QUOTE(patricijaj @ 2009 01 25, 01:59)
Sutinku

, jei nenori "koreguotų" tai ir negausi

be to, kai nuotraukas truputy pakoreguoja, tai gal ir nieko, bet kai čia akivaizdžiai pripiešta visko..tas nurodytas fotografas/e is pateiktu pavyzdziu matos, tik su fotoshopu ir dirba...
 be to, kai nuotraukas truputy pakoreguoja, tai gal ir nieko, bet kai čia akivaizdžiai pripiešta visko..tas nurodytas fotografas/e is pateiktu pavyzdziu matos, tik su fotoshopu ir dirba...   toki meną gali ir pats namie pasidaryti..
 toki meną gali ir pats namie pasidaryti.. Tai gal galetum pasidalinti savo patirtimi su fotografais
  Tai gal galetum pasidalinti savo patirtimi su fotografais   Visgi manau, kad nemazai kuriems skambinai ir zinai daugmaz ju kainas
  Visgi manau, kad nemazai kuriems skambinai ir zinai daugmaz ju kainas  

(beje, tas pat ir su kitom paslaugom).. na mes issirinkom fotografa pagal nuotraukas, o tik paskui dėl kainytės jau derėjomės
  (beje, tas pat ir su kitom paslaugom).. na mes issirinkom fotografa pagal nuotraukas, o tik paskui dėl kainytės jau derėjomės   

laikausi tokios nuomones, kad kol neisbandziau, nei negiriu nei nerekomenduoju
  laikausi tokios nuomones, kad kol neisbandziau, nei negiriu nei nerekomenduoju   Siaip kaina nera tikrai is tu, kur 5000 kainuoja..
  Siaip kaina nera tikrai is tu, kur 5000 kainuoja..

na as ir noreciau pasidalint info su jumis. Kadangi vestuves planuoju ir as, bet dar datos tikslios nenustatem, bet fotografo jau pradejau ieskot, zinot paskui veliau kaip buna
   na as ir noreciau pasidalint info su jumis. Kadangi vestuves planuoju ir as, bet dar datos tikslios nenustatem, bet fotografo jau pradejau ieskot, zinot paskui veliau kaip buna   
   Mano drauges vestuvese buvo labai fainas fotografas, nuotraukos man asmeniskai tai labai patiko, tokios meniskos subtilios su mintim,gerai pagauti kadrai, kaip cia issireiskus
  Mano drauges vestuvese buvo labai fainas fotografas, nuotraukos man asmeniskai tai labai patiko, tokios meniskos subtilios su mintim,gerai pagauti kadrai, kaip cia issireiskus  o kaina fotografavimo berods  apie 700 lt o filmavimo apie 800 lt, jei gerai nepamenu, tai manau tikrai nedaug. Tai va po kiek laiko reiks man dar jam asmeniskai pasiskambint ir pasiklaust kas kur kaip, nes zadu pati uzsisakyt
  o kaina fotografavimo berods  apie 700 lt o filmavimo apie 800 lt, jei gerai nepamenu, tai manau tikrai nedaug. Tai va po kiek laiko reiks man dar jam asmeniskai pasiskambint ir pasiklaust kas kur kaip, nes zadu pati uzsisakyt   
   jei kam idomu zinute parasykit,  surasiu numeriuka
  jei kam idomu zinute parasykit,  surasiu numeriuka   

uzsukau ir as cia pasiskaitineti ir pamaciau zinoma varda
 uzsukau ir as cia pasiskaitineti ir pamaciau zinoma varda  sitas fotografas fotkino mano pusseseres vestuves,tai zinokit kad  ir jaunas,bet patirties jau tikrai turi ir darbai labai labai patiko
  sitas fotografas fotkino mano pusseseres vestuves,tai zinokit kad  ir jaunas,bet patirties jau tikrai turi ir darbai labai labai patiko  puske liko patenkinta ziauriai ir rezultatu ir kaina
  puske liko patenkinta ziauriai ir rezultatu ir kaina  

bet nebesusilaikiau.....kai as pamatau tokias "menines" foto is kart suvokiu - tai tikrai bus "zvaigzde".... Superstilius isigijo konkurenta
 bet nebesusilaikiau.....kai as pamatau tokias "menines" foto is kart suvokiu - tai tikrai bus "zvaigzde".... Superstilius isigijo konkurenta