QUOTE(garbane @ 2008 11 28, 20:52)
tai mane labiausiai nervina nekantrus vairuotojai. Pyksetojai. Pakest as ju negaliu.
o as ju negirdziu

turiu nerealios muzikytes ir klausau ja tokiu garsu, kad dzin kas kur pypina

aisku i veidrodelius dairausi, avariniu situaciju stengiuosi nesukelineti ir siaip vazineju tvarkingai...viena karteli buvo pasitaikes toks nekantrus dede...tai spacialiai ileidinejau visus norincius issukti is salutiniu pries mane

o jis vargsas pypino ir pypino
siaip man apskritai keistas toks populiarus garsinio signalo naudojimas...per nepilnus metus kol turiu dabartine masina garso signala panaudojau gal 3 kartus
QUOTE(Katute @ 2008 12 02, 23:39)
Negaliu pernešt, kai aplenkia ir vietoj to, kad važiuotų, tai numeta greitį, arba dar geriau, tai parodo posūkį ir suka, lyg iš paskos negalėtų to posūkio privažiuot
cia jau taisykle...jei matau kad mane aplenkia is paskos vaziuojantis ir uzlenda pries mane jau stabdau po truputi
QUOTE(gaika78 @ 2008 12 03, 00:11)
Arba dar nervina kai 2 juostų kelyje sustoja,norėdami tiesiai važiuot,pirmoj juostoj,kur žalia rodyklė į dešinę sukt.Va tada tai kaip reikiant keikiuosi,nes man kaip tik į dešinę reikia,o aš stoviu iš paskos ir turiu žalio šviesoforo laukt.
o ka daryt? keista man kai viena eile pilna masinu o kita tuscia...nejauciu komplekso atsistoti priekyje

ir pacios nenervina jei reikia sukti i desine o ten masiniukai laukia tiesiai vaziuoti...juk zenklai tai leidzia
viena karta rimtai prakeikiau blondine...vaziavau savanoriu pr (vilniuj) antra juosta...is kiemo issuko kitas masiniukas ir varo skersai i mano masiniuka

gerai kad priespriesinej juostoj nebuvo masiniuku tai spejau pasitraukti...o ten sedi dvi blondines ir dazosi abi i veidrodelius ziuredamos

tokiom taip ir norisi islipus i ausi duoti