vakar supratau, kad mane labai pradėjo nervint visoki kieti motociklininkai, kuriems negalioja nei stop linijos, nei dvi eismo juostos, nei eilės ar panašiai. veržiasi į priekį ir viskas, kiečiausi. tai tada tegul nulipa nuo motociklo ir apsimeta pėsčiaisiais, taip ir sankryžas greičiau praeis, ir nervuot ir gąsdint kitų nereikės...
o dar labai nervina ir tokie pėstieji, kur jau stabdai, kad nu jau eik eik, man nereikės staigiai stabdyt, o jis dar pastovi, pažiūri į tave ir jau tada pereina tą gatvę.
o šiaip visokie jau juokučiu tapę BMW, mersai ir kitokie "elitiniai" briedai nebenervina, greičiau juokina. tik kai su ne tik niauktais langais, bet ir niauktom lempom BMW vairuoja ir be posūkių visur lenda ir užlenda, ir rikiuojasi ir šiaip, tai nervina irgi žiauria

o dar nervina mikriukai ir autobusai, kurie irgi a la visateisiai ir jiems niekas nerūpi. nervina ir kaip vairuotoją, ir kaip pėsčiąją.
bet labiausiai, turbūt, nervina mano nesugebėjimas normaliai ir natūraliai priimti kitų žmonių vairavimo subtilybių. na juk jei tas BMW vairuotojas nemoka kitaip vairuot, tai ką jau čia bepakeisi...