Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Rocher

prieš porą mėn buvau prisisakiusi visą kalną prekių, per nuolaidas dušo gelių, skystų muilų, pylingų, tai pirmos mano prekės, bandysiu, kvapai tai visko labai skanūs blush2.gif tik nežinau, čia minusas ar pliusas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2010 09 04, 10:17)
Mano mylimiausi kvepalai is YR! thumbup.gif: Pirmaji buteliuka gavau dovanu uz savo pati pirma uzsakyma is YR, kai dar uzsieny gyvendama uzsisakinejau. Antra nusipirkau pati, nes kvapas nerealiai patiko, o ir laiko geriausiai is visu kvepalu. Jau ipusejau sita, kai baigsiu - tikrai pirksiu ir trecia.
Pas vokiecius sie kvepalai net "Klientu favoritu" ivardinti mirksiukas.gif

Turbut reiks griebti, kol jiems akcija yra biggrin.gif

QUOTE(Wika 111 @ 2010 09 04, 11:09)
Noreciau isgirsti atsiliepimu apie si krema  help.gif

user posted image

Turejau sio kremo meginukus, paieskokit temoj pasisakymo mano. Ziemai sis kremukas pats tas thumbup.gif
Atsakyti
Pagirsiu šias skutimosi putas:
user posted image
MB naudoja jau 4 flakoną, sakė geriausios, kurias yra turėjęs 4u.gif
Dabar naudoju šį:
user posted image
Kvapas neįkyrus, nesu iš labai gausiai prakaituojančių, tad man tinka ir patinka thumbup.gif
Apie šį kremą jau buvo atsiliepimų. Tai man jis pakankamai lengvas, greitai susigeria:
user posted image
Visai norėčiau dar ką nors iš tos serijos išbandyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Kere_: 04 rugsėjo 2010 - 14:51
QUOTE(Sunreja @ 2010 09 04, 14:38)
Turejau sio kremo meginukus, paieskokit temoj pasisakymo mano. Ziemai sis kremukas pats tas  thumbup.gif

o kodel butent ziemai? as kaip tik turiu atsargose toki nauja, dar neispakuota, o ir meginuka esu bandziusi, man kaip tik pasirode, kad jis toks neriebinantis...
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2010 09 04, 15:43)
Dabar naudoju šį:
Kvapas neįkyrus, nesu iš labai gausiai prakaituojančių, tad man tinka ir patinka thumbup.gif

Apie šį kremą jau buvo atsiliepimų. Tai man jis pakankamai lengvas, greitai susigeria:
Visai norėčiau dar ką nors iš tos serijos išbandyti g.gif

Kaip tik siuo metu naudoju abi priemones thumbup.gif Dezodorantas man laaabai patinka thumbup.gif

O kremuka jau desiu i saldytuva, nes saulei pasislepus mano odai reikia didesnio drekinimo... smile.gif
Nesenai pabaigiau tos serijos losjona-tonika 2in1, tiksliai nebepamenu pavadinimo... doh.gif Tai labai fainas buvo, jei jusu oda ir ziema misri, tikrai geras dalykas - rekomenduoju 4u.gif

QUOTE(andorinha @ 2010 09 04, 15:49)
o kodel butent ziemai? as kaip tik turiu atsargose toki nauja, dar neispakuota, o ir meginuka esu bandziusi, man kaip tik pasirode, kad jis toks neriebinantis...

Teisingai, jis neriebalinantis, nepalieka riebumo pojucio ant veido, bet pats yra riebokas, todel as ji naudociau tik ziema/rudeni 4u.gif
Yra tos pacios serijos serumas - irgi superinis thumbup.gif Labai gerai padrekindavo oda mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, gal kuri bandet si veido odos sveitikli, jis su smulkintais abrikosu kauliukais, uzsisakiau pabandymui

user posted image
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2010 09 10, 23:10)
sveikos, gal kuri bandet si veido odos sveitikli, jis su smulkintais abrikosu kauliukais, uzsisakiau pabandymui

user posted image

Uoj, reikejo nepirkti, stambus grudeliai grando svelnia veido oda... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 09 11, 00:14)
Uoj, reikejo nepirkti, stambus grudeliai grando svelnia veido oda...  unsure.gif

tai daznai nenaudosiu, koki karta i savaite arba net i menesi, retkarciais reikia nusveist visokias negyvas lasteles
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2010 09 11, 12:46)
tai daznai nenaudosiu, koki karta i savaite arba net i menesi, retkarciais reikia nusveist visokias negyvas lasteles

Dazniau negu 1 k i sav ir nerekomenduojama ji naudoti mirksiukas.gif Bet kaip ten bebutu, kaip veido sveitiklis, jis yra per siurkstus ir grudeliai yra per stambus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 09 11, 17:00)
Dazniau negu 1 k i sav ir nerekomenduojama ji naudoti  mirksiukas.gif  Bet kaip ten bebutu, kaip veido sveitiklis, jis yra per siurkstus ir grudeliai yra per stambus...  unsure.gif

ai bus matyt, nepatiks kunui sunaudosiu, jis tai tikrai nieko nebijos, uzsisakysiu tada svelnesni kai koki, nors atsiliepimu tai nemazai geru apie ji. Gal kas bandet koki veido odos sveitikli is yves rocher ir galetumet rekomenduot, nes jei tas nepatiks teks kitoki bandyt? Yra ten maciau dar keletas, bet daugiau kunui, veidui mazesnis pasirinkimas

gal sita kas tada bandet, kazkoks su ramunelem ir bambuko ar kokio ten velnio seklom

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liolke: 11 rugsėjo 2010 - 21:41
QUOTE(liolke @ 2010 09 11, 22:29)
gal sita kas tada bandet, kazkoks su ramunelem ir bambuko ar kokio ten velnio seklom

user posted image

Turiu ramuneliu serijos priemoniu vos ne visu ir ne po viena 4u.gif, stebuklu is ju geriau nesitiketi, bet ir zalos nepadaro - gerai minkstina, nuramina kosmetikos sudirginta odele, svelniai, neikiriai kvepia, tiesiog liuksiska nebrangia linija kasdieniam naudojimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 09 04, 16:08)
Nesenai pabaigiau tos serijos losjona-tonika 2in1, tiksliai nebepamenu pavadinimo...  doh.gif  Tai labai fainas buvo, jei jusu oda ir ziema misri, tikrai geras dalykas - rekomenduoju  4u.gif

Reikės išbandyti 4u.gif O kaip YR kvepalai, ar pakankamai gerai laiko?
Atsakyti