Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumas

Ne, nu ziauru... smile.gif Kasdien ejimas i soliariuma man reiskia tik viena - priklausomybe. Ir vaiksto po to tokie morkiniai biggrin.gif ziaurumelis doh.gif panos dar panos (kazkaip nebestebina jau), nu bet jau va kai bernai taip - tai nors griuk vietoj - eina toks morkinis "grazuolis". Toki pamacius belieka dairytis ne paneles salia, o draugoooo (nu manau supratot esme rolleyes.gif ). vienu zodziu kosmaras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 12 14, 17:47)
kai noriu idegt vaikstau kas antra diena- super  cool.gif

Aš kas antrą-kas trečią dieną einu smile.gif
Atsakyti
As einu 2 kartus i sav, kai jau matysis kad tikrai pasideginau tada uzteks ir vieno karto i sav, o kas antra diena vaikscioti tai nesamone ir negalima blush2.gif
Atsakyti
Kiek zmoniu tiek nuomoniu -taigi gincytis beprasmiska. Man asmeniskai patinka, kad vyras rupinasi savo isvaizda, nes pasiskaicius jusu komentarus tai i soliariumus vaiksto tik gejai... Grazus idegis yra grazu visiems. Ir jei vyrui tai svarbu-Valio, spaudziu desine. Visuomenej priimtas poziuris, kad vyras turi but siek tiek grazesnis uz bezdzione ir seniai jau nebegalioja.
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 12 15, 13:53)
Kiek zmoniu tiek nuomoniu -taigi gincytis beprasmiska. Man asmeniskai patinka, kad vyras rupinasi savo isvaizda, nes pasiskaicius jusu komentarus tai i soliariumus vaiksto tik gejai... Grazus idegis yra grazu visiems. Ir jei vyrui tai svarbu-Valio, spaudziu desine. Visuomenej priimtas  poziuris, kad vyras turi but siek tiek grazesnis uz bezdzione ir  seniai jau nebegalioja.

Mes kalbam apie skirtingus dalykus - apie oranzini ir apie rusva, lengva, subtilu odos atspalvi. Nereikia ju maisyt. Butent oranziniai berniukai ir atrodo idotiskai - tai atsitinka tada, kai prarandamas bet koks saikas ir kuno spalva tampa svarbiausiu prioritetu. Juokingai atrodo ir tiek.
Atsakyti
Saiko praradimas visada yra blogai. Tiek soliariume, tiek sporto salej ziurint i steroidinius narcizus bekilnojancius stangas pries veidrodi lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 12 15, 14:29)
Saiko praradimas visada yra blogai. Tiek soliariume, tiek sporto salej ziurint i steroidinius narcizus bekilnojancius stangas pries veidrodi  lotuliukas.gif

visiskai pritariu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2008 12 15, 07:47)
As einu 2 kartus i sav, kai jau matysis kad tikrai pasideginau tada uzteks ir vieno karto i sav, o kas antra diena vaikscioti tai nesamone ir negalima  blush2.gif

Aš irgi dabar du kartus į savaitę vaikščiosiu ax.gif Nes juk nežinojau, kad kas antrą dieną negalima smile.gif

QUOTE(juratyte26 @ 2008 12 15, 12:53)
Kiek zmoniu tiek nuomoniu -taigi gincytis beprasmiska. Man asmeniskai patinka, kad vyras rupinasi savo isvaizda, nes pasiskaicius jusu komentarus tai i soliariumus vaiksto tik gejai... Grazus idegis yra grazu visiems. Ir jei vyrui tai svarbu-Valio, spaudziu desine. Visuomenej priimtas  poziuris, kad vyras turi but siek tiek grazesnis uz bezdzione ir  seniai jau nebegalioja.

biggrin.gif drinks_cheers.gif
Kodėl toks požiūris, kad savo išvaizda tik gėjai rūpinasi, nesuprantu....
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 12 15, 21:19)
Aš irgi dabar du kartus į savaitę vaikščiosiu ax.gif Nes juk nežinojau, kad kas antrą dieną negalima smile.gif

ir tikrai uzteks idegiui islaikyti mirksiukas.gif
Atsakyti
aš pati dabar vėl po ilgos pertraukos pradėjau vaikščioti, naudoju gerą kremuką ir liuks rolleyes.gif o einu po 10min., į sacharą nes arti namų.

Gal kuri bandė SB Priceless? kaip atsiliepimai įdomu, nes pati turiu bet įdėjau kad parduodu į skelbimų lentą bet kai čia pamačiau jo kainą, pagalvojau gal pačiai reik jį panaudoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 12 15, 21:30)
aš pati dabar vėl po ilgos pertraukos pradėjau vaikščioti, naudoju  gerą kremuką ir liuks  rolleyes.gif  o einu po 10min., į sacharą nes arti namų.

Aš vakar buvau 10 minučių, naudojau kremą, bet taaaaaaaaaaip nudegiau užpakalį blush2.gif kad siaubas blink.gif blink.gif blink.gif kas svarbiausia, nudegiau tik toj vietoj, tiksliau ten, kur niekad šiaip nesideginu, kai būnu užsienyje... Juk nuogas paplūdimyje neguliu....

Tai dabar meldžiuos kad tik greičiau praeitų, nes net sėdėt sunku biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 12 15, 21:34)
Aš vakar buvau 10 minučių, naudojau kremą, bet taaaaaaaaaaip nudegiau užpakalį blush2.gif  kad siaubas  blink.gif  blink.gif  blink.gif  kas svarbiausia, nudegiau tik toj vietoj, tiksliau ten, kur niekad šiaip nesideginu, kai būnu užsienyje... Juk nuogas paplūdimyje neguliu....

Tai dabar meldžiuos kad tik greičiau praeitų, nes net sėdėt sunku  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif del to ir prisibijau gulimu blush2.gif
Atsakyti