Įkraunama...
Įkraunama...

Yves Rocher

Niu nenoriu buti skeptike, bet jei neklystu plaukas paauga per diena puse mm, tai per menesi apie 1,5 cm. Tai abejoju ar galima tiek mazai laiko pavartojus ampulytes pamatyti daug priaugusiu plaukuciu:) Na gal tikrai pasiseke ax.gif
Atsakyti
aciu Xanaka smile.gif

mes su sese turime YR krema Hydrospecific, Ivostil (berods taip vadinasi) nuo pirmuju rauksleliu dienini ir paakiu ir kakavos pupeliu kvapo duso zele. esame labai patenkintos ir jau renkame naujaji krepseli is YR biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau paklaust, gal kuri bande YRIA krempudra. Gal galima butu placiau: kaip laikos, kaip maskuoja, kokiai odai tinka 4u.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

As ir noriu pasisakyti, jog nesenai pradejau naudoti dienini krema YR nuo pirmuju rauksleliu ir esu laaabai juo patenkinta wub.gif
Dar turiu drekinancia kauke bei tonika su pieneliu sausai odai, gal kas bandet, pasidalinkit patirtim, nes as kol kas nepraemiau, kol nebaigiau senu priemoniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgiukasR @ 2009 04 25, 10:15)
Sveiki, norejau paklaust, gal kuri bande YRIA krempudra. Gal galima butu placiau: kaip laikos, kaip maskuoja, kokiai odai tinka 4u.gif

user posted image

Ar tu apie sita, suteikiancia svytejimo? As ja naudoju, jau ne pirma buteliuka. Viena mano mylimiausiu krempudru apskritai. Labiausiai man ji patinka del to, jog... a, geriau punktais surasysiu:

1. gerai islygina veido nelygumus (poras etc.)
2. graziai sulygina veido spalva
3. ilgai issilaiko
4. ant veido jos visiskai nesimato, ji tarsi susilieja su oda
5. veidukas su ja istikruju buna daug skaistesnis nei iprastai; graziai svyti be perlamutro

Vienintelis jos minusas, kad sviesiausias atspalvis (porcelain) nesa i geltonuma, o man reiketu i ruzavuma. Bet vasara gerai tinka man ir sitas.

Atsakyti
Neseniai pati pradejau YR naudoti (aciu mam5) - puikiai tinka ir patinka wub.gif net blizgesiai tinka, neisberia lupu 4u.gif
Isbandziau ir kapsules, labiau padejo, nei cutrin 4u.gif tikrai individualus poveikis g.gif
Man tik kyla klausimas del krempudru g.gif jos visos be apsaugos nuo saules (SPF), ar ko nepastebiu? Visur raso apie ilgai isliekancia/prisitaikancia/veido oda islyginancia, vilioja... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Spygliusss @ 2009 05 11, 15:35)
Neseniai pati pradejau YR naudoti (aciu mam5) - puikiai tinka ir patinka  wub.gif  net blizgesiai tinka, neisberia lupu 4u.gif 
Isbandziau ir kapsules, labiau padejo, nei cutrin  4u.gif  tikrai individualus poveikis g.gif
Man tik kyla klausimas del krempudru  g.gif  jos visos be apsaugos nuo saules (SPF), ar ko nepastebiu? Visur raso apie ilgai isliekancia/prisitaikancia/veido oda islyginancia, vilioja... ax.gif

o kokios kapsules?
Atsakyti
Merginos, gal kas naudojat Yves Rocher koki seruma veidui? 4u.gif Ta prasme naudoti kaip prieda prie kremuko? ax.gif Butu malonu, jei imestumet nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2009 05 11, 17:53)
o kokios kapsules?

Uj, truputi neaiskiai parasiau blush2.gif Sitos kur swiesulka paveiksliuka ikelusi buvo, plaaukams:

cia

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2009 05 11, 20:50)
Merginos, gal kas naudojat Yves Rocher koki seruma veidui?  4u.gif  Ta prasme naudoti kaip prieda prie kremuko?  ax.gif  Butu malonu, jei imestumet nuoroda  4u.gif

As naudojau seruma is ADN serijos nuo pigmentiniu demiu. Gerulis buvo, reiketu man vel ji isigyti mastau.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2009 05 11, 22:54)
As naudojau seruma is ADN serijos nuo pigmentiniu demiu. Gerulis buvo, reiketu man vel ji isigyti  mastau.gif

user posted image

O koki jis dar efekta daro, nes pas mane kaip ir nera pigmentiniu demiu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2009 05 11, 22:16)
O koki jis dar efekta daro, nes pas mane kaip ir nera pigmentiniu demiu...  rolleyes.gif

lygina odos pavirsiu, duoda skaistumo, padaro svelnesne, skatina lasteles dirbti ir regeneruoti smile.gif
Atsakyti