Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių namučiai

QUOTE(vdapr @ 2008 12 18, 08:19)
LAbas rytas
ankstyva...  bigsmile.gif

ugu - žemynos ritmu gyvenu biggrin.gif
QUOTE(zydrute @ 2008 12 18, 10:43)
as irgi Housa vakar ziurejau,po nelaimes negaledavau,per daug prisiminimu uzplusdavo verysad.gif

jus man sakykit, nejau idomus tas hausas... niekad nežiūriu... miegu tokiu laiku blush2.gif
Atsakyti
labas rytas!!! buvom vakar spektakli ,, audra,, pagal sekspira. labai smagei praleidom laika!!!
ka jus?
jeinu pasiskaityt ka pripliurpet!!!
Atsakyti
Labasrytas mergaites,sventes vis arteja arteja ax.gif
Atsakyti

Laba visoms smile.gif .

Mažę užmigdžiau, valgyt verdu - laukiu vėlai vakare vyro grįžtančio - nuo sekmadienio nemačius smile.gif _ o ryt į gaisrinę...

Apie šildymą kalbėjot - blink.gif nu ir kainos..... Mes vasarą nusipirkom malkų už 800 Lt vyras supjovė, sukirto, aš sunešiau - minimum dviems metams apie šildymą galvot nereikia. ( dar kitąkart iš gaisrinės parsiveža briketųkeletą blush2.gif ) .
QUOTE(STT @ 2008 12 18, 10:21)
jus man sakykit, nejau idomus tas hausas... niekad nežiūriu... miegu tokiu laiku blush2.gif

Labai įdomu. bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos visos.
aha kainos visus dabar aukstos. mes su vyru irgi tik ziurim, kad uztektu susimoket paskola, sildyma, elektra. kazkaip jokiu isejimu nebereikia sad.gif.
anglijoj, krize dar tik prasidejus manau. sausio pradzioj uzsidaro vienas is didziausiu parduotuviu tinklu, bedarbiu yra 2 milijonai. kazkaip visai nekaip viskas.

mes siandie su eliza buvom aplankyti musu angeliuko kapo. man tai buvo didele kelione. vaizavom 4 val, eliza ir miegojo ir verke ir vel gerai buvo. po praeitos nakties sapno jauciau, kad reikia nuvaziuot, nes labai seniai buvau. dabar manau gelesiu ir kaledas svesti smile.gif. palikau maziukui gelyciu ir zvakute, liudna, bet kazkaip ramiau dabar.
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 12 18, 10:23)
labas rytas!!! buvom vakar spektakli ,, audra,, pagal sekspira. labai smagei praleidom laika!!!

Smagu. Senokai bebuvau jau kokiam spektaklyje. Užsirašėm kolegos sausio vidury Vilniun į Keistuolių teatro spektaklį. rolleyes.gif
Atsakyti
mergaires kuri tema atidarot? neturiu as laiko blush2.gif
Atsakyti
Pamėginsiu. Vyro vis tiek dar nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 18, 18:03)
Pamėginsiu. Vyro vis tiek dar nėra smile.gif

nauja tema http://www.supermama...howtopic=388839
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti