Sveikos mergaites, ateina sventes, kalediniai ir naujametiniai vakareliai, darbe, su draugais, seimoje, mokykloje, darzelyje.
Kaip jus puosiates, kaip jus ruosiates ir ka sau ir savo seimai mezgate sioms sventems, pasidalinkite idejomis....
O as dar susiduriau su tokia beda, kad reikia dukryte papuosti i darzeli karnavaliniu kostiumu, ir noriu ta kostiuma numegzti pati, tik va ideju pritrukau. Mazoji mano bus OZKYTE, gal jus turite kokiu aptike kostiumu ideju.
QUOTE(FasolkosMama @ 2008 12 01, 14:27)
Sitas tai

Ozkyte maciau berods vaikisku rubeliu temoj, tokia pilka suknele ir ant kojyciu tokie uzsideda

super temele, merginos.
gal galetumet pasidalinti ir suaugusiu drabuzeliu pavyzdeliais- man kaip tik reikia animaciniu filmuku heroju drabuzeliu. ka galima butu per trumpa laika pasigaminti, jau nuo galvojimo galva sukasi

gal galetumet pasidalinti ir suaugusiu drabuzeliu pavyzdeliais- man kaip tik reikia animaciniu filmuku heroju drabuzeliu. ka galima butu per trumpa laika pasigaminti, jau nuo galvojimo galva sukasi

QUOTE(Aleksandruska @ 2008 12 01, 15:32)
cia as kriksto dukrai i darzeli lape nimezgiau
Labai grazi laputaite

Zvirble, musu seimynele bus irgi is multiko

tik nosi pakeiciau i krokodilo

o sau visai paprasta, kostimelis ir megsiu salika lb garbanota (nusiziurejau modeli SM)

QUOTE(FasolkosMama @ 2008 12 01, 14:27)
Sita boruze, tai nerialiai grazi

As saviskei bitutes suknyte neriu, kai baigsiu pasirodysim

Aleksandruska super padirbėta, labai faina

Nu jus mamos ir saunuoles
, as tai visai nenaginga nezinau kaip reiks savo ozkyte siais metais papuosti

QUOTE(jovitakamile @ 2008 12 04, 10:44)
nezinau kaip reiks savo ozkyte siais metais papuosti 

Teks i kuistukus eiti, ten rasi apie ka net pagalvojus nebutum

QUOTE(Aleksandruska @ 2008 12 01, 15:32)
cia as kriksto dukrai i darzeli lape nimezgiauhttp://s55.radikal.ru/i147/0812/9e/9e5d9cf6cee7t.jpg[/img][/url]
vau, tikra lape

gera ideja megzt is situ plaukuotu siulu, tai kaip kailiukas atrodo