Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Rocher

QUOTE(andorinha @ 2010 05 30, 20:29)
as galvoju, ar kai jus pes tarpininkes uzsakote, ar tarpininke jums irgi dovanas atiduoda? nes pas yves rocher visada dovanu duoda.

As per tarpininkes uzsisakineju, visada visos dovanos yra tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 05 31, 12:34)
As per tarpininkes uzsisakineju, visada visos dovanos yra  tongue.gif

ok, galvojau, kad jus skriaudzia ax.gif
Atsakyti
Kai pati platinimu uzsiiminejau, visada dovanas atiduodavau - ne as gi uzsisakau, tai ir dovana ne mano dirol.gif O ir kai paciai teko per tarpininke siustis, irgi dovana gavau
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2010 05 02, 12:43)

Ir dar pora pagiriamuju zodziu ramuneliu sampunui. Kvapas  wub.gif  first.gif Kvepia pievu medum, pasaka! Ir laikosi tas kvapas plaukuose ilgai, plaukai spindi auksu  wub.gif fainulis sampunas zodziu  thumbup.gif
user posted image

Aš kai jį turėjau tai man šampūnas kaip šampūnas, o vat mano mamai, kurios plaukas pats storesnis toks tai labai sakė tiko šitas smile.gif Žvilgesys man irgi buvo matomas, bet man beveik nuo visų žvilga plaukai g.gif

QUOTE(Camea @ 2010 05 08, 10:46)
Vakar antra karta nupirkau veido prausikli su ramunelem  wub.gif
man jis puikiai nuplauna visa makiaza, atgaivina oda ir nesausina jos  thumbup.gif

user posted image

Perku tokį jau n-tąjį kartą. Vienas geriausių YR gaminių thumbup.gif Be to visada užsisakinėju iš UK, nes ten dabar paskutiniu metu buvo akcija du vienetai už ~4 sv, o čia lietuvoje vienas kainuoja 20 LT berods..Kaune bent jau žiūrėjau smile.gif

QUOTE(andorinha @ 2010 05 30, 20:29)
zinote, ka slinksma? kad yves rocher truputi apgaudineja savo naujas klientes. as jau 4m esu sios fitmos gerbeja, ir dar nei sykio nepirkau ju produktu uz visa kaina. internetu kaina visada yra 50% sumazinta. ir kiek dovanu jie man prisiunte, galiu pavardinti: puodeliai, gal jau 12 vnt ju turiu, salikeliai, rankines, kremai, kveplu evidence gavau, gimtadienio proga dovanu kvepalu so elixir, tusa blakstienoms, ivairiu meginuku, medeli papuosalams kabinti, laikrodi, papuosalu... as galvoju, ar kai jus pes tarpininkes uzsakote, ar tarpininke jums irgi dovanas atiduoda? nes pas yves rocher visada dovanu duoda.

Kaip faina, kad dovanėlių duoda tiek thumbup.gif Tikra YR gerbėja su visa atributika esat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 05 08, 09:46)
Vakar antra karta nupirkau veido prausikli su ramunelem  wub.gif
man jis puikiai nuplauna visa makiaza, atgaivina oda ir nesausina jos  thumbup.gif

user posted image

O kokiai odytei jis tinkamiausias? Mano mišroka, kažin tiktų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adiva: 01 birželio 2010 - 12:34
Tą prausiklį su ramunėlėmis taip pat naudoju. Mano oda mišri, tai atsakant į paskutinį klausimą manau, kad tiktų smile.gif
O aš norėjau paklausti, per kokią tarpininkę siunčiatės? pažiūrėjau, kad siųstis daug pigiau būtų, nei pirkti Lt parduotuvėje...
Atsakyti
QUOTE(Peliutė @ 2010 06 01, 20:03)
Tą prausiklį su ramunėlėmis taip pat naudoju. Mano oda mišri, tai atsakant į paskutinį klausimą manau, kad tiktų smile.gif
O aš norėjau paklausti, per kokią tarpininkę siunčiatės? pažiūrėjau, kad siųstis daug pigiau būtų, nei pirkti Lt parduotuvėje...

Esu pasinaudojus keliu taprininkiu paslaugom, tad palyginant visas salygas ir skirtingu Yves Rocher puslapiu kainas, galiu vienareksmiskai teigti kad pigiausiai sakytis yra is Vokietijos ir per va sita tarpininke http://www.tindirindi.lt/forum/viewtopic.php?id=18426&p=1, ties kurios ir apsistojau po ilgu klaidziojimu.
Jauciu uzmetis mane dabar pomidorais user posted image
Is kremuku man pirmauja user posted image
Puikiai drekina, atstoja makiazo pagrinda, islaiko visa diena odele be blizgesio
Dar pagyrsiu sita user posted image
Veikia panasiai kaip pirmas. Abu skirti misriai ir riebiai odai.
Visai neblogai pasirode monokvapai kasdieniniam naudojimui
Vanile user posted image
Bijunas
user posted image
Laiko puikiai ir kvepia neper ikiriai, na cia jau aisku skonio reikalas user posted image
Atsakyti
hmm.. As vokiskai nemoku, bet gal tai nelabai sutrukdytu is vokiskojo psl siustis? ax.gif
Atsakyti
Pirkau pries pora geru savaiciu LT ta ramuneliu prausikli,tai buvo jam kaip tik kazkokia akcija kainavo apie 16lt.
Atsakyti
QUOTE(Adiva @ 2010 06 01, 13:34)
O kokiai odytei jis tinkamiausias? Mano mišroka, kažin tiktų  g.gif

Manau, kad tikrai tiktų. Maniškė irgi mišri smile.gif Tikra atgaiva tas prausiklis...

QUOTE(Peliutė @ 2010 06 01, 23:13)
hmm.. As vokiskai nemoku, bet gal tai nelabai sutrukdytu is vokiskojo psl siustis? ax.gif

Aš siunčiuosi per tarpininkę Agnetą, čia SM... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2010 06 01, 23:29)
Pirkau pries pora geru savaiciu LT ta ramuneliu prausikli,tai buvo jam kaip tik kazkokia akcija kainavo apie 16lt.

Pavyksta man vis užtaikyt ant akcijų, tai jau nustojau siuntinėtis irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(_mažule_ @ 2010 06 01, 19:37)
Bijunas
user posted image
Laiko puikiai ir kvepia neper ikiriai, na cia jau aisku skonio reikalas

O man sitie nelaiko unsure.gif Turiu visu rusiu (bijuna, magnolija, apelsinmedi, alyvmedi ir kt.), tai kvapai nerealiai faini, bet laiko kazkaip trumpokai mastau.gif

Beje, o del tarpininkiu, tai pritariu, kad uztaikius ant akcijos Lietuvoj, galima apsiprekinti ir cia. Bet kada ten jas besugaudysi - uzsienyje tokios "akcijos" pastoviai vyksta irnesakyk.gif
Atsakyti