Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos vaikams

QUOTE(gintaved @ 2007 08 28, 16:09)
O ką būtų įmanoma berniukui padovanot 11metų gimtadienio proga, kažkur norėčiau į 100lt įtilpt ax.gif

pasivazinejimas kartingais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2007 08 23, 13:46)
Ką dovanoti  berniukui 5 metų gimtadienio proga.? Labai mėgsta mašinas, bet kad jau begales turi, nebėra ką pirkti.  Kad kas originalesnio būtų ax.gif


O ar turi filmuką "Ratai"? Turėtų tikti jei neturi mirksiukas.gif , nes visi berniukai alpsta dėl jo.
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2007 08 28, 16:07)
O ar turi filmuką "Ratai"? Turėtų tikti jei neturi  mirksiukas.gif , nes visi berniukai alpsta dėl jo.


As kaip tik puskes dickiui padovanojau - tikrai vos nenualpo is laimes!!! thumbup.gif
Atsakyti
Areja mano sunaus gintadienis, jam 7 metai. As noreciau jam surengti tikrai isimintina svente. Manau puiki ideja butu surengti vakareli jam ir jo draugam 4u.gif . Tokio vakarelio vinimi turetu tapri "Pinata" (is popieriaus padaryta figura,prikimsta saldainiu , kuria vaikai dauzo lazda uzristomis akimis). Manau butu labai idomi ir unikali dovana bei puikus vakaro zaidimas, taciau klausimas kur ju gauti ir kiek jos gali kainuoti? Taip pat galvojau reiktu iskurnors isnuomoti pripuciama pili, taciau iskyla tas pats klausimas. Gal kas ka zinote?
Atsakyti
Sveikosios mielosios mamytes!!!
busim krikstateviais...

bet neisivaizduojam ka padovanoti berniukui??
visi siulo grandineles, kryziukus. bet tevai-kaip supratau pries:(

ka galit pasiulyti padovanoti, 3men berniukui

aciu begalo uz patarimus!!!!
Atsakyti
QUOTE(klaidukomamyte @ 2007 09 25, 15:24)
Sveikosios mielosios mamytes!!!
busim krikstateviais...

bet neisivaizduojam ka padovanoti berniukui??
visi siulo grandineles, kryziukus. bet tevai-kaip supratau pries:(

ka galit pasiulyti padovanoti, 3men berniukui

aciu begalo uz patarimus!!!!


Aš asmeniškai esu irgi prieš visokias grandinėles, kryžiukus, graviruotus šaukštukus ir pan. Man patinka praktiškos dovanos, taigi tokias pati perku kai reikia, o ir man atneše žaislų, drabužėlių, kuriuos mielai naudojom ir prisiminėm dovanotojus tongue.gif
Tiesiog reikėtų tėvelių paklausti - ar įdomesnis žaislas reikalingas būtų, ar striukytė ir pan. Mes gavom krikštynom nuostabiai puošnią suknutę, kurią dukra po 3 metų daaugo, tokios aš pati būčiau nepirkusi-brangu, retai teaprengsi- o kai davom dovanų, tai vestuvėse, karnavale mano mažylė buvo liaupsinama. Gerą striukytę, irgi po 3 metų gal daaugo, bet kaip buvo smagu aprengti krikštynų dovana ir leisti į darželį.
Tiesiog mažam vaikui drabužėlių dažnai ir pažįstami atiduoda, o jau paaugusiam tėveliai patys perka.
Atsakyti
Jei kas tures laiko ir noro Pinata galima pasidaryti - vienas is budu yra cia Tik puslapiukas angliskai... Bet viskas pakankamai aiskiai aprasyta.
Sis zaidimas is Meksikos ir ten zaidziamas per Kaledas, bet manau labai tinkantis ir vaiku gimtadieniui... O viduje gali buti ne tik saldainiai, bet ir smulkesni ziasliukai, o gal ir pati dovana jubiliatui (tik zinoma jei ji atspati smugiams)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 26 rugsėjo 2007 - 22:31
Na ir mes pasidalinsim kokios dovanos musu megstamiausios... biggrin.gif
Mums dabar 1,9m. apart to,kad masinas visokias labai megsta ir ji gali buti tik uz 3Lt vistiek labai mylima. Dar be galo mylim masina paspirtuka turim is Ferrari serijos(gavom dovanu per 1m. gimtadieni), jau kartais galvoju turbut atsibodo ir nesiu i rusy, bet kur tau praeina kiek laiko ir vel vazineja. Manau tokia dovana kiekvienam berniukui mazam patiktu. Kiek turime pazistamu visi patvirtina, jog tai vienas megstamiausiu zaislu ir net iki kokiu 4metuku. Sia vasara krikstijome tai nuo seneliu gavome dovanu supama arkliuka irgi be galo mylim. Va dar mes teveliai per praeitas kaledas nupirkom visas serijas Teletabiu tai irgi teveliams per gerkle lenda biggrin.gif , o mazasis vos ne kasantra diena ziuri...

Beto dabar jau ziurim tendencija, kad pradeda patikti visokie robotai ir labai megstam Lego kaladeles( cia jau tutim uzsakyma seneliams antrajam gimtadieniui 4u.gif ). Va Lego kaladeles manau tikrai gera dovana tiek mazesniam tiek didesniam ir lavina vaizduote, susikaupima ir dar visokius kitokius pojucius:)

O kartu dar pasipasakosiu kuo dziaugiasi mamyte kai gauna dovanu:
Labai patiko didelis kūdikio albumas kur galima ideti ir uzrasyti visus pirmuosius mazojo pasiekimus.
Modilinas su remeliais (ispaudem maziuko kojyte ir rankyte) maciau yra pirkti Jyske apie 50Lt


Atsakyti
o va kas del rubeliu, tai as truputi esu priekabi tai man geriau pirkti paciai. Manau geriau sveciai padovanoja zaisliukus, kurio paciai gal ir nesinoretu pirkti, nes kaip ir nelabai praktiska... Bent jau mes savo seimoje laikomes tokiu taisykliu teveliai dovanoja praktiskus dalykus,o draugai ir seneliai lepina:)
Atsakyti
bigsmile.gif
Gal galima placiau apie ta paspirtuka? Kaip jis atrodo?
Turiu isrinkti dovana 1 m. maziukui, pradejusiam vaikscioti, kazin ar tokia dovana tiktu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilko Namai: 19 spalio 2007 - 09:09
Mes savo sunui padovanojom irgi masina-paspirtuka kai jam suejo 1m.Dabar jau beveik 6m,bet laikas nuo laiko dar susirango biggrin.gif pasivezint su ta masina. Na,o kai i svecius ateina draugu,tai si masinyte atgyja.Net paslept ja kartais tenka,nes vaikai nepasidalina...
Atsakyti
QUOTE(Šilko Namai @ 2007 10 19, 10:09)
bigsmile.gif
Gal galima placiau apie ta paspirtuka? Kaip jis atrodo?
Turiu isrinkti dovana 1 m. maziukui, pradejusiam vaikscioti, kazin ar tokia dovana tiktu?


Va mes turime tokia:)
Ferrary

Tai ispradziu kol bijojo pats atsisesti ir nemokejo pasispirti tas galinis spoileris ar kaip jis ten vadinasi padarytas stumdyti masinyte, o dabar varineja per visus namus atsisedes:)
Visokiu tokiu masinyciu yra ivairiom kainelem priklausomai kokios norite nuo 35LT iki turbut 200Lt. Aisku skiriasi kaina nuo jos patvarumo ir dar nuo firmos:) Va bazeje Kaune maciau yra labai didelis pasirinkimas iki 50LT.
Atsakyti