Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis"kaktusas

QUOTE(Jonavietis @ 2009 03 17, 15:20)
Sveikutės visos 4u.gif
labai patinka  šitos gėlės.Norėčiau nusipirkt .Deja skelbimuose yra tik Vilniuje doh.gif Labai toli iš Jonavos važiuot reiktų verysad.gif Gal kas arčiau gyvena ir gali pasiūlyti blush2.gif Noriu jų ir dėl to kad tai vienintėlės gėlės kurių neliečia mano katinas.Ko gero jis irgi supranta kad jos labai gražios ax.gif Jeigu nesunku gal galėtumėte pasakyti kokios jų kainos blush2.gif .Ir norėčiau mažų ,daug maloniau kai pati užsiaugini blush2.gif Spalvos nesvarbu,planuose daug ir įvairių.Labai tiktų ir velykinės
Labai ačiū 4u.gif

jau bent siuo metu kaune visose maksese yra,tai manau ,kad ir Jonavoj yra kokia makse ten pazek ,tikrai turetum rasti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 03 17, 15:33)
jau bent siuo metu kaune visose maksese yra,tai manau ,kad ir Jonavoj yra kokia makse ten pazek ,tikrai turetum rasti  mirksiukas.gif

nu jo pas mus tokios maxsės kad aš ten net neinu verysad.gifo Jonavoje aš ieškojau ir neradau,bent šiuo metu nėra.Kitos pasiūlė palikt užstatą ,tada atveštų ,bet kada irgi nežino.
Atsakyti
nu nepergyvenk 4u.gif gal atsiras greitu laiku kokiu reikaliku kaune ir atleksi nusipirksi,gi nera labai toli rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 03 17, 13:55)
o jie skiriasi labai  g.gif  blush2.gif

Taip auksinis: http://public.fotki....s/dsc00529.html
http://public.fotki....s/dsc00525.html
Geltonas: user posted image
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 03 17, 18:26)
Taip auksinis: [url=http://public.fotki.com/Neusknisk/plokstenis-
smile.gif

Aš tai pirkau kalėduką kaip violetini (pumpurai buvo violetiniai), o pražydo raudonai, violetinis tik tas visuriukas, jei tokio neturi, mielai atsiųsiu šakelę, neturiu nuotraukos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2009 03 17, 17:28)
Aš tai pirkau kalėduką kaip violetini (pumpurai buvo violetiniai), o pražydo raudonai, violetinis tik tas visuriukas, jei tokio neturi, mielai atsiųsiu šakelę, neturiu nuotraukos  blush2.gif

Toks: user posted image g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 03 17, 18:46)

Aga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 03 17, 18:26)

abu nerealiai grazus thumbup.gif
bet geltonas superinis! ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2009 03 17, 17:28)
Aš tai pirkau kalėduką kaip violetini (pumpurai buvo violetiniai), o pražydo raudonai, violetinis tik tas visuriukas, jei tokio neturi, mielai atsiųsiu šakelę, neturiu nuotraukos  blush2.gif

Jei sutinki,galim keistis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(egleja @ 2009 03 17, 17:53)
abu nerealiai grazus thumbup.gif
bet geltonas superinis! ok.gif

Aga,geltonas ati jau wub.gif wub.gif wub.gif .Noriu parsisusti is Ispanijos,tik nezinau,kiek dabar uz karantina musu muitine paples doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 03 17, 19:02)
Jei sutinki,galim keistis mirksiukas.gif
Papildyta:
Aga,geltonas ati jau wub.gif  wub.gif  wub.gif .Noriu parsisusti is Ispanijos,tik nezinau,kiek dabar uz karantina musu muitine paples doh.gif  g.gif

Padovanosiu šakelę 4u.gif o kai po kurio laiko kraustysiuos į naujus namučius, man apdovanosit kokią šakelę, ok? smile.gif nu bet čia dar negreit bus smile.gif Atsiųsiu, kai trupitį atšils, susirašysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano Kaledukas sukrove 3 pumpurus pirma karta po poros metu. Ir vakar vienas is ju nukrito sad.gif O kiti du jau zydi. O dar radau viena maza pumpuriuka pazasty tarp dvieju nareliu.
Zinot, kai nauji nareliai yra isleidziami is ten kur baigiasi senasis. Ar gali buti, kad is vieno narelio islystu koki 5-6 vienoj vietoj, nu toks gaunasi kaip storas galas... Maniskis kazkoks keistas, jis leidzia narelius is to pacio, vietoj to kad isleistu nauja is galo... Ar taip ir turi buti?
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2009 03 17, 18:06)
Padovanosiu šakelę  4u.gif  o kai po kurio laiko kraustysiuos į naujus namučius, man apdovanosit kokią šakelę, ok?  smile.gif nu bet čia dar negreit bus  smile.gif Atsiųsiu, kai trupitį atšils, susirašysim  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif .Tinka,nes maniskiai ir dauduma pumpurais apsikrove mirksiukas.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lasvegiete @ 2009 03 17, 18:12)
Mano Kaledukas sukrove 3 pumpurus pirma karta po poros metu. Ir vakar vienas is ju nukrito sad.gif O kiti du jau zydi. O dar radau viena maza pumpuriuka pazasty tarp dvieju nareliu.
Zinot, kai nauji nareliai yra isleidziami is ten kur baigiasi senasis. Ar gali buti, kad is vieno narelio islystu koki 5-6 vienoj vietoj, nu toks gaunasi kaip storas galas... Maniskis kazkoks keistas, jis leidzia narelius is to pacio, vietoj to kad isleistu nauja is galo... Ar taip ir turi buti?

Taip.Ir ziedus taip gali ir kruna is pazastu smile.gif
Atsakyti