QUOTE(KaKavine_mergaite @ 2009 04 19, 00:02)
Sveikos
po mėnesio krikšto sūnaus gimtadienis, 5 metukai sueis, bet ką su dovana daryt niekaip nesugalvoju... Matau aš jį labai retai, todėl pomėgių kaip ir nelabai žinau. Dar problema, kad jo tėvų mąstymas prasilenkia su mano, dovanos pirmiausiai vertinamos pagal piniginę vertę, bet jie gyvena mažam miestely, naujovėm nesidomi, tai svarbiausia man dovanot ne pinigais, nes tada negali įvertint sumos

Lavinamas dovanas dovanojau iki šiol, bet supratau, kad nereikalinga, kažkada dovanojau knygą "Mano pirmoji knyga" ar kažkaip panašiai, taip ir nedavė vaikui į rankas, kompaktą su pasakom ir lopšinėm taip pat klausėm tik tuo metu kai padovanojau, paskui atidavė kažkam. Tai žodžiu neišmanau ką dovanot, kad ne tik vaikui, bet ir tėvams tiktų ir duotų vaikui džiaugtis tom dovanom
5 metu vaikai alpsta del dovanu cekiu, jiems tai atrodo kazkas ohoho, zinau is savo patirties, nes jau kelis kartus dovanojom, tai tas jausmas vaikui, kad jis kazka pats gales issirinkti atrodo kazkas nepaprasto

mes viena karta dovanojom knygyno, tai gal vaikui ir nelabai dar tas knygyno pasirode, kita karta paemem Kotrynos, tai ten ir zaisliuku visokiu yra tai jam buvo super tokia dovanele