QUOTE(Viktute @ 2009 04 07, 19:11)
nei su manim, nei su aukle jis nepiesia..., o su pedagoge papiesia...
..ir uzduociu as jokiu nebeduodu...is paskutiniuju uzduociu buvo pagalba parduotuveje, kai paprasiau ji tampyti musu krepsi ant ratuku, o dukrai pavedziau padeti man su produktu dejimu i vezimeli, rezultate Deividas lakste po parduotuve, numetes mano prabangu krepsi kazkokiame skyriuje ir ta krepsi teko tampyti Sandrai. pas mane gan paprastos uzduotys - jei prisiukslinai, tai susitvarkyk, jei ka specialiai ispylei, tai nuvalyk..ir pan.
o tu su juom kartu žaidi ar užduotis atlikinėji, nes vaikus pirma reikia išmokinti, sakykime važiuoti su vežimėliu, ne lakstyti, pradžioje kartu stumti ir kartu nueiti pasiimti prekę

kad ir indus plauti paimti abiem lėkt\šte atsisukti vandenį ir su kempine plauti, paskui tegul jis vienas padaro, jei negerai vėl pakartoji parodai, ir pasakai vat taip negerai, nenusimink pabandykime dar kartą ir vat išeina ir pasidžiaugti kartu

kad ir kartu lauke nenori kad bėgtų nuo tavęs, surenk varžybas, kaip aš su benu, kas greičiau aplėks aplink aikštele taisyklingai kaip nurodei, gaus saldainį, pagirsite

na nežinau mums tai padėdavo
nes keista tavo sūnus nuostabus ir su juo galima susitarti ir ką pasakai ar paprašai padaro
QUOTE(vario @ 2009 04 07, 19:36)
As stengiuosi, kad vaikas pavalgytu stipriai ryte, iki vaisto, ir vel daug valgo vakare, po vaisto. |Dar keliasi nakti ir valgo. Taip. Tai problema
mums per mėnesį vartojimo nukrito du kilogramai

dabar ūgis 145 cm ir sveriame vos 27kg

ką man daryti :verkti: ryt atliksime visus tyrimus, žiūrėsime ką rodys