Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu bendro gyvenimo su ja, bet.....

QUOTE(jaspis @ 2008 12 04, 17:34)
Klausykit, tai Jus pati viska suvedete i buities darbus, namu tvarkyma ir pan. Toks jausmas, kad daugiau namuose, kartu gyvenant ner ka veikt, tik namus tvarkyt ir indus plaut.

na negi kiaulyne romantinsies? arba neskalbtos patalynes lovoj vartysies?
namuose butiis yra labai uzknisanti - tai yra nesutarimu priezastis Nr.1 cool.gif
Atsakyti
QUOTE(amazonke @ 2008 12 04, 16:37)
As tave noriu tik atvest i prota, kad tavo brangioji dar to nenori...bet nesakau, kad nenores po metu ar daugiau...jei kitas zmogus nenori taip skubet, tai gal susimastyk, kad reik palaukt...
Papildyta:
Siaip linkiu jums sekmes ir parasyk vis kaip ten jums sekas  bigsmile.gif ...

Gali but, kad realiausia priezastis yra tiesiog nenoras...
O kaip mum seksis sioje srityje, tai dar parasysiu neuzilgo. smile.gif
Atsakyti
O negali taip būt, kad merginos tėvai ar seneliai kokie nors labai religingi ir į gyvenimą "susimetus" labai nepalankiai žiūri? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2008 12 04, 16:47)
O negali taip būt, kad merginos tėvai ar seneliai kokie nors labai religingi ir į gyvenimą "susimetus" labai nepalankiai žiūri? rolleyes.gif

Ne, taip nera, be jos tevai turi dar tris dukras, taip, kad prisiziureje visko yra biggrin.gif
Atsakyti
Nenori ir nereikia mirksiukas.gif

Kur tu skubi, juo labiau, kad kai pats minėjai vienoje lovoje miegat, o šeimos kūrimas planuojamas tik po 4-5 metu, o ką gyvenimas kartu tai ne šeima g.gif

Esat jauni , labai jauni ar jum tikrai reikia buities rūpečių, o jie netik išplauti indus ar pagaminti valgį, bet ir bendri pirkiniai, pajamų paskirstymas....................

be pigu tau kalbet gyvenat pas tėvus, kai apie kaikuriuos dalykus net nenutuoki , kad jie yra arba, kad jų reikia.
Gal pirmiau pabandyk vienas tam bute pagyventi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2008 12 04, 19:21)
Nenori ir nereikia  mirksiukas.gif

Kur tu skubi, juo labiau, kad kai pats minėjai vienoje lovoje miegat, o šeimos kūrimas planuojamas tik po 4-5 metu, o ką gyvenimas kartu tai ne šeima  g.gif

Esat jauni , labai jauni ar jum tikrai reikia buities rūpečių, o jie netik išplauti indus ar pagaminti valgį, bet ir bendri pirkiniai, pajamų paskirstymas....................

be pigu tau kalbet gyvenat pas tėvus, kai apie kaikuriuos dalykus net nenutuoki , kad jie yra arba, kad jų reikia.
Gal pirmiau pabandyk vienas tam bute pagyventi  mirksiukas.gif

Pritariu 100% thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2008 12 04, 17:21)
Nenori ir nereikia  mirksiukas.gif

Kur tu skubi, juo labiau, kad kai pats minėjai vienoje lovoje miegat, o šeimos kūrimas planuojamas tik po 4-5 metu, o ką gyvenimas kartu tai ne šeima  g.gif

Gal pirmiau pabandyk vienas tam bute pagyventi  mirksiukas.gif

Aciu uz nuomone ir patarimus.
Tikriausiai as esu jaunas ir Jusu akimis ziurint - kvailas, bet toks jau as esu, toks mano supratimas, jausmai ir norai. Bent jau kol kas biggrin.gif
Man, po zodziu seima, yra daug daugiau negu ziedas ant pirsto, gyvenimas butuke susimetus.
Taip, esam jauni, gal net labai jauni, zinau, kad visko dar bus, bet turit suprast kaip buna, kai veikia tas vidinis "noriu sito, negaliu be sito". Taip man ir yra.
Taip, pas tevus as tik nakvoju, nes "gyvenu" darbe bei universitete. ir kalbu gal but naiviai ir kvailai, bet nebenoriu gyvent tevu bute daugiau. Ne del to, kad tevai blogi, ar kad nesutariu su jais, o tiesiog todel, kad noriu statyt savo gyvenima.
Tikriausiai taip ir bus, kad kol kas gyvensiu vienas tame bute smile.gif

P.S. Vakar pasikalbejau su Ja apie visa sia situacija. Gerai, kad paklausiau, suzinojau daugiau, nors ir nebuvo labai malonu girdet tai, ka sake smile.gif
Ji pasake, kad bent jau kol kas, nenori su manim kartu gyvent pastoviai, bet kartais nakvot kartu sutinka, bet ne pastoviai doh.gif Ka jau bepadarysi, gi nepriversi. Nors tai isgirdes pasijauciau sumautai (bet tai tik del mano pacio isitikinimu ir supratimo).
Tai vat, kaip ir baigta istorija kuriam laikui.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2008 12 05, 12:57)
Ji pasake, kad bent jau kol kas, nenori su manim kartu gyvent pastoviai, bet kartais nakvot kartu sutinka, bet ne pastoviai doh.gif  Ka jau bepadarysi, gi nepriversi. Nors tai isgirdes pasijauciau sumautai (bet tai tik del mano pacio isitikinimu ir supratimo).

Gal ji truputį manipuliuoja? T.y. nori netiesiogiai pasakyti: gyvenimas kartu - tik po vestuvių, nori mane matyti kasdien - pasipiršk" tongue.gif (Patarimas - pasiūlyk susižadėti, taip rimtai, gal su kunigu ir sidabriniais žiedeliais - gal ji nuomonę pakeis?)

Gal bijo (ir pagrįstai), kad gyvenant kartu rutina atvėsins jausmus (iš Tavo pusės ar iš jos pusės), gal bijo, kad nusibos Tau? (Mano asmeninė nuomonė - draugystė - tai skrajojimas virš žemės, romantika, žvakės, vynas, netikėti pasimatymai ir staigmenos. O buitį, neplautus indus, purvinus apatinius ir grindų skudurą geriau palikti santuokai. Tada susituokus bent bus ką prisiminti bigsmile.gif )

Arba, gali būti, kad nėra tikra dėl savo jausmų ir nori atrodyti laisva ir neįsipareigojusi - dėl viso pikto, jei sutiktų kitą kandidatą.

Gal dar kokie asmeniniai principai...

Esi teisus - norėti nepriversi. Bet priežastį išsiaiškinti aš bandyčiau - pačiai būtų lengviau.
Atsakyti
Aš asmeniškai, puikiai suprantu tą merginą.
Pirmiausia, kad dar labai jauna..
Antra, vedybos planuojamos po 4-5 metų, bet tai nereiškia, kad jos bus..

O jau kažkurioje temoje esu minėjusi, kad gyvenimas susimetus - labai patogus dalykas vyrams.

Norit kartu dalintis buitimi - tuokitės, nenorit - tada džiaukitės pasimatymais.
Pažaisti namus ir šeima tikrai dar spėsit. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2008 12 05, 13:16)
Gal ji truputį manipuliuoja? T.y. nori netiesiogiai pasakyti: gyvenimas kartu - tik po vestuvių, nori mane matyti kasdien - pasipiršk"  tongue.gif (Patarimas - pasiūlyk susižadėti, taip rimtai, gal su kunigu ir sidabriniais žiedeliais - gal ji nuomonę pakeis?)

Gal bijo (ir pagrįstai), kad gyvenant kartu rutina atvėsins jausmus (iš Tavo pusės ar iš jos pusės), gal bijo, kad nusibos Tau? (Mano asmeninė nuomonė - draugystė - tai skrajojimas virš žemės, romantika, žvakės, vynas, netikėti pasimatymai ir staigmenos. O buitį, neplautus indus, purvinus apatinius ir grindų skudurą geriau palikti santuokai. Tada susituokus bent bus ką prisiminti  bigsmile.gif )

Arba, gali būtinėra ti, kad kra dėl savo jausmų ir nori atrodyti laisva ir neįsipareigojusi -  dėl viso pikto, jei sutiktų kitą kandidatą.

Gal dar kokie asmeniniai principai...

Esi teisus - norėti nepriversi. Bet priežastį išsiaiškinti aš bandyčiau - pačiai būtų lengviau.

Pasipirš? Tai aš jai ir pasipiršęs jau...tiksliau pasižadėjau biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Sharlotte @ 2008 12 05, 18:39)
Aš asmeniškai, puikiai suprantu tą merginą.
Pirmiausia, kad dar labai jauna..
Antra, vedybos planuojamos po 4-5 metų, bet tai nereiškia, kad jos bus..

O jau kažkurioje temoje esu minėjusi, kad gyvenimas susimetus - labai patogus dalykas vyrams.

Norit kartu dalintis buitimi - tuokitės, nenorit - tada džiaukitės pasimatymais.
Pažaisti namus ir šeima tikrai dar spėsit. mirksiukas.gif

O kodėl Jūs viską ispraudžiate į tokius siaurus rėmus? Kodėl manote, kad jei jauna, tai gyvent susimetus nėra gerai?
Taip, vedybos planuojamos po 4-5 metu, ir tai tikrai nereiškia, kad jos bus, bet taip pat nereiškia, kad jos negali būt iškeltos anksčiau, gyvenime daug kas labai greitai keičiasi.
Ir patikėkit, tikrai ne dėl patogumo sau aš noriu kartu gyvent, dar nesu toks savanaudis biggrin.gif

Bet kas keisčiausia, kad visai neseniai, prieš mėnesį kokį, ji kalbėjo visai kitaip. Ir džiaugėsi baisiausiai susiradus darbą, nes pati sakė: "dar vienas žingsnis link bendro gyvenimo kartu". O dabar staigiai pasikeitė. Nekaltinu jos niekuom, tiesiog man svarbiausia yra suprast dėl ko taip yra.
O kol kas, palauksiu, tegu viskas teka sava vaga, kaip bus taip.... Nors ir turiu pamint visus savo principus, užzlopint norą, bet pažiūrėsim kas iš to gausis.
Bet kokiu atveju dėkoju visiems už išsakytas mintis bei patarimus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaspis: 05 gruodžio 2008 - 19:10
laba, nezinau ar aiskiai issidestysiu, bet galiu pabandyt smile.gif
Abiem po 22 metus, ok. nei daug, nei mazai. Buitis, indai, patalyne, nesudarys jokiu problemu, jei abu nores buti kartu ir visu tuo dalintis.
teko gyvent su dviem vyrais, su vienu isejau, kai man buvo 19, o su kitu kai 23, o jam 22. Tokiu buitiniu dalyku, nesamoniu, nekildavo. Ir tikrai, kai gyveni atskirai, yra visai kitaip, o va, kai teko is nuomojamo staigiai iseit, ir issikraustem pas mano mociute, tada ir prasidejo, bet ne buitiniai, o kitokios nesamones, todel ir patapo jis ex..
Rutina? bet tai ir yra didzioji gyvenimo dalis, tik mes jau ta zodi rutina paverte siaubu esam..
Is cia man regis, mergina nelabai nori eiti gyventi su TAVIM, galbut bijo isipareigojimu, kad teks kazka ir paciai padaryt, ir susitvarkyt ir valgyt padaryt, galbut jai dar to nereikia, tiesiog jai dar labai patogu, kaip yra..
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2008 12 06, 13:44)

Abiem po 22 metus,.
teko gyvent su dviem vyrais, su vienu isejau, kai man buvo 19, o su kitu kai 23,

atsiprasau uz klausima,bet tai kiek jums metu galutiniame variante? tongue.gif
Atsakyti