Įkraunama...
Įkraunama...

iki ir po 5menesiuku

as su ex draugavau 3metus 3men ir 2savaites biggrin.gif o su vyreliu si menesi 3metai,kaip kartu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulita @ 2008 12 06, 00:29)
aš irgi... biggrin.gif

Nu ir buna gi sutapimu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2008 12 06, 00:28)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  matai as paslaugi primenu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
na bet jau mamytes wub.gif  grazuoles jus visos 4u.gif  o lialiukai tai is viso wub.gif maniske nemiega, plika dubce biggrin.gif

taip taip,ka be taves daryciau biggrin.gif maniskis tai lyg miega,bet po skiepo neramumai ji kankina schmoll.gif
Atsakyti
Va dbr mes su dukryte pasirodysim blush2.gif wub.gif user posted image
Atsakyti
graaaazios biggrin.gif 4u.gif cia musu temelej visos grazios mamyyes,jau nekalbant apie leliukus blush2.gif
jei ten vestuvinis ziedas,tai labai panasus i mano g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrioke: 05 gruodžio 2008 - 23:35
QUOTE(Velivija @ 2008 12 05, 23:30)
Nu ir buna gi sutapimu... biggrin.gif

aha... lotuliukas.gif
Atsakyti
paulita,kiek gustukas sveria ir koks ugis?mes siai dienai 63cm,7400g.per menesi vienas cm ir 900gramu.
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 06, 00:31)
taip taip,ka be taves daryciau biggrin.gif maniskis tai lyg miega,bet po skiepo neramumai ji kankina schmoll.gif

Pasiskiepijot?o mes tik po gruodzio 10, nes sloga turejom neskiepijo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulita @ 2008 12 06, 00:29)
aš irgi... biggrin.gif

Beje,ta pacia diena,kai gime tavo Gustukas,tik pries zymiai daugiau metu,yra gimes dar vienas mano buves kavalierius biggrin.gif ,buvau jo pirmoji meile wub.gif ,bet as nutraukiau musu draugyste,jis po kurio laiko vede,susilauke vaikucio,o mes vis dar palaikem rysius,bet tik draugiskus(tikrai).Geras,nuosirdus zmogus...Tai va,gal visi ta diena gime tokie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 05, 23:37)
paulita,kiek gustukas sveria ir koks ugis?mes siai dienai 63cm,7400g.per menesi vienas cm ir 900gramu.

o mes 69cm ir 9,3g... per menesį 3,5cm ir 2kg gavos....
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2008 12 06, 00:37)
Pasiskiepijot?o mes tik po gruodzio 10, nes sloga turejom neskiepijo doh.gif

aha,ir kaip visad i petuka g.gif gydytoja pagyre,sake per menesi labai sustiprejo mazius smile.gif
oho,mus ziuriu ugiu visi lenkia blush2.gif
beje,liepe kraujuka mums pasidaryti,nes sakiau,kad neramus,tai sake del mazakraujystes taip gali buti...ar cia labai baisi liga? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrioke: 05 gruodžio 2008 - 23:41
QUOTE(Ausrioke @ 2008 12 06, 00:37)

bet kokie saunuoliai thumbup.gif kaip svoris auga,kad mums taip ax.gif
as irgi su buvusiu draugiskai bendraujam, nes abu jau seimas sukure ir aciu dievui, abu laimingai thumbup.gif
Atsakyti