QUOTE(Alchemie @ 2008 12 15, 15:43)
Nu va paskutine mokslu savaite..kazkaip siuo metu prie pamoku pasodinu tik su pazadu LEGO detaliu

reikes, kazka kita bandyti galvoti..nes darosi jau visai saldainio principas.
As kazkaip pavargusi jauciuosi...nu bet cia norma, kai saule sveicia gerai, kai debesiukai, tai tingisi, taigi stumiam dieneles
taip sunku paskutine mokslo savaite

benas jau be leidimo išeina pas draugus

tai taip užjudinau, kad namo grįžo per 5 min.
ir man ir mano vaikui jaučiasi, kad saulės trūkumas, jaučiamės pavargę išsekę irzlūs

dar sloga pasigavo, tai visai vos gyvi.
nieko nesinori daryti jai galėčiau tik gulėčiau, man taip reikia saulės ir šilumos, atrodo, kad ir mano kaulai persmelkti šalčio, tamsos ir drėgmės.
vien žo greičiau kalėdos, kad dienos ilgėti pradėtų
QUOTE(mijuke @ 2008 12 15, 17:15)
Sveikos hiperaktyviu vaikiuku mamytes
As irgi auginu hiperaktyvia dukryte, kuriai dar yra misrus raidos sutrikimas, mes dabar jau lankome parasuosiamuku grupe darzelyje, bet pastebejau, kad mano dukryte pradejo skustis, kad su ja nenori draugauti vaikai. Ar jusu vaikiukai tokiu problmu neturejo?
Maniske tai labai jautriai i tai reaguoja, verkia

Nezinau kaip jai padeti. Bandziau kalbetis su aukletoja, tai ji sako, kad viskas yra gerai
Negana to, praeita vasara turejome galvos trauma (buvo istikusi koma), ir po to laiko kartais ji prisislapina i lova net ir darzelyje (cia tokia traumos pasekme, geriame vaistukus), tai po tokiu nelaimiu ji pareina namo is darzelio paluzusi, kad visi vaikai juokiasi. Ir matomai noredama apsiginti nuo vaiku pasaipu ji musasi
Nu va, ir as isikalbejau, lengviau pasidare.
dėja taip ilga laiką su mano vaiku niekas nežaidė

būdavo ir blogiau pastumdavo ir pasakydavo kad jis durnas su juo nežais. o taip skaudu tai mayti ašaros tik rieda. o vaikis toks jautrus tai ir pliekdavosi. bet vat jau trečiokas šiek tiek lengviau turi keletą draugų su kuriai pažaidžia ir tiek. dabar mažiau mušasi jau labai retai.
o kaip tavo mergytei su kalba?
sunkiausia būdavo kai jis sunkiai kalbėdavo, negalėdavo pasakyti ko nori, tai ir pykdavo, kad niekas juo nesupranta. o kalbėdavomės labai ilgai, išsinagrinėdavome visas situacija. bet padėjo tik vienas įvykis, kad nepultų muštis už menkniekį tai Alchemie berniukas, kol mes buvome susitikme tai gavo į kakta, o vaikis žino, kad mažesnių skriausti negalima, sako mama kaip skaudėjo, kai man davė į kakta, sakau, o įsivaizduok kaip tu mušiei, tai ir kitiems vaikams nepatinka, kai tu mušiesi. ir nuo tada stengdavosi daugiau kalbėtis nei muštis, aišku ne visada pavyksta, bet jau geriau.
o dėl darymo į lova, irgi darė ir visi žinojo darželyje, tiesiog kažkada kalbėjausi su vaikais ir jie suprato, kad bet kada gali ir kitiems tokia avarija nutik. nes mano vaikas dar ent pirmoje klasėje grįždavo namo iki durų ateidavo ir prišniodavo kelnias.
o tu bandei kalbėtis su darželio vaikais. paaiškinti, kad tavo mergaitė gavo trauma, kad jai reikia padėti o nesijuokti, kad jai tik pagalbos dėka išeis pagyti. vaikams labai patinka kai paprašai pagalbos, o tuo labiau jai vaikui yra buvusi trauma.