Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Rocher

gal turite atsiliepimu apie sias priemones?

elixir 7.9
user posted image

inositol skaistinamasis
user posted image

paakiu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi-Vian: 29 vasario 2012 - 12:17
QUOTE(Vi-Vian @ 2012 02 29, 12:17)

Kazkada turejau pirmas dvi priemones. Tai zaliasis serumas labai patiko, puikiai sudrekindavo oda. Na o antrasis kremas tai paprastas kremas, nemaciau jokio skaistesnio poveikio smile.gif
Atsakyti
O man tas ružavas inositol-kremas labai patiko thumbup.gif Pačio kremo spalva švelniai ružava ir veido oda tampa labai švelni, kaip pas kūdikį)) Rekomenduoju
Atsakyti
sveikos mergaites, jau senokai naudoju YR priemones, bet kai buvau Londone neradau firmines parduotuves, gal kas nors esat buvusi ir turit adresa?
buciau dekinga 4u.gif

tiesa, uzsisakiau is uk pries men YR, iki siol neatejo doh.gif
Atsakyti
Aš irgi bandžiau iš Voketijos užsisakyti ir per tarpininkus, bet po to vistiek užsisakiau per šį www.hamamelis.lt Kainos kaip ir Vln parduotuvei, gavau greitai ir dar dovanų ir meginių. Iš Vkt brangiai išeina, jeigu nori nedaug. Aišku jeigu perki urmu bus pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
nu bet tam hamameli kainos doh.gif kosmines, kazin, ar su siuntimu tiek sumokeciau is vokietijos...
pavyzdziui, vien tik nuo kvepalu lieka 20 lt, o jei imu 4 vnt. tai visi 80 lt. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija_1974 @ 2012 01 31, 10:48)
Labutis visiems! Nu va, parašiau čia savo užsakymą http://myshoppingclu...tuv279s-de.html dar ketvirtadienį, bet jie dar tili schmoll.gif
Papildyta:
Pas mane panaši oda, iš YR gerai tiko Active sensitive serijos kremai ir losjonai, taip pat tinka ir Pure calmille kremai

Sveikutes
O vat man Pure Calmille ir dar kazkoks, Pur Calendula jei neklystu, labai kimso poras... verysad.gif

Niekur negaliu rast internete kreminiu pudru sudeties... sad.gif Gal kuriai turinciai misria oda teko naudot? Ar nekemsa poru? Stengiuosi rinktis tokias, kad butu kuo maziau komedogenu, visokiu talku ir t.t. ...
Atsakyti
labai patiko si duso zele - kvapas, mane, kavamane, uzmusantis wub.gif geraja prasme, aisku biggrin.gif

user posted image

vis gundausi kazka is kvepalu nusigriebt - nemazai isuostytu YR kvapu labai dusiai mieli pasirode. Idomu, kaip laikosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karakum @ 2012 02 02, 11:47)
Labiausiai patiko prausiklis.  Jis su tokiais smulkiais grudeliais, bet ne sveitiklis. Labai smagiai nusiplauna veidukas, nesausina. Isigysiu didesne pakuote.

mano megstamas prausiklis. Kvapas, konsistencija, poveikis, viskas tiesiog nuostabu. wub.gif
Atsakyti
[quote=Vi-Vian,2012 02 29, 12:17]

inositol skaistinamasis
user posted image

Naudoju kremuką, nieko ypatingo, tik kad jis toks su perlamutru , tai toks atspindys gal yra ir naktinį irgi tos serijos turiu irgi nieko stebūklingo...
Atsakyti
Aš užsisakinėjau lūpų balzamą-neblogas-puikiai susigeria, bekvapis 4u.gif dušo gelia, šampūnaii-nelabai žinau ką iš jų išskirti-puikūs,mano vienam vaikui,kuris praktiškai suaugęs, jeigu netinka šampūnas -iškart pleiskanoja -šiuo atveju YR mums išsigelbėjimas-tinka visi..ir kt šampūnų jis net nebenori..Plaukai tiesa lieka gana nepaklusnūs, bet nesielektrina-ir tai gerai..Ypač fainas šampūnas mėlynos spalvos 4u.gif nu man jis pats pats 4u.gif pirkau vyrui po skutimosi kremus-superiniai 4u.gif
Atsakyti
labiausiai sios firmos megstu duso gelius
ypac
user posted image
user posted image

senai naudoja
user posted image

mamos megstamiausias
user posted image

mano
user posted image

pusseseres megstamiausias, nuima veido raudoni