Na,ir aš čia senokai buvau. Praeitą savaitę pas neurologe buvau su vaiku. Tai jos ir paklausiau apie tuos vaistus(Concerta ir Stratera). Tai ji man pasakė,kad jie panašaus veikimo,kaip ir Tiapridalis. Beje,kai paklausiau,ar Tiapridalis iš tiesų kompensuojamas(kaip man anąkart vaistininkė sakė),tai pasakė,kad Tiapridalis kompensuojamas tik labai sunkiems ligoniams-kaip šizofrenikams. O,kadangi mano vaikas serga visai kitokią liga,tai jie mums nekompensuojami.

Beje,dar pasiūlė geriau pasikonsultuot su vaiko psichiatre apie vaistus. Ir pasakė,kad tie vaistai(Concerta ir Stratera),kad ir brangoki-bet irgi nevisiškai padeda.

Bet iš jūsų sm matau,kad jie tikrai geresni,nei Tiapridalis

Tai kitą savaite žadu pas psichiatrę eiti ir aiškintis dėl vaistų

,nes pas mus jau vaistukai eina į pabaigą. Beje,kai savaitgaly prabuvom KMUK,tai vaikas nerado sau vietos. Net po operacijos buvo gyvas kaip sidabras. O,beto anestiozologė,net neskyrė raminamų prieš operaciją,kad nesuveiktų priešingai. Nes sakė,kad tie vaistai(kurie skiriami prieš operaciją) tokius vaikus gali veikti priešingai.Tad visa laimė,kad mūsų ilgai ligoninėj nelaikė,nes vaikas labai sunkiai adaptavosi naujoj vietoj. Tad dabar tolliau gydomės namuose.