QUOTE(Julijasha @ 2009 03 30, 12:12)
Gal kas daresi namuose kambari-garderoba is ikejos pax sistemos? Kazkaip ziuriu lenku puslapi labai mazas pasirinkimas ir nera programos, su kuria galima paciam sudet lentutes ir.t.t
O gal kokia kita sistema naudojot?
Naudoju sita sistema, esu patenkinta, visus karkasus turime ir lentyneles. Man tai super, nieko nereikejo atskirai surinkineti. Pirmame aukste visa spinta PAx, dar dvi drabuzines laukia savo eiles, reikia susirinkti.
As audojau popieriaus lapa, matai ka turi, matai savo ishmatavimus ir paisai. Dar kazkur buvome rade atrodo rusishkame psl. jau paurostus sabloniukus tu spintu, gal tiktu kas
Jeigu sugebeisu atkasti ta faila idesiu arba atsiusiu nuoroda
Papildyta:
QUOTE(balandele1 @ 2009 03 30, 17:13)
Jeigu Kaune galiu parvezti, planuojame lekti artimiausiu metu
Kadangi tema apie IKEA kokybe pasisakysiu. Pa smane namuose labai daug ju baldu:
valgomojo stalas, kedes, vonios spinteles, vaiku baldai visi IKEa, PAX sistemos, miegamojo lova.
VIenintelis dalykas kas akivaizdziai nelabai tai batu lentyna tokia su nuolydziu, labai jau plona skarda, vaikai prisedo ir nulenke, bet as taip pat sekmingai ja atlenkiau ir toliau laikosi

. Bet tokia jau labai plona. Taciau paziurejus i kaina mane viskas tenkina
bandysiu rasti laiko ir surasti savo turimu daiktu nuoroda IKEA psl. Galesite daugmaz drasiau rinktis, nes kol kas esu labai patenkinta kokybe bendrai visais daiktais.