei visiem atvaziavusiem duotu iskart pasalpas, mazdaug pagooglinu, susirandu sali kurioje didziausios pasalpos ir vaziuoju doh.gif neteisinga taip schmoll.gif

noriu pataisyti,tikrai nebutina visu metu isdirbti,kai padirbi kelis men gali klaiminti del CHB,mano mama atvaziavo sausio men,tai balandi kleiminom del CHB ir jau birzeli gavom,tada ji balandi gavo p45 is darbovietes uz tuos kelis men ir kleiminom CTC IR WTC ir po men sutvarke situs,tai va mirksiukas.gif
Atsakyti
ar tikrai pasirodė, kad labai pergyvenu dėl pašalpų? biggrin.gif tik norėjau sužinoti konkrečius potyrius dėl terminų. ir labai ačiū už pasisakiusiųjų nuomones smile.gif
pagyvensim - pamatysim, tada ir aš čia savo patirtim ateisiu pasidalinti su naujokais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambiram @ 2009 05 02, 23:21)
noriu pataisyti,tikrai nebutina visu metu isdirbti,kai padirbi kelis men gali klaiminti del CHB,mano mama atvaziavo sausio men,tai balandi kleiminom del CHB ir jau birzeli gavom,tada ji balandi gavo p45 is darbovietes uz tuos kelis men ir kleiminom CTC IR WTC ir po men sutvarke situs,tai va  mirksiukas.gif

nu tai reiksias visos vaziuokit cia, darykites pasalpas, kas atvaziuoja tam ir duoda biggrin.gif o kas ilgai dirba ir mokescius sitoj saly moka - spyga daug kur gauna doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazaaudrute @ 2009 05 03, 21:50)
nu tai reiksias visos vaziuokit cia, darykites pasalpas, kas atvaziuoja tam ir duoda  biggrin.gif o kas ilgai dirba ir mokescius sitoj saly moka - spyga daug kur gauna doh.gif  biggrin.gif

tai aisku, jei tik noras yra, tegul vaziuoja, man tai negaila rolleyes.gif ir pasalpas tegul gauna, juk ne is savo kisenes moku, o jus gal is savo, kad cia taip pykstat? g.gif
antro sakinio nelabai supratau....kokiu jums ten pasalpu neduoda?gal per daug norit? g.gif g.gif man tai viska duoda, kas priklauso, nesiskundziu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katkuta @ 2009 05 04, 10:35)
tai aisku,  jei tik noras yra, tegul vaziuoja, man tai negaila rolleyes.gif ir pasalpas tegul gauna, juk ne is savo kisenes moku, o jus gal is savo, kad cia taip pykstat? g.gif
antro sakinio nelabai supratau....kokiu jums ten pasalpu neduoda?gal per daug norit? g.gif  g.gif man tai viska duoda, kas priklauso, nesiskundziu rolleyes.gif

kalbu apie jobseekers alowance ir housing benefitus, nemanau kad cia perdaug ir kad mum jos dabar nepriklauso ax.gif
Atsakyti
konkreciai jauciasi lietuviu pavydas cia.. smile.gif
koks skirtumas ar ilgai dirbai ar ne, jei vyksti i kita sali gyventi tai ir priklauso tvarkytis kitoje salyje pasalpas..
ko cia ziuret i kitu pinigine, man tai nei kiek negaila, kad ir dirbtinai susitvarkiusiems viska..
Atsakyti
QUOTE(mazaaudrute @ 2009 05 04, 16:00)
kalbu apie jobseekers alowance ir housing benefitus, nemanau kad cia perdaug ir kad mum jos dabar nepriklauso  ax.gif

ar priklauso jums tos pasalpos, tai nei as nei kitos sio forumo dalyves jums atsakyti negali rolleyes.gif o, kad neduoda, tai tam turetu butu konkrecios priezastys, kaip pvz per dideles pajamos, per brangus bustas ir pan cool.gif jei kreipetes, jums turejo aiskiai paaiskinti, kodel nedave, jei nepaaiskino, prasykit tai padaryti, jie privalo 4u.gif
as gaudavau housing benefit seniau, bet tam buvo priezastys, vyras nedirbo, o as gaudavu tik MA, baigesi MA, baigesi ir housing benefit rolleyes.gif
del jobseeker ten atskira tema, dabar lb sunkiai ja gauna, nes pilna bedarbiu anglu, beto, kaip man aiskino, jei butume is tu saliu, kur i ES istojo kartu su anglija, mums butu taikomas kitas kriterijus, t.y., duotu pasalpa, bet kadangi mes istojom tik 2004, tai yra ivesti apribojimai del kai kuriu pasalpu ax.gif o ta income-based jobseeker priklauso kiek mokesciu sumokejai, jei neuztektinai, tai ir negausi 4u.gif
zodziu merginos, pacios zinot savo situacija ir kur kreiptis del vienokios ar kitokios pasalpos, jums bus paaiskinta ar gausit ar ne, ir niekas cia nekaltas, kad jums kazko neduoda,yra istatymai ir vsio 4u.gif nepatinka, darykit appeal, ir laukit stebuklo, galbut pasiseks 4u.gif
Atsakyti
Atvykom į anglją pas tėtuką, kuris jau 4metai čia dirba. Tik vat aš su vaikučio tėvu nesusituokus. Ir jokio darbo čia nedirbus. Vaikus 3metai. Tai kaip suprantu CHB pašalpą galėtume gauti ir pilgyti draugo vardu? O kitas? Nes pajamos tikrai nėra didelės.. O kaip dėl aukės ar darželio kompensavimo... Nuomos lengvatų.. Būsiu labai labai dėkinga už atsakymus, nes nežinau nuo ko pradėti, kur kreiptis.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(i_j_a @ 2009 05 05, 12:29)
Atvykom į anglją pas tėtuką, kuris jau 4metai čia dirba. Tik vat aš su vaikučio tėvu nesusituokus. Ir jokio darbo čia nedirbus. Vaikus 3metai. Tai kaip suprantu CHB pašalpą galėtume gauti ir pilgyti draugo vardu? O kitas? Nes pajamos tikrai nėra didelės.. O kaip dėl aukės ar darželio kompensavimo... Nuomos lengvatų.. Būsiu labai labai dėkinga už atsakymus, nes nežinau nuo ko pradėti, kur kreiptis.. 4u.gif

Pradziai perskaitykite tema ir informacija esancia joje 4u.gif
Atsakyti