Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu bendro gyvenimo su ja, bet.....

Su savo brangiausiaja draugaujam jau 2 metus beveik (gruodzio pabaigoje bus tie 2 metai). atsimenu, kai buvo praejes pusmetis po draugystes pradzios ikalbinejau, kad gyventumem kartu, ilgai sios minties nepaleidau, taciau gerai apsvarste abu nutarem, kad dar per anksti, nes tada jin net darbo neturejo, o beto abu mokomes, tai butu sunkoka.
Pries pora men bendrai nutarem, kad eisim gyvent kartu tik tada, kai ji ras normalu darba, bei bus pasibaiges bandomasis. Na, gal ir kvailas susitarimas, bet turet pastoviu pajamu gyvenimui reikia. smile.gif
Darba ji jau turi, bandomasis irgi i pabaiga eina, pradejau vel pletot ta gyvenimo kartu klausima ir pastebejau, kad entuziazmas is jos puses kazkur pradinges doh.gif
Jeigu konkreciai as jai siulau eit kartu gyvent i nedideli butuka atskirai nuo visu. Butas yra mano tevu, jie nepriestarauja, o beto, tektu moketi tik komunalinius. Kadangi abu dirbam, dideliu isipareigojimu neturim, tai gautusi visai normaliai.

O dar neseniai Jos seimoje taip gavosi, kad jos tevai issikrausto kitur neuzilgo, o vietoj tevu atsikrausto jos sese su vaiku. Tai taip gaunasi, kad tame bute gyvens mano brangiausioji, jos vyresne sese su savo bernu, ir dar viena vyresne sese su vaiku Na viskas kaip ir gerai, saunu, bet jin man ir sako, kraustykis pas mane, gyvensim visi kartu.... doh.gif

Tiesa pasakius, man si mintis nepatinka, kad ir kaip gerai as sutariu su jos seima, kad ir kokie mieli man tie zmones butu, bet kas man nepatinka, kad as ten nesijausciau savas, nieko savo mes ten neturetumem, nei asmeninem erdves, nei intymumo nei dar ko panasaus...

Kai pasiulau kraustytis tik kartu i ta butuka, tai atsisako motyvuodama, kad gal pinigine prasme bus sunkiau, ir dar, kad mano motina mus kontroliuotu doh.gif prie ko cia tai, taip ir nesupratau, na gal del to, kad dabar mano motina nuolat MAN aiskina, kad as nedavalgau, nedamiegu ir pan, bet tokia jin jau yra, tai nekreipiu demesio.

Tai vat, ir niekaip negaliu nieko suprast sioje situacijoje....jin nenori kartu i ta buta, as pas ja irgi nesiverziu...Gal ji tikrai nenori, ir tik susigalvoja priezasciu?

P.S. ta pati buvau parases vienos merginos temoje, bet pagalvojau, kad negraziai isibroviau i svetima tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2008 12 04, 16:00)
Su savo brangiausiaja draugaujam jau 2 metus beveik (gruodzio pabaigoje bus tie 2 metai). atsimenu, kai buvo praejes pusmetis po draugystes pradzios ikalbinejau, kad gyventumem kartu, ilgai sios minties nepaleidau, taciau gerai apsvarste abu nutarem, kad dar per anksti, nes tada jin net darbo neturejo, o beto abu mokomes, tai butu sunkoka.
Pries pora men bendrai nutarem, kad eisim gyvent kartu tik tada, kai ji ras normalu darba, bei bus pasibaiges bandomasis. Na, gal ir kvailas susitarimas, bet turet pastoviu pajamu gyvenimui reikia. smile.gif
Darba ji jau turi, bandomasis irgi i pabaiga eina, pradejau vel pletot ta gyvenimo kartu klausima ir pastebejau, kad entuziazmas is jos puses kazkur pradinges doh.gif
Jeigu konkreciai as jai siulau eit kartu gyvent i nedideli butuka atskirai nuo visu. Butas yra mano tevu, jie nepriestarauja, o beto, tektu moketi tik komunalinius. Kadangi abu dirbam, dideliu isipareigojimu neturim, tai gautusi visai normaliai.

O dar neseniai Jos seimoje taip gavosi, kad jos tevai issikrausto kitur neuzilgo, o vietoj tevu atsikrausto jos sese su vaiku. Tai taip gaunasi, kad tame bute gyvens mano brangiausioji, jos vyresne sese su savo bernu, ir dar viena vyresne sese su vaiku  Na viskas kaip ir gerai, saunu, bet jin man ir sako, kraustykis pas mane, gyvensim visi kartu.... doh.gif

Tiesa pasakius, man si mintis nepatinka, kad ir kaip gerai as sutariu su jos seima, kad ir kokie mieli man tie zmones butu, bet kas man nepatinka, kad as ten nesijausciau savas, nieko savo mes ten neturetumem, nei asmeninem erdves, nei intymumo nei dar ko panasaus...

Kai pasiulau kraustytis tik kartu i ta butuka, tai atsisako motyvuodama, kad gal pinigine prasme bus sunkiau, ir dar, kad mano motina mus kontroliuotu doh.gif    prie ko cia tai, taip ir nesupratau, na gal del to, kad dabar mano motina nuolat MAN aiskina, kad as nedavalgau, nedamiegu ir pan, bet tokia jin jau yra, tai nekreipiu demesio.

Tai vat, ir niekaip negaliu nieko suprast sioje situacijoje....jin nenori kartu i ta buta, as pas ja irgi nesiverziu...Gal ji tikrai nenori, ir tik susigalvoja priezasciu?
P.S. ta pati buvau parases vienos merginos temoje, bet pagalvojau, kad negraziai isibroviau i svetima tema smile.gif

dabar as isibrausiu i tavaja lotuliukas.gif
man atrodo kad ji dar nenori gyventi kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
klausimas - kiek metu abiems? kokie ateities planai?
Atsakyti
QUOTE(Plakanti_sirdis @ 2008 12 04, 16:02)
dabar as isibrausiu i tavaja  lotuliukas.gif 
man atrodo kad ji dar nenori gyventi kartu  mirksiukas.gif

Kiek as ja pazystu, man atrodo, kad ji tiesiog bijo issikraustyt, nenori palikt namu, seimos....As suprantu, kad tai sunku, bet...
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2008 12 04, 16:04)
klausimas - kiek metu abiems? kokie ateities planai?

Abiem po 22. Nei daug, nei mazai biggrin.gif
Ateities planai: baigt mokslus kartu, iskelt vestuves mazdaug uz 4-5 metu. Cia labai primityviai pasakiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2008 12 04, 17:06)
Abiem po 22. Nei daug, nei mazai biggrin.gif
Ateities planai: baigt mokslus kartu, iskelt vestuves mazdaug uz 4-5 metu. Cia labai primityviai pasakiau smile.gif

nematau reijkalo skubet keltis gyvent kart- spesit dar ax.gif po 4-5 metu neiasku kas bus rolleyes.gif kol kas labai grazu susitikinet pasimatymams ax.gif kartu savaitgali praleist ar panasiai rolleyes.gif
be to, pasidomekit, ar neturi kokios mociutes, kuri pagyvenusia su vaikinu mergina laiko jau pdaeveta - geriau kasdien susitikus devetis nei kartu gyvenant. ax.gif
o as jos vietoj irgi nesikelciau - buitis yra buitis rolleyes.gif pasidaro nuobodu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 12 04, 16:10)
nematau reijkalo skubet keltis gyvent kart- spesit dar  ax.gif  po 4-5 metu neiasku kas bus  rolleyes.gif  kol kas labai grazu susitikinet pasimatymams  ax.gif  kartu savaitgali praleist ar panasiai  rolleyes.gif
be to, pasidomekit, ar neturi kokios mociutes, kuri pagyvenusia su vaikinu mergina laiko jau pdaeveta - geriau kasdien susitikus devetis nei kartu gyvenant.  ax.gif
o as jos vietoj irgi nesikelciau - buitis yra buitis  rolleyes.gif  pasidaro nuobodu  ax.gif

Jos atveju buitis bet kokiu atveju bus, tik cia klausimas ar su manim, ar su sesem smile.gif
Buitis gal ir yra buitis, bet viskas priklauso nuo zmogaus ir kaip jis reaguoja i ta buiti.
Atsakyti
As taip pat siulau neskubeti...ir kuo maziau apie tai jai kalbesi, tuo geriau. Jei nores pati apie tai prabils... O kolkas dziaukites pasimatymais ir galimybe ne visas naktis praleisti vienoje lovoje. O po poros metu galesit galvot ar eit gyvent kartu ar ne.
Jei dabar eisit tai tikrai nebus gerai, esat dar jauni ir per anksti pasijusit uzspausti buities...

P.S. Siaip sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2008 12 04, 17:15)
Jos atveju buitis bet kokiu atveju bus, tik cia klausimas ar su manim, ar su sesem smile.gif
Buitis gal ir yra buitis, bet viskas priklauso nuo zmogaus ir kaip jis reaguoja i ta buiti.

su sesem jos buitis jau apsislifavusi ax.gif ir tikriausiai nekyla nesutarimu, kuris indus plaus, o jei kyla, tai nesutarimai lovoj netrukdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2008 12 04, 18:15)

Butis namie pas tevus ar seses, visai kitokia...O va jau su mylimu zmogumi...visiskai kitaip...
Atsakyti
QUOTE(amazonke @ 2008 12 04, 16:16)
As taip pat siulau neskubeti...ir kuo maziau apie tai jai kalbesi, tuo geriau. Jei nores pati apie tai prabils... O kolkas dziaukites pasimatymais ir galimybe ne visas naktis praleisti vienoje lovoje. O po poros metu galesit galvot ar eit gyvent kartu ar ne.
Jei dabar eisit tai tikrai nebus gerai, esat dar jauni ir per anksti pasijusit uzspausti buities...
P.S. Siaip sekmes jums  4u.gif

Dziaugtis galimybe ne visas naktis praleist vienoje lovoje? O kame cia dziaugsmas, ar galeciau paklaust? smile.gif
Beto, mes ir taip miegam vienoje lovoje, nes nakvojam viens pas kita pasikeisdami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 12 04, 18:17)
su sesem jos buitis jau apsislifavusi  ax.gif  ir tikriausiai nekyla nesutarimu, kuris indus plaus, o jei kyla, tai nesutarimai lovoj netrukdo  biggrin.gif

va va ta ir noriu pasakyt...po indu nesuplovimo ar pan. pyktis ir i lova ateis...
Papildyta:
QUOTE(jaspis @ 2008 12 04, 18:18)
Dziaugtis galimybe ne visas naktis praleist vienoje lovoje? O kame cia dziaugsmas, ar galeciau paklaust? smile.gif
Beto, mes ir taip miegam vienoje lovoje, nes nakvojam viens pas kita pasikeisdami smile.gif

As tau galiu pasakyt tik viena...esi isimylejes iki ausu ir nematai, kad tavo brangiausioji dar ne iki tiek...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amazonke: 04 gruodžio 2008 - 16:20
QUOTE(amazonke @ 2008 12 04, 16:20)
va va ta ir noriu pasakyt...po indu nesuplovimo ar pan. pyktis ir i lova ateis...
Papildyta:
As tau galiu pasakyt tik viena...esi isimylejes iki ausu ir nemetai, kad tavo brangiausioji dar ne iki tiek...

As gal Jums pasirodysiu keistas, taciau suplauti indus, arba pagaminti valgyt abiem, man problemu nesukelia ne trupucio.
Atsakyti